Мнение за L-carnitine на FitMax?

08.11.09
14:36

Здравейте!
Интересува ме, някой има ли наблюдения над Л-карнитина на FitMax (този с кофеин).
Знам, че е несериозно да се купуват такъв тип добавки от била, но уж фирмата е полска и е сериозна. По разни форуми прочетох, че хората са доволни от други продукти на фирмата, но за л-карнитина мнения няма.
Мисля да го пия 2 таблетки преди тренировка (правя кардио всяка сутрин) и 1 преди лягане. Което поражда въпроса, като има кофеин, дали е удачно да го пия вечер?
Също мисля да направя два цикъла по 2 седмици с 2 седмици почивка между тях (общо 90 капсули).

ПП: Ето това е продуктът.

Темата беше редактирана от MishoAZ на 08.11.09 14:38.

КК

08.11.09
14:54

Това е просто Л-карнитин, въобще няма да усетиш ефект, ако не спазваш стриктна диета, иначе всичко освен американското е съмнително, пък и Л-карнитин на капсули или прах е доста по-неефективен от течния. Според мен няма смисъл да си даваш парите, по-добре дай 20-30 лева отгоре за нещо, което се знае, че има смисъл.

08.11.09
14:58

Аз спазвам диета, правя си кардио редовно, просто искам да увелича ефекта и да имам малко повече енергия за силовите тренировки.

КК

08.11.09
14:59

healthstore.bg/Syntrax/Термогенни-Фетбърнъри/FYRE-120-капсули.html?keyword=fyre

Най-добрата инвестиция, която можеш да направиш.

08.11.09
15:02

Знам го този продукт, много го хвалят, но е около 3 пъти над бюджета ми.

08.11.09
16:00

Ми задръж докато събереш средства, реално погледнато л-карнитина ще ти излезе на същата сума, ако го пиеш в адекватни дози а ефекта ще е в пъти по-слаб.
you choice

IR

12.11.09
09:23

Взимай и по някоя капсула и преди кардио ще можеш да го направиш по дълго с L-Carnitine

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1