10.02.05
23:26
някой взимал ли го е в http://hpower.bitbg.net/product.asp?id=1 го направиха направо за бебета но дали е така
аиди де професори отговаряте се на някви тъпи и елементарни въпроси дайте мнение за този
СПАЗВАЙ ДОБРИЯ ТОН!
head_hunter
19.02.05
00:29
прехвалено или премълчано.не може цитирам “20 пъти” да се увеличи растежа и изгарянето на мазнини без това да се отрази на организма....наи малкото черния дроб ще сдаде багажа.никъде не намерих да пише за странични ефекти,сигурно защото е нов продукт...но не бих го пил без да знам повече за него.все пак тва което пише в саитовете е с цел продажба!
ем прочети и статията в сайта на мусаши там също пише интересни работи и бтв продукта никак не е нов
19.02.05
19:30
cl_killa
аз не го бях срещал преди.
http://www.musashibg.com/programi_i_statii/ekdisten.htm
ето линк към въпросната статия.сега и аз ще я прочета
и така.прочетох я,но никъде не пишеше колко таблетки струват 65лв.защото се пият по 1-2 на кг телесно тегло+много суроватка и маи хич не излиза евтино
20.02.05
12:10
като сме почнали пак с екдистена - някой пил ли е спиртният извлек от аптеката (12-13 лв беше цената май) и за колко време стига :?:
извлека мисля че е еленов корен или нещо такова :oops:
и на мен ми е интересно дали имате някакви впечатления от него
Утре ми свършва еленовия корен,зимам го от 20-30дена по (30 капки сутрин на гладно) с креатин и амино 2700.Креатинът го зимам в малки количества,за това възхода(ако може да се нарече така) е въз основа на еленовия корен.От употребата му се забелязва приповдигнато настроение,желание за по-тежки тренировки,осещам и по-голям апетит, вследствие на което качих два килограма(а аз качвам трудно).За разлика от трибестана доста по-малък му е ефекта в сексуален аспект.
20.02.05
18:40
andrew, колко пари си се изтръсил и за колко време?
Аз пия еленов корен сутрин на гладно по 40 капки от 1 месец. С Амино 2700 на Нутришън и много протеин с голямо съдържание на белтъци.
Осеща се в тренировките по бързо и голямо напопване.
Разликата в ръката ми от напомпано състояние в ненапомпано е 2 см.
преди да взимам еленовият корен беше 1 см. Реално разтеж нямам в ненапомпано състояние все още.
В краката напомпването е много по голямо, определено там си личи най много от този месец. Там дръпнах малко.
Сила за момента не осещам кой знае каква по различна от това което имах преди това. Не съм качил нито едно кило след взимането на корена.
Общо взето накратко осеща се анаболен ефект. Все пак го взимам от 1 месец.
Мисля да го комбинирам с Екдистен-а следващият месец.
цената на еленовият корен е 12-13 лева шишето и стига за около 20-25 дена максимум.
Това са моите впечатления.
Ще пиша отзиви и за екдистена след като го тествам.