20.02.05
15:09
Здравейте,
Въпорса ми е порстичък. Какво съдържа тва кисело зеле и може ли да се яде по време на НВД? Също така ме интересува и трябва ли да е различен приема на калории в дни, в които се тренира и в такива, в които се почива.(аз в почивните си дни правя сутрешни кросове)
Благодаря Ви
Ako не много солено не виждам причина да не го ядеш
Аз лично предпочитам сурово зеле- не е кой знае колко скъпо
Киселото зеленце е ферментирало, така че може би е един от най-подходящите зеленчуци за НВД. Но го накисвай във вода и изстисквай няколко пъти за да се обезсоли както трябва. Успех с диетата =)
Хехех там е работата ча аз бая си обичам кисло зеле та за тва питах дали може да се лапка. Leo, ти ме успокои мой човек. Начи спокойно да си хапвам от него. 10х за информацията хора:)
да вий този вапрос ми хареса. значи трябва ли да има раалика в приема на калории в дните в които тренирам и в тези които почивам. аз сега се мъча да съм на отрицателен калориен баланс с малко ама не знам ?
[quote author=“Jester”]да вий този вапрос ми хареса. значи трябва ли да има раалика в приема на калории в дните в които тренирам и в тези които почивам. аз сега се мъча да съм на отрицателен калориен баланс с малко ама не знам ?
Ами според мен в дните, в които тренираш може да приемаш малко повечко калории, без да прекаляваш де.
А Надето ме умори от глад с нейното “еретично” изказване за месото :D :twisted: