14.04.04
09:46
Тренирам от 6 месеца и половина,първият месец и половина качих 8 кг,след това 4 месеца не качих нищо,а сега последният месец качих 5-6кг.
Дали не съм бил в застои през това дълго време когато не качвах?
Ектоморф(по точно нещо смесено с ендоморф)съм тоест това си е чиста маса без мазнини,защото съм забелязал че каквото и да правя аз мазнини не качвам,та колко време ще продължавам с това темпо на качване,защото всички по бб списанията американските хранителни експерти казват че е нормално качването в рамките на 1-2 кг на месец,а другото е мазнини?
14.04.04
10:26
Е братле нормално е първите месеци да се качва най-много,ама 8 кила за месец и половина и после 5-6кг за един месец :D доста ми се струва без да си качил мазнини.
За застой не може да се говори,ти си тренирал месец и половина.
За мазнините и според мене няма начин да не си качил,но ти най-добре си знаеш :)
14.04.04
10:31
Абе не знам вода може да задържам,ама за мазнини ако имам са много малко!!!Ако не е застои какво може да е цели 4 месеца бъхтене и нито грам отгоре,аз бях се отчаял?
14.04.04
10:34
Добре де ти какво промени след тези 4 месеца,начина на тренировка,храненето или си взе някви суплементи?,от там ти е дошло качването на кила
14.04.04
10:38
Аз променям нещо всеки ден така че не мога да кажа!
Аиде някои ако има идея защо съм спрял да качвам и още колко дълго ще качвам по толкова много кг и нормално ли е?
Според мене това се е получило от стреса на който си положил организма и по-точно мускулите.От системни тренировки ,от хранене и т.н.После той се настройва и отново трябва да се стресира с нещо ново.Явно волю неволю си променил нещо.Освен това при качването на такива кг сьс сигурност си качил и мазнини.Има начин да ги измериш.Не мога да разбера какьв тип си,защото пишеш че си нещо като ендо и ектоморф,което ми звучи малко не логично.Но ако е така както казваш си най-добрия тип мезоморф :wink:
14.04.04
11:26
Да де имам предвид че съм средно между мезо и екто,просто обърках мезо с екзоморфът.Притежавам характеристики и на двата типа,както и повечето хора,защото рядко се срещат чисти типове!
Възможно ли е да имам много мазнини с напълно равен корем?