Два дни бицепси...

09.11.09
18:02

Искам да попитам дали е добра идея да тренирам бицепси два пъти седмично. Попронцип до сега съм ги тренирал само 1 ден седмично 3x4.Дали ще е грешно ако ги тренирам понеделник и петък?

09.11.09
19:48

Дай повече информация за себе си.Години,стаж,хранене,добавки(възтановяване). По темата : мнооого зависи. Когато тренирах двуразово имах 2 тренировки за ръце, но с различен акцент и обем :)

АН

09.11.09
20:05

Kaкво ще рече “двуразово”? 
мерси!

09.11.09
21:47

Не мисля, че ще има проблем, но не прекалявай.

10.11.09
10:31

Ми 16 год. съм, не знам колко точно ми е стажа но не е повече от година, храня се 5-6 пъти дневно, а за добавки не вземам но мисля след няколко месеца да започна.Мисля че ми е рано още но питам да знам ако няма проблем да почна. :)

ПИ

10.11.09
11:39

Не ти е рано за добавки, аз съм на 14 и съм почнал.

Може 2 пъти седмично (а дори и 3 пъти седмично) за 1-1,5-2 месеца макс. Намаляш всички други упражнения до няколко серии за мускул, колкото да ги поддържаш, и специализираш бицепса 2 пъти седмично. Понеже е малка група, а и антагонист с трицепса, чудесно се комбинират двата в специализация. Но ако другите групи ги тренираш както обикновено, то най-вероятно резултатите няма да ти харесат.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 10.11.09 14:11.

10.11.09
15:26

Аха ок мерси а да попитам за добавките да не създавам нова тема може ли да ми предложите някакъв протеин от порядъка на 70-80лв. Аз съм харесал този според вас добър ли е като за 80лв. http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=1868

ПИ

10.11.09
17:16

Оритентирай се към американските. Разгледай малко темите ;)

10.11.09
21:24

Може да ги тренираш 2 пъти в седмица. Бицепса е малка група и бързо се възстановява, но пък се включва като помощна група в други упражнения и има опастност от претрениране. Внимай и с обема на тренировките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1