10.11.09
19:23
От скоро започнах кратин моноходрат на зареждаща доза и забелязвам че чувствам тялото си с повишена температура. Сега е зима - вечер спя по боксери без завивка и отопление ... Предполагам че това е страничен ефект .. скоро спирам със зареждащата доза и се надяшам това да отшуми. Вие какво ще кажете - има ли причина да се притеснявам?
10.11.09
19:32
Спирай от сега още със зареждащата фаза,според мен това е едно излишно товарене на бъбреците...
10.11.09
20:29
Всеки има различно мнение по този въпрос.Колкото по темата от колко време имаш тези симптоми?Сигурен ли си ,че са от креатина?
Какви дози приемаш и от колко време?Пиеш ли достатъчно вода ?
Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 10.11.09 20:31.
10.11.09
20:41
Пия го 4-ти ден по 20гр. на ден. А трети ден имам този симптом. Няма от какво друго да е тъй като това е единственото ново което приемам. Вода се старая да пия.
10.11.09
21:49
За да нямаш проблеми с бъбреците е задължително да пиеш по 3,4 литра вода на ден поне.Особенно в зареждащата фаза!
11.11.09
07:01
Моето мнение е да спреш “зареждащата” и да започнеш да си го взимаш по 10 гр на ден. (2 х 5гр)
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 11.11.09 07:02.
Има епидемия от грип ако не си забелязал може и да е от това. И задължително се консултирай с лекар според мен
11.11.09
14:00
Може да си чувствителен към креатина,внимавай да не си повредиш бъбреците.Не поемай такива рискове на своя глава,по-добре отиди при спортен лекар,за да ти каже дали е от креатина или си започнал да се разболяваш,но опредлеено не е нормално.Обърни си внимание и прекрати зареждащата доза,за да видиш дали ще отшуми.
Може да е от обезводняване на организма, ако се е получило нещо като “свръх действие” на креатина. С една дума, креатина може да ти действа много силно и да кара организма ти да задържа много вода в клетките от кадето може да се обезводняваш и да се повиши температурата...
Но във всички положения спри да го приемаш, ако оплакванията продължат, иди на лекар!