Коя комбиация е по-добра

B.

10.11.09
10:51

Здравейте, обмислям декември месец да си закупя няколко вида добавки с цел покачване на мм. Спрял съм се на амино к-ни, генер, креатинова матрица и aзотни бустери. Много гледах и четох в форума и питах и приятели и за сега имам 2 варианта:

1.No Explode + CellMass + Ultimate Amino Gold + Ultimate Muscle Juice
2.Super Pump 250 + Size ON + Ultimate Amino Gold + Ultimate Muscle Juice

Кои вариант е по добър според Вас? Бихте ли и ми предложили нещо другo?
Мерси предварително ;)

10.11.09
11:40

No explode+size on +останалите 2 :) но ина4е 1вата

10.11.09
15:45

Определено първият вариант с No-xplode i Cellmass е твоят,зависи какъв бюджвт си отделил те се съчетават доста успешно с Volumize и става цял стак.Също ти препоръчвам да разгледаш продуктите на Controlled Labs има доста интересни продукти,ако търсиш някакъв комплексен продук с аминокиселини Purple Wraath е точно за теб.Също не забравяй да включиш някакъв гейнер и протин.Това е моят съвет,успех!

B.

10.11.09
16:49

казано от Николаи на 10.11.09, 11:40:

Определено първият вариант с No-xplode i Cellmass е твоят,зависи какъв бюджвт си отделил те се съчетават доста успешно с Volumize и става цял стак.Също ти препоръчвам да разгледаш продуктите на Controlled Labs има доста интересни продукти,ако търсиш някакъв комплексен продук с аминокиселини Purple Wraath е точно за теб.Също не забравяй да включиш някакъв гейнер и протин.Това е моят съвет,успех!

Не разбрах какво точно ми предлагаш да включа Volumize към 4-те неща или да заместа амино к-ните  него. А относно генера и протеина аз съм написал Muscle Juice което е генер а относно протеин си зимам т фитнеса в които тренирам- не го знам колко е качествен ама гледам всички го пият и не сеоплакват...

ЕД

10.11.09
20:57

Аз пък бих направил стака така: SP250, SizeOn, XTEND, Muscle Juice.

Не ми допадат “определените” неща, когато има колебание между две толкова сходни и известни марки на пазара. Просто защото не се знае коя е по-добрата. Е поне се знае коя е по-евтина.

Нека той си реши на база ревюта, а не на база лична изгода.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 10.11.09 21:30.

10.11.09
21:03

аве може ли двамата вносители да не си рекламират така нагло марките аааа ??
я земи си поръчай от щатите и покажи един тлъст среден пръст на всички лакоми дебели чичковци!

Гейнър няма да ти предлагам но за първите три добър вариант е White Flood+Green Magnitude+Purple Wraath.Може и да стакваш Size On+SuperPump250+PW или Cellmas+No-Explode+PW.Определено Purple Wraath e по-добър вариант от Xtend.

ЕД

10.11.09
21:28

казано от tra^la^la на 10.11.09, 21:03:

я земи си поръчай от щатите и покажи един тлъст среден пръст на всички лакоми дебели чичковци!

Завидно релефен съм :)

10.11.09
22:38

Форума стана като bb.com - много REP-ове тук, много нещо...  :lol:

b.0.b.y - и 2те комбинации в 1вият ти пост са супер. Който и да избереш няма да сгрешиш.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.11.09 22:38.

11.11.09
14:06

казано от tra^la^la на 10.11.09, 21:03:

Не е нужно толкова заядливо да подхождаш,преди всичко аз съм консултант и това ми е работата.Всеки има право на мнение,това че в магазина,в който работя се предлагат марките не значи ,че за това ги препоръчвам.Всеки дава мнение,момчето само решава какво да закупи.

Казвам,че ако искаш да си вземеш No-xplode i Cellmass,стакът е най-успешех с Volumize.Предложих друга комбинация,заедно с аминките.Но смятам,че вече трябва да си се спрял на нещо,след толкова съвети.

11.11.09
16:59

аз бих препоръчал експлоуд + гриинмаг + тест бустър (зависи на колко години си) + много протеин. първите две са N1 в личната ми класация в съответните категории (от всички пробвани от мен)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1