13.05.04
23:23
Нека всеки, който е ползвал продуктите на тези фирми да си каже мнението за тях.На мен лично ми се струва че на Musashi само рекламата е добра.
За мен фаворити са Юнивърсъл! Мусаши не ги уважавам заради прекалено агрсивната реклама, пълните глупости дето ги приказва бате ви Киро и прекалено високите цени! Не че юнивърсъл са евтини, но те поне си заслужават инвестицията! Въпреки всичко аз предпочитам Нутрим (в частност purewhey) - добра цена и добри резултати - поне при мен!
Наистина Юниверсал е фирмата спо-големи традиции в производството на хранителни добавки.Това би трябвало да заначи и по-добро качество.Що се отнася до мусаши,те правчт пьлна колонада,но продуктите се продават заради както казвате агресивната реклама.Най ме дразнят с този TGA контрол,а това е стандарта на Австралия.Много ясно че другите фирми няма да го имат ,тьй като не се произвеждат в Австралия.Иначе сьм ползавал и от двете фирми неща и сьм по-доволен от Юниверсал :cry:
15.05.04
11:49
Гледайте сега хора и двете фирми са много добри в производството на хранителни добавки на мен лично ми харесват продуктите и на Musashi и на Universal и не мога да кажа със сигурност /не съм експерт/! А за рекламата съм съгласен, но какво означава агресивна реклама /да не говорим, че все пак е някаква реклама а Universal не правят реклама изобщо на продуктите си/? А като съотношение между цените им естествено, че Universal водят! И съм съгласен, че Musashi са с високи цени, но сравнено с други страни си е направо евтиния! Аз лично предпочитам Musashi преди ползвах Universal, но след като забелязах няколко пъти, че върху опаковката няма срок на годност предпочетох да сменя фирмата може да давам повечко пари, но е за предпочитане отколкото да пия нещо на което срока на годност да е изтекъл отдавна!
Вижте, преди си мислех, че Musashi са най-добрите, все пак добрата реклама влияе доста.Обаче един ден отидох до магазина на Musashi ,
тоя на улица Парчевич.Там Ани Лозанова ми продаде един продукт от серията Growling DOg- Enegry MIx.Като се върнах вкъщи се сетих, че съм забравил да проверя срока на годност( а и не вярвах, че тия от Musashi ще ме излъжат) Добре де, ама никъде не го открих, тогава разлепих българския етикет и под него открих оригиналния срок на годност - БЕШЕ ИЗТЕКЪЛ ПРИДИ 2 МЕСЕЦА!!!!!!!!!!!
az mn ne sam pil takiva mi ti raboti ama spored men na missashi im e prekaleno goelma reklamata ne mi se verva da si struvat tolko dokolkoto universal mi se vijdat po dobri no to vsi4ko e individualno
02.06.04
22:29
polzval sam produkti i na dvete firmi.Dobri sa no mnogo pari.Sega nqmam vazmojnost da kupuvam raboti ot tqh.Taka che v posledno vreme zimam poveche produkti na Nutrim i Sky teck , kreatini i protein ot Nutrim i ponqkoga kreatin ot Sky. No inache mislq che musashi e mnogo pred Universal kato kachestvo.
04.02.05
08:41
Юниверсал естествено ,мусаши са пример за добра реклама , но засъжаление (поне за тяхно) си остават само с рекламата.Иначе както виждате Юниверсал не се нуждае от реклама ,просто те са един от лидерите в производството на хранителни добавки.
по-здрави
можете ли да ми кажете саит на българси на юниварсал, за да мога да разгледам продуктите,цени и т.н.
20.02.05
22:33
Модернирано от head_hunter
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=41226#41226
Кои са по-добриге продукти на weider или universal?
Добре дошъл във форума!
Пиши на кирилица!
Прочети правилата на форума и ги спазвай!