Weider?

18.02.05
15:22

Може ли да ми кажете дали продуктите на Weider са добри и на какво ниво са сравнение с Мусаши,Оптимум и т.н.
Интересувам се по специялно от продуктите за релеф и горене на мазнини, ако можете да ми препорачате нещо такова на Weider ще ви бъда благодарен.

Ами продуктите на Уидър са няколко нива по - добри от изредените от теб продукти. Нещо, като първа класа. Т еса една от световно утвърдените фирми, специализирани в бранша

MI

18.02.05
15:27

само да отбележа, че мусаши нямат место за сравнение с уидър и оптимум (т.е. са световно неиазвестна марка ,не я качвай на пиедестал , на който е малко трудно дори за 30 години да достигне).
Иначе имат продукти за релеф уидър , но ако не спазваш диета , ефект едва ли ще получиш.
по-здрави

20.02.05
22:40

Модернирано от head_hunter  http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=41227#41227

Защо ли също се питам и аз докато излиза всеки месец списанието на  weider flex и не съм видял нито една реклама на weider v flex само други продукти се рекламират като muscletech, prolab, labrada, universal на Дориян фирмата и много други и защо все още не мога да го разбера залязаха ли тези продукти като качество или просто никога не са били качествени даже някои от тези продукти ги произвеждат тука.

Поста ти беше преведен от мен!
Спазвай правилата на форума!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1