Възможно ли е да се свалят около 15кг за 1-2 месеца ?

20.02.05
20:50

Възможно ли е да се свалят около 15кг за 1-2 месеца ?
И ако е възможно - Как ?
Трябва ли да приемам някакви допълнителни продукти (л-карнитин и пр.) или да се подложа на някаква диета
В моя случай : 191см , 98 кг.Чел съм че препоръчителното тегло е 80-84 кг.Как може да се постигне това тегло за 1-2 месеца примерно?

20.02.05
23:13

15 килограма трудно ще се свалят за два месеца. А дори и да успееш после ще ги възвърнеш лесно. Принципно, ако правиш правилна диета ще сваляш по 4-5 килограма на месец, но след това няма да ги качиш за нула време, както ще се получи, ако започнеш да гладуваш.

21.02.05
15:42

Човече, на 191см 98 кг са си почти нормално. Аз не виждам какво ще остане от теб ако свалиш 15 кг, сигурно само кожа и кости. Какво точно искаш да топиш? И каде точно ти се струва че имаш мазнинки в повечко? А и дори да искаш просто е невъзможно да свалиш 15 кг за 1-2 месеца. Ако беше 150 кила на тая височина тогава можеше и да е възможно, но при положение, че си близо до нормалното си тегло (90кг), просто е абсурд да свалиш 15 кг. Погледни се в огледалото, виж коя част не ти харесва и започни да тренираш, като наблягаш най-много на тази част. За 1-2 месеца може и да се постегнеш и да се харесаш. Успех!

21.02.05
16:28

незнам според мен 15 килограма за 1-2 месеца ми се струва че е вредно за здравето.не сам кой знае какав специалист,но това е което съм чувал. а и е верно че дори да ги свалиш за толкова малко време после много лесно моеш пак да ги качиш така,че няма смисъл според мен от някакви нечовешки диети. по добре си тренирай, хубаво ще е да бягаш или да въртиш педали и като хапваш нормално мисля че ще има добар ефект  :wink:

25.02.05
23:35

абе хора едър съм всяка сутрин бягам ама мноо ефект няма а на мене ми тряя
по бурз ефект
аз съм висок 182 и тежа 104 кила
искам по-бързи темпове
————————————————————————————————-
Повярвй в себе си из же4е го направих!

26.02.05
13:43

15 килограма за 15 дни за някой е мисия невъзможна но за  др не е така ,сичко се постига ,просто трябва да знаеш с цената на какво за такъв период от вр спаднеш тия 15 килограма 1-свличаш се мн,2-излизат стрий ,пак мн;3-стопяваш не само мазнини но и мусколна маса.Кат си напраиш накрая равносметка ше видиш че външния ти вид вместо да се подобри се е влошил на мах .Така че по добре да пооформиш тва дет имаш отколкото да прецакаш!!!!!

27.02.05
12:00

не се храни една седмица и готово  :twisted:  :lol:

DO

02.03.05
15:18

не се цели в бурзи ефекти пробвай постепенно да си свалиш това което искаш и така ще стане най-добре , ефекта няма да е временен и ще свалиш само мазнини не и мускул , пробвай с НВД(ниско-въглехидратна диета) и прави кардио това е
а иначе коментари от сорта на този преди моя просто немам думи
МЪДЪР Е ОНЗИ, КОЙТО ДОРИ И ДА НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА КАЖЕ МЪЛЧИ!
успех питай по-подробно и ще помогнем с каквото можем !

MI

02.03.05
16:00

Килограмите могат да се свалят но трябва да си много критичен към себе и да имаш голяма воля
1. от 800 - 1000 кило пилешко на ден без зеленчуци
2.дори и да си много гладен ще залъгваш глада си с много вода ,вода и нищо друго
3. 6 дена  както казах на пилешко а 7 -я ден ще зареждаш като към пилешкото добавиш половин кило ориз
4.всяка сутрин аеробика по 30 минути ,15-30 коремни преси на гладно
5. тренировката ти ще е вечер 
ами това е желая ти успех

06.03.05
02:07

Невъзможно,а и ако се опиташ да направиш такова нещо,ще си навле4еш само неприятности и дори да си докараш някоя болест или травма.Съвета ми е да сваляш килограми постепенно.От друга страна няма да е добре за кожата,защото нямя къде да отиде след такава драсти4на промяна.Откажи се от това!Прави аеробика по възможност сутрин на гладно,ограни4и приема на въглехидрати,ве4ер последното хранене да е най-късно до 18 4аса и също L-carnitin ще спомогне за отслабването.Пове4е движение,по-малко въглехидрати и пове4е по възможност аминокиселини или протеини!Да не забравяме и по4ивката,за да не се стига до претрениране и травми!Бързай бавно!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1