09.11.09
17:17
Приемам 2500 Мамут и получавам газове.По-късно ще напиша повече подробности,но за първи път съм във форума.
10.11.09
14:00
казано от BlueRadiotherapist на 09.11.09, 17:17:
Приемам 2500 Мамут и получавам газове.По-късно ще напиша повече подробности,но за първи път съм във форума.
Как точно го приемаш,да не превишаваш дозата?И еднократно ли си получил газове или при всеки прием ? Приемаш ли ензими ?Обясни по конкретно.
10.11.09
19:46
Дозата е 235грама 4скуупса.Приемам 3скуупса между сутрешните хранения и два скуупса между следобедните като го разреждам с 200-300 мл 0.1% мляко.Това ми осигурява 67 грама протеин дневно.По-рано пиех на Ултимейт whey gainer,но 4250гр са 140лв,а Мамута е 4400гр 80лв.Явно по-евтината цена не е случайна,защото със скъпия нямах проблем.Протеина в Мамута е суров.концентрат,казеин и яйчен аблумин по една трета.Протеина в Ултимейта е суроватъчен изолат и концентрат.Ще пробвам да го пия с вода и да не ям през деня прясно мляко-и без друго всичките млека са химия.Ензими няма в него или поне не са описани в съдържанието.
Мнението беше редактирано от BlueRadiotherapist на 10.11.09 19:47.
11.11.09
13:09
казано от BlueRadiotherapist на 10.11.09, 19:46:
Дозата е 235грама 4скуупса.Приемам 3скуупса между сутрешните хранения и два скуупса между следобедните като го разреждам с 200-300 мл 0.1% мляко.Това ми осигурява 67 грама протеин дневно.По-рано пиех на Ултимейт whey gainer,но 4250гр са 140лв,а Мамута е 4400гр 80лв.Явно по-евтината цена не е случайна,защото със скъпия нямах проблем.Протеина в Мамута е суров.концентрат,казеин и яйчен аблумин по една трета.Протеина в Ултимейта е суроватъчен изолат и концентрат.Ще пробвам да го пия с вода и да не ям през деня прясно мляко-и без друго всичките млека са химия.Ензими няма в него или поне не са описани в съдържанието.
Можеш ли да ми кажеш на коя марка е Mammoth,Interactive нали?Явно стомаха ти се дразни от някоя от съставките,може и проблема да идва от там,че не приемаш ензими.Но не мисля че проблема е в това ,че е по евтин.Просто стомаха ти е по-чувствителен,щом си видял как ти действа по-добре внимавай с дозите и не го приемай повече ,ако виждаш,че ти става много зле.
А може проблема да е в прясното мляко, ако преди това не си приемал такова, щото аз от прясно мляко имах такива проблеми...
11.11.09
19:48
Благодаря за отговорите,но написах подробно режима си и наистина проблемът май ще е приемът на прясно мляко през 3 часа.
Разгледайте тема Хранителен режим на активно работещ мъж-Благодаря Ви.