яица и мляко

11.11.09
20:33

10 яица и половин литър мляко се разбиват със пасатор. И се пие . Какво ще кажете . Преди го правих този номер и бях много доволен защото качвах фрапично но четох едни не много приятни нещо относно суровите  яйцата и спрях да го пия . Та какво мислите и ако не много добре как мога да го преработвам , че да е в течно състоянаие така мога да изпия 20 - тина яица с млако . Докато ако са сварени на 7-то вече ми присяда . Е очаквам вишите коментари .

11.11.09
21:29

Ако не си гледаш сам кокошките, си е рисково :)

Направи яЙцата на омлет (в тиган).
Консумацията на сурови яЙца (без термична обработка) е рискована. Разбрал си защо...

11.11.09
21:54

Ако става въпрос за целите яйца в такава голяма бройка не ти ли става лошо? Чувал съм, че не е полезно да се ядат толкова много яйца на ден заради жълтъка(холестерол) а тебе като те гледам по 10 ???

Мнението беше редактирано от King на 11.11.09 21:54.

12.11.09
09:09

казано от King на 11.11.09, 21:54:

Ако става въпрос за целите яйца в такава голяма бройка не ти ли става лошо? Чувал съм, че не е полезно да се ядат толкова много яйца на ден заради жълтъка(холестерол) а тебе като те гледам по 10 ???

Повече разчитай на нещо прочетено,от колкото на чуто,в повечето случай тези,които го казват са “експерти”.
Наистна обаче  20 цели яйца са си много.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 12.11.09 09:09.

12.11.09
09:43

В случая холестеролът не е толкова за притеснение, колкото факта, че толкова протеин наведнъж не може да се усвои и товари органите. Такива шейкове е добре да се разделят на поне два приема.

За суровите яйца си чел много правилно и освен ако не са от наистина много сигурен източник, аз въобще не бих рискувал да ги консумирам сурови.

Ако си привърженик на подобни комбинации и искаш да качваш, може да пробваш да добавиш към яйцата и млякото и овесени ядки и да си направиш овесена питка. Тук в сайта, а и в интернет има няколко разнообразни рецепти за тях.

12.11.09
16:29

Незнам дали няма да се сварят,но опитай да пуснеш яйцата във вряла вода за някоя друга секунда,после вадиш и правиш “шейка” и по-добре го раздели на две :) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1