болест .....

JI

21.02.05
07:47

Много яко се разболях просто представа нямам от какво ама ме удари в дробовете и така нататък май до1-2 седмици няма да тренирам .Претесняваме обаче че свалям с големи темпове за 3 дена 2 кг .то гърдите хич ги нямаше ся напрао са изчезнали ... просто не съм гладен нищо не ми се яде да не говорим че че и не мога ще си изкашлям дробовете .... нямам протеин да пия казвайте некаф трик да запазя туй , което е останало и след кат тръгна да тренирам за коолко ще си възвърна формата :(((

WO

21.02.05
09:14

гледай да набавчш протеин и въглехидрати, даже насила, иначе тялото ти го прави вместо тебе!! шейкът е добър вариант, но си вземи качествен продукт

JI

21.02.05
17:13

За колко време ще си възвърна формата след кат оздравя горе долу някой ( защото за сега така яко да не ям нищо и да не ми се яде не е било :!!)

22.02.05
14:56

Когато си болен, остави организма да си се пооправи сам! НАбавяй течна храна, и протеина си го пукай, но не и насила. Твърдер много енергия ти губи организма така или иначе и сега още енергия за храносмилане ..... незнам предния пост как ти го предлагат, но категорично аз не бих ял и тъпча, особено когато съм болен! Половината се изхвърля заради невъзможността да се абсорбира от тялото. Ти не зобиш. така че до 2 дена след болестта ще възвърнеш кила и постиженията не ги гони веднага в залата а поне след 5 дена от пълното възстановяване

JI

22.02.05
15:14

Мерси аещна точно и аз така го знам по биология ,но да питам :)

22.02.05
15:22

Ами, аз съм биолог!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1