11.11.09
23:16
Някакви отзиви и лични наблюдения?
sportlements.com/wp-content/uploads/2009/02/d_157.gif
http://www.belchohristov.com/wp-content/uploads/belchohristov.com_2267.jpg
Не е лош протеин, висок клас е, дори ми храесва. Като цяло малко са му белтъчините в доза според мен, за това предпочитам матрикса като бавен пред синтата.
healthstore.bg/Syntrax/Матрици-/Комбинирани/MATRIX-2.0-Simply-Vanilla.html
12.11.09
10:23
Като ги съпоставиш тия двата,
матрикса изобщо го няма на картата.. :lol:
12.11.09
12:17
Определено доста висок клас протеин,доста добър като вкус,но от съдържанието може да се желае още малко.Но всички отзиви са добри.На мен лично любимият ми е Шоколад с фастъчено масло.Ако можеш да си го позволиш,наистина си заслужава.
12.11.09
12:33
Малко се почудих, като разбрах, че Ронито им е рекламно лице.
12.11.09
13:36
Страхотен протеин, а от Мокачиното направо умирам от кеф :D
12.11.09
13:46
казано от cecowe на 12.11.09, 12:33:
Малко се почудих, като разбрах, че Ронито им е рекламно лице.
Защо си се зачудил,продуктите са първокласни и той не им е рекламно лице от вчера.Марката е добра и наистина се купува доста.Високо им е качеството и цената също,но има определена аудитория,която не изневерява на марката.
12.11.09
14:04
Бих казал, че протеина си заслужава.
12.11.09
21:38
Според вас с какво е добре да се комбинира.
Това е протеин. С всичко моеже да се комбинира. Азотни буустери, креатинови продукти....Зависи от целите и стажа.
казано от Finish First на 12.11.09, 10:23:
Говориш глупости, ... само ми кажи какво съпоставяш ? Защото явно не си в час.
12.11.09
22:07
И що?
12.11.09
22:41
Със сигурност е грешна картата.
13.11.09
08:10
казано от Иван Шишманов на 12.11.09, 22:41:
матрикса изобщо го няма на картата.. :lol:Със сигурност е грешна картата.
За тебе знам, ти освен Синтракс и НАУ друго не признаваш,
да не пазариш оттам на 50% дискаунт, че за тебе само т’ва съществува.
Все пак синтата има 6 вида протеин, които се усвоят за 2 до 8 часа,
матрикса е само два, за заместване на хранене Матрикса може да се скрие пред Синтата.
Да не говорим, че в Синтата има сумати екстри - аминоген и т.н.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 13.11.09 08:12.
13.11.09
08:32
Тялото ми заслужава най-доброто. Докато мога да си го позволя не бих се и замислил дори.
6-10 или 12 вида протеин, не правят самата матрица по добра от тази с два вида, правят я ...с повече видове протеин
13.11.09
08:34
Ти нещо написа ли сега?
Я пак прочети и си го поправи.. :lol:
Вкусът е невероятен и смятам, че това е най-важното. Все пак говорим за протеин, не за кола. Просто усещам блаженство, когато го пия, идеален е за преди трен, след трен (въпреки че е матрица), като заместител на хранене... Самата доза протеин не е най-важното, погледнете и другите компоненти. И освен превъзходния вкус трябва да отбележа и още нещо - макар и само протеин, синтата създава усещане, все едно мускулите ти са нахранени и напомпани през целия ден, даже когато го употребявах се отрази добре и на силата.
Но не бих си го взел пак - наистина е много скъп и свършва адски бързо.
Мнението беше редактирано от Voyager на 13.11.09 08:46.
За действието на протеина не мисля, че мога да говоря. Никога не съм усещал кой знае каква разлика м/у това да пия протеин и да не пия такъв, но пък съм опитвал голяма част от протеините, които се продават в БГ и САЩ. Синтата определено е от по-вкусните. Cookies and Cream e меко казано отвратителен (консистенцията му е доста chalk-и). За сметка на това Chocolate Peanut Butter, Chocolate Mint, Caramel Latte са просто едно блаженство на вкус.
Мисля, че единствения проблем на Синтата са му многото въглехидрати..., но предполагам, че и от тях има определена полза, а който иска протеин без такива винаги може да си вземе изолат с посладител.
On a different note - кога точно е най-добре да се пие Синтата? Аз нормално я пия сутрин след ставане, но съм чувал, че е добре тогава да се пие бърз протеин... След тренировка също май не е много удачно зашото е бавен (сравнително)...
14.11.09
12:20
Синтата си има и бърз протеин, така че можеш да си я пиеш когато искаш.Обаче в точно тези двата момента е най-добре един изолат.
14.11.09
12:33
Доста,по-добър вариант е отделно суроватъчен и отделно казеин.
Когато се пие смес от казеин и суроватка,суроватката не може да се абсорбира бързо от тялото и да нахлуят бързо в мускулите нужните аминокиселини.Казеина има свойството да се коагулирам в стомаха.Това не позволява другите видове протеин да се усвоят по-бързо.
14.11.09
13:41
казано от Сами на 14.11.09, 12:33:
......................................Казеина има свойството да се коагулирам в стомаха.Това не позволява другите видове протеин да се усвоят по-бързо.
Я пак ?
Замисли се малко.
А въглехидратитре за какво са в него мислиш?
14.11.09
14:48
Казеина придава това свойство на суроватката.Точно в синтата не знам,за какво са сложени въглехидрати.Просто изказах мнението си за матриците.
14.11.09
14:59
То по тази логика е безмислено да пиеш матрици, или ?
Както и да е. И аз казеина го взимам само вечер и без друг протеин.
14.11.09
16:30
А удачно ли е да се пие преди и след тренировка? Или след тренировка и преди лягане?
казано от cecowe на 14.11.09, 16:30:
А удачно ли е да се пие преди и след тренировка? Или след тренировка и преди лягане?
Удачно е преди лягане и за заместване на ядене. Около тренировка - суроаватка.
16.11.09
11:09
Попринцип може да се пие през целия ден,най-добре ми идва на мен сутрин и след тренировка.Така най-добре ми идват въглехидратите.Но ако не искаш да качваш,определено Syntha не е за теб.Има си въглехидрати.... като вкус Шоко и фастък ми е любим:)Наитсина са добри !
16.11.09
12:46
Aко взема разфасовката от 2.3кг, при прием 100гр/ден, без хранителен режим и усърдни тренировки, дали ще има добър ефект след тези 23 дни?
Доколкото съм разбрал под 100 гр от синтата дневно нямам право да падам. ;-/
16.11.09
13:12
казано от cecowe на 16.11.09, 12:46:
без хранителен режим и усърдни тренировки, дали ще има добър ефект след тези 23 дни?
Тези две неща са ти основата към мускулния разстеж.По-добре отиди и се забавлявай с приятели със парите за синтата,защото,ако си я купиш ще са пари на вятъра.
16.11.09
13:16
казано от Сами на 16.11.09, 13:12:
без хранителен режим и усърдни тренировки, дали ще има добър ефект след тези 23 дни?
Тези две неща са ти основата към мускулния разстеж.По-добре отиди и се забавлявай с приятели със парите за синтата,защото,ако си я купиш ще са пари на вятъра.
Момчето е преценило,че иска да си купи Synyha или независимо какъв протеин.Не е редно такива оценки да даваш,можеш да кажеш,че не ти харесва,но чак пари на вятъра.... тогава не знам как половината марки на пазара се купуват!Щом за BSN се дават пари на вятъра ...
16.11.09
13:18
казано от BodyArt Консултант на 16.11.09, 13:16:
казано от Сами на 16.11.09, 13:12:
Момчето е преценило,че иска да си купи Synyha или независимо какъв протеин.Не е редно такива оценки да даваш,можеш да кажеш,че не ти харесва,но чак пари на вятъра.... тогава не знам как половината марки на пазара се купуват!Щом за BSN се дават пари на вятъра ...
Не знам коя хранителна добавка може да замести храненето и тренировките.Нищо против самия продукт не съм му казал,казах му,че няма как да не тренира здраво и да не се храни като хората и да качи 2 см на ръката за 23 дена с протеин ;) .
16.11.09
14:46
Не си ме разбрал правилно, единственото нещо, което липсва при мен е хранителен режим. Ето защо не си вземам чист протеин, а протеинова матрица. Преценил съм, че синтата ще ми се отрази добре, като се има в предвид, че не съм взимал добавки и зоб досега, а съм с 40 студена.
Та темата съм я отворил за коментари по продукта.
По-здрави!