Някой ползвал ли е новият Hydroxycut на Muscletech?

Темата е заключена.
JO

21.10.09
13:37

Натъкнах се на това:

Hydroxycut Hardcore X НОВО!
dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=3&id=421

Някой употребявал ли го е ? Имате ли някакви отзиви?
Искам да си взема бърнер, досега съм позлвал стария Hydroxycut и съм доволен изчиства ме добре, та .. чудех се дали си заслужават
10 лв повече за новия модел, какво мислите?

21.10.09
19:00

Едва ли има някой който да го е ползвал. Има други доказани бърнари на пазара в БГ. Ако ти се експериментира няма лошо. А старата версия между другото я спряха заради смъртни случеи.

НН

21.10.09
19:09

сериозно ли има смъртни случаи.. ? преди няколко мсесеца (5-6) изпих 1на опаковка  :lol:, което беше най-голямата ми грешка от както се занимавам с фитнес, ама знаел ли съм тогава.. добре, че съм изкарал късмет все пак :).

Мнението беше редактирано от Николай Н. на 21.10.09 19:18.

ЕД

22.10.09
09:48

казано от AlexK на 21.10.09, 19:00:

Едва ли има някой който да го е ползвал. Има други доказани бърнари на пазара в БГ. Ако ти се експериментира няма лошо. А старата версия между другото я спряха заради смъртни случеи.

Спряха го защото FDA регистрираха 23 случая на сериозни заболявания на черния дроб след употребата на продукта. Има само 1 смъртен случай породен от заболяване на черния дроб, но е спорна работата дали е от Hydroxycut. 23 случая за всичките години, откакто продуктът е на пазара и след милионите продадени опаковки.

Това е нова формула, с която би трябвало да няма проблеми. За сега няма оплаквания.

http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/ucm149575.htm

JO

22.10.09
10:55

М... досега съм използвал няколко опаковки и направо ме уплашихте. Нали уж Hydroxycut се славеше като един от най-добрите фетбърнери? Вие какво използвате за чистене?

КК

22.10.09
11:15

Syntrax Fyre + Biotech Lipotropic Fat Burner + L-carnitine NOW ili Universal Carni Tech

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 22.10.09 12:56.

ЕД

22.10.09
11:48

Universal Animal Cuts
Nutrex Lipo 6x black
Nutrex Lipo 6x
MHP DREN
MuscleTech Hydroxycut Hardcore X
BioQuest BetaStax
VPX Meltdown
Gaspari Mitotropin
Gaspari Cytolean V2
Goliath Labs Thermoloid
Controlled Labs REDuction
MAN Scorch

Избирай... това е най-доброто!

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 22.10.09 11:52.

СБ

22.10.09
15:04

Добре е да се добави и STIMULANT X.

22.10.09
17:12

казано от Сила БГ на 22.10.09, 15:04:

Добре е да се добави и STIMULANT X.

Мен да питаш хич даже не е добре, казвам го, защото съм го пил! И мога смело и отговорно да заявя, че поне при мен резултатите не бяха изобщо задоволителни. Разбира се, комбинирах бърнър тренировки (с по 3км на пътеката всяка) и диета.

22.10.09
17:47

Пък мен ако ме питаш го добави 100%.
Ко прайм ся а ?

22.10.09
19:07

Аз пък го пих преди 2-3 месеца и въобще не трябва да се добавя според мен . Виж SX е друга бира

LH

22.10.09
22:00

Slim Xtreme си замина вече. Забравете го.

ЕД

23.10.09
13:29

Много други могат да се добавят, но няма смисъл. Това са най-добрите в момента. Иначе съм съгласен за Fyre. Има добри отзиви и при него.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 23.10.09 13:31.

23.10.09
15:20

Lipo 6 black може преспокойно да го махнете.

TM

12.11.09
14:14

За Meldtown, какво ще кажете, аз го пробвах и съм много, ама много доволен.

12.11.09
18:21

казано от The Messenger на 12.11.09, 14:14:

Сподели резултатите си с нас.

12.11.09
20:04

казано от The Messenger на 12.11.09, 14:14:

и на мен ми изглеждаше доста добре, но ако кажеш какво си постигнал и как ти е подействал ще е в голяма полза

ЕД

13.11.09
14:16

Meltdown е един от най-уникалните фет бърнъри между другото. Ефета му е голям, а клиничните изследвания още по-големи. Лично не съм го ползвал, но познат направи цикъл с него по моя препоръчка. Резултатите бяха завидни. Енергия, загуба на мазнини и то в големи размери.

Ето това ме кефи много - http://vpxsports.com/news/article-detail.aspx?articletitle=MELTDOWN-Kicks-Ephedrines-RS

# MELTDOWN® Is 117% to 273% more potent than caffeine + ephedrine! 972% MORE POTENT THAN EPHEDRINE & THE ONLY FAT BURNER PROVEN TO BE MORE POTENT THAN THE EPHEDRINE/ CAFFEINE STACK!
# THE MOST POWERFUL & UNIVERSITY RESEARCHED FAT BURNER EVER!
# INCREASES GLYCEROL BY 69%, NOREPINEPHRINE UP TO 93%, FREE FATTY ACIDS BY 41% & THERMOGENESIS BY 29%!

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 13.11.09 14:17.

13.11.09
14:41

Аз нещо не го откривам на бг пазар ?

ЕД

13.11.09
14:45

Няма го. Скъпички са продуктите на VPX и явно заради това няма и внос на повечето им продукти.

13.11.09
16:36

LGP - много си прав.
Продуктите на VPS kicks ass, само че в тая криза... няма кой да ги купува в БГ.

NA

17.11.09
22:27

Купих си една опаковка Hydoxycut 120 капсули от един Мол в Щатите. Пича там ми го препоръча за чистене като спомена, че е най-доброто на пазара. Не бях чувал продукта преди това. В момента само дето съм го разпечатал и съм изпил едва една капсула, въпреки че се изръсих с 55 долара. Страх ме е да го пия след като ви чета мненията и си го карам кротко в момента на течен Л карнитин. Чел съм доста за продукта Hydroxycut в разни форуми по света и мненията са противоречиви, но все пак негативните коментари за доста малко в сравнение с позитивните. Има хора, които се оплакват от ускорен пулс и така нататък, но след това става ясно, че не са приемали продукта според указанията, в смисъл такъв, че са приемали кафета по време на пиене на продукта, което е забранено естествено, поради наличието на стабилна доза кофеин в Hydroxycut. Ако се приема според инструкциите всичко ще е както трябва, или поне така пишат хорицата.
Има и друга причина поради която не го употребявам между другото, и тя е, че вече влязох във форма и освен още малко по някой области, друго нямам какво да чистя, а това би трябвало да стане и без Hydroxycut..
По всичко изглежда, че след като постигна целта си, ще запратя бърнера в кофата, след като направих неразумното действие да го разпечатам и вече дори и за продаване няма да става...
Бях си и пуснал дневник между другото преди около месец, но тоталната липса на време ме спря да го поддържам.. Не че на някой му липсват моите излияния, но както и да е..
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1