Pro Gold 90 Nutrim

12.11.09
20:17

Искам да попитам кога го консумирате(преди трен. и след преди, лягане, по време на ядене, по време на спане :) ) и защо точно така?

МОЛЯ СПЕСТЕТЕ СИ ТЕМИТЕ ОТ СОРТА НА “ТОЗИ ПРОТЕИН НЕСТРУВА” ПРОЧЕТОХ ДОСТА ПРОТЕВОРЕЧИВИ ТЕМИ ТАКА ЧЕ РЕШИХ САМ ДА ГО ПРОБВАМ И МОЛЯ ЕДИНСТВЕННО ДА ОТГОВОРИТЕ НА МОЯ ВЪПРОС ЗАДАДЕН ПО-ГОРЕ.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Темата беше редактирана от Laylana на 12.11.09 20:18.

12.11.09
20:20

Ами .. сутрин след ставане и след трен.
Защо: сутрин за да предотврати катаболни процеси ; след трен за възстановяване

12.11.09
20:22

Не го консумирам.Иначе на етикета си пише как се приема и  в какви дози.

Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 12.11.09 20:27.

ПИ

12.11.09
20:33

казано от vaskotoo на 12.11.09, 20:20:

Ами .. сутрин след ставане и след трен.
Защо: сутрин за да предотврати катаболни процеси ; след трен за възстановяване

x1

12.11.09
20:38

Това е бавен протеин (доколко има протеин вътре си е отделен въпрос), следователно го пий преди лягане или между храненията. Принципно за сутрин си е най-добре суроватка. Щом нямаш суроватка, не си хаби пудрата, а яж твърда храна - яйца, защото при всички положения са по-ценни от пудрата в кутията.

12.11.09
20:39

Значи авторката си спести коментари от рода “това е боклук”, но пък определено си личи, че има хора, които никога не са се интересували от тези протеини, а дават подобни коментари...... :)

Pro Gold 90 не е особено подходящ за сутрин и за веднага след тренировка, защото е на “на млечна и яйчна основа” и не се усвоява толкова бързо, колкото суроватъчния Pure Whey Pro. Аз бих го взимал вечер преди лягане, заради по-бавното усвояване.

ПП. Стоянчо ме изпревари с 1 мин за правилния отговор на въпроса :D

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 12.11.09 20:41.

13.11.09
07:35

Моя е грешката извинявам се  :red:  Не съм прочел както трябва заглавието и ...
Млечно-яйчен е протеина за преди лягане

13.11.09
07:42

Това със сигурност е СОЕВ протеин, независимо какво пише на етикета.
Така, че си го пий когато и както искаш.
При всички положения след тренировка и преди сън, отделно можеш да приемаш и сутрин, както и като междинно хранене следобед.
И тъй като е прекалено “качествен” и прави проблеми с микрофлората на червата, което води до газове - приемай го разбит в кисело мляко, което поне отчасти ще тушира тези негови “полезни” ефекти.
:)

казано от mitaka101 на 13.11.09, 07:42:

Къде бих могъл да прочета нещо в подкрепа на това твърдение?

13.11.09
11:25

Така, че си го пий когато и както искаш.
При всички положения след тренировка и преди сън, отделно можеш да приемаш и сутрин, както и като междинно хранене следобед.
И тъй като е прекалено “качествен” и прави проблеми с микрофлората на червата, което води до газове - приемай го разбит в кисело мляко, което поне отчасти ще тушира тези негови “полезни” ефекти.
:)

Газове получавах и от Super Mass Gain Nutrim така че ми е познато чувството :) и то в големи количества хъх и “приятна” миризма

14.11.09
06:50

Ами идея си нямам. Аз съм изпил не един чувал със Соев протеин - той едно време беше “Номер 1” в цял свят, между другото.
Та до болка познавам вкуса и ефектите от него. И като си купя “Български” “суроватъчен” или там както сега се казва протеин и още на първата доза разбирам, че е соев + малко чешка суроватка (това не е протеин, а суха суроватка - предимно лактоза).
Незнам дали някой е изследвал Нутрим, Биогейм или някой друг от родните смесители и не ме интересува. Факт е, че страничните ефекти на соевия протеин се появяват при някои от техните продукти независимо от надписите по етикета. Ако държиш лично да се убедиш - купи си една кутийка и пробвай.

Газове получавах и от Super Mass Gain Nutrim така че ми е познато чувството

Ако държиш да купуваш евтини неща - ориенирай се към продуктите на тази фирма:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359/

HE

15.11.09
08:45

казано от Кольо Пияндето на 13.11.09, 09:20:

Те не слагат нужното количество ти искаш чак същия вид протеин да слагат.
Е тука гледам разни хорица още продължават да им кухуват фуражните смески въпреки, че на подобни цени се намират значително по-добри продукти.
До автора пий си го както искаш с него и без него ефекта ще е същия.
И следващия път като пускаш тема поглеждай дали не си пуснал Caps Lock-а.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.11.09 08:47.

ГН

15.11.09
18:06

казано от mitaka101 на 14.11.09, 06:50:

Ами идея си нямам. Аз съм изпил не един чувал със Соев протеин - той едно време беше “Номер 1” в цял свят, между другото.
Та до болка познавам вкуса и ефектите от него. И като си купя “Български” “суроватъчен” или там както сега се казва протеин и още на първата доза разбирам, че е соев + малко чешка суроватка (това не е протеин, а суха суроватка - предимно лактоза).
Незнам дали някой е изследвал Нутрим, Биогейм или някой друг от родните смесители и не ме интересува. Факт е, че страничните ефекти на соевия протеин се появяват при някои от техните продукти независимо от надписите по етикета. Ако държиш лично да се убедиш - купи си една кутийка и пробвай.

Газове получавах и от Super Mass Gain Nutrim така че ми е познато чувството

Ако държиш да купуваш евтини неща - ориенирай се към продуктите на тази фирма:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359/

Да, именно натам се ориентирай!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1