Бианабол

Темата е заключена.
HM

17.02.05
17:53

Някой ползвал ли е бианабол. Колко тренировачен стаж трябва да имам за да го взимам. Мисля да пия 2пьти по 5мг Бианабол+Нолвадекс.

Преместена тема.
vanisher

MR

17.02.05
20:11

1.темата не е за тука и най-вероятно веднага ще бъде заключена или изтрита
2.така като те гледам кво пишеш едва ли имаш няква идея с кво се захващаш
3.кво разбираш под 2х5mg + нолвадех

HS

17.02.05
23:36

http://www.bb-team.org/stuff/000117.php

земи си осведоми малко преди да се вкарваш в клиника за трансплантации

обърни внимание на страничните ефекти

18.02.05
00:24

на колко си години ?

RH

18.02.05
00:51

[quote author=“vanisher”]на колко си години ?

Абе кво значение има на колко е години ти само виж как е задал въпроса си и не питаи повече.... :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

AN

18.02.05
08:24

ste mi stane li mnogo ako piq l-glutamine+ptotein+aminokosolini+bionabol

Прочети правилата!
Пиши на кирилица!
vanisher

18.02.05
14:00

за всеки е индивидуално зависи на колко години си ако си малък вообще не пипай стероиди!!!

Най-добре щом не ти се пестят кинти виж GROWLING DOG - REX на MUSASHI с това за 2-3месеца ще имаш ефект като от Бионабол без да си си овредил друго освен джоба!!!:)

Message edited.
vanisher

18.02.05
21:04

//off
Vanisher
Стига ми едитвал отговорите де, или поне като ми триеш полвината съобщение кажи защо!!!(това го изтрии като ти се трие)
//off

18.02.05
22:53

king_pin мноо ясну ... някои хора тряя се праят на маже...та по темата...hmp недеи зимаи новладекс,а се натапкаи сас боинабол така както трябва...направи си системата 1-10,2-20,3-30,4-30,5-30,6-20,7-10
Зимаи ги така раздели ги на 2 ситрин и наобяд зимаи...спи както трябжа,тренираи както трябва(не се пренатоварваи),яй по много(гледаи да са белтаци не сланини) и ако ти стане нещу ела при мен и ще ти дам да ми отрежеш оная раота!!!

(Изван темата)Вчера гледах ч предаване по скат+ ... напрао се смях от смях ... обажда се някаква баба и пита дали там момчето о щото трагнало да тренира на 16 години и няма да му стане нещу,при които оният ако я беше хванал щеше да я остави на място...и вика само вий арнолд шварценегер .. от 13 години е на инйекции и вдига от лег 200кг и от клек 240…и нещу да му е станал както виждаш!Оставям те да се замислиш ... ас са кат ти каам тва да не си помислиш че нишщу няя ти стане и да почнеш да зимаш по 200мг бионабол ...

18.02.05
23:00

а забравих AnaAkiN ... ми братле ако искаш земи малку конски лаина а ко ше кажеш!Не бе маитап си прая кото искаш пии може как няма да може ама какво исаш да правиш не мога да разбера ... маса .. или релеф ли или какво ...

18.02.05
23:01

vanwilder абсолютно си прав (дано само vanisher да не ти vanish-не отговора):):):)
Всичко тези противо показания са ако се прекали с дозата или има някой хора податливи на страничните ефекти но трябва да се внимава взимаи и някакъв протектор Carsil да речем защот черния дроб дори и от малко се оврежда!!!

18.02.05
23:22

И да братле правилно ако искаш да се преспазиш повечко зимаи карсил 3х1 .. 4.64 струва котията 80 хапчета ще ти трябват 2 кутиики :D

AC

19.02.05
09:36

/offtopic
vanwilder, ти си неграмотник...

19.02.05
15:53

Извиняваи acrimonious но се старая да пиша бързо и без да поглеждам клавиатурата,ак и малку бях ядосан зареди малуумници като теб!

HE

20.02.05
19:27

ЕЙ Я ПО-ЛЕКО С ОБИДИТЕ! СПАЗВАЙТЕ ДОБРИЯ ТОН!

AC

21.02.05
15:31

...виновен...  :?

23.02.05
19:22

[quote author=“hmp”]Някой ползвал ли е бианабол. Колко тренировачен стаж трябва да имам за да го взимам. Мисля да пия 2пьти по 5мг Бианабол+Нолвадекс.

не взимаи бионабол тва е ебати урината верно 4е ка4ва6 маса но след
като го спре6 за 2сед си го изпикал.
няма смисал по добре метан брато

Преместена тема.
vanisher

23.02.05
19:49

Леко с обидите.
За да съм едитнал нещо значи съм преценил, че така е най-добре.
А в този форум модератора преценява а не потребителя.
vanisher

23.02.05
19:50

[quote author=“vanisher”]Леко с обидите.
За да съм едитнал нещо значи съм преценил, че така е най-добре.
А в този форум модератора преценява а не потребителя.
vanisher

Roger That!

23.02.05
21:54

Ludia_Limon ми ... не се обиждаи но може би си нещу дефектен или по тап от колко трябва...ас и още 5 момчета сме правили цикли с бионабол и след това и 1мм не пада и рака и кг...и само да напомня че през цикала трябва да се спи,да се ходи редовно на зала(но да не се пренатоварваш) и да се яде правилно(примерно всеки ден по 1л пресно мляко,2 кисели,парйоли,ориз,картофи ... и други неща) и не е много хубаво да се пие ... а доколкото метана дали е по хубав не мога да ти отговоря ... ама според мен е една и саща поварня...

24.02.05
13:25

по голяма простотия от бионабола нема,а може би по голяма е да правиш цикъл само с бионабол ефект минимален, вреда максимална помислете малко преди да си накупите разни хапове от аптеката 8)

AN

28.02.05
23:05

Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=43036#43036

Дайте неква точна програма как да пия тоя бионабол

Мога да ти дам точна програма как да пишеш на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1