Въпрос за две добавки

12.11.09
11:47

Значи гледах тука 1-2 теми за качване на ММ и вътре се споменаха Гейнър и Декстроза
искам да питам какво представляват как кога и по колко е добре да се пият и препоръчват ли се въобще ?

и един страничен въпрос как мога да Изчисля от колко калории се нуждая на ден да за не свалям а да качвам ММ ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:22.

12.11.09
15:45

Гейнър е комбинация от протеин и вългехидрати в повечето случаи бързи.Съдържа доста калории и може да се ползва като заместител за хранене или допълнителен източник на калории и въглехидрати към дневните ти нужди.
Декстрозата е глюкоза,въглехидрат който се усвоява страшно бързо и вдига инсулина до небето,подходящ за прием сутрин и след тренировка само.
Никой ни може да ти изчисли точно от колко имаш нужда,но из нета има разни калкулатори,които правят приблизителни изчисления.

12.11.09
15:45

напиши в търсачката на сайта Гейнър или Декстроза и си отговори сам на въпросите, и ако нещо не разбереш от т’ва което си прочел може вече да питаш...:)

12.11.09
19:47

Тая дексторза в кои храни се садържат за да може да ги консумирам по-често,ако може и калкулатор за изчисление клко декстроза ми трябва.Пиша тука да не отварям нова тема.

12.11.09
19:58

0,8-0,9 на телесен килограм.

12.11.09
20:46

Декстрозата,се съдържа в някои напитки и захарни изделия.най добрия вариянт е да си я купиш в пакетче,тя е като прахче и да си сипваш в след тренировъчния шейк.

13.11.09
11:03

В магазини европа има - 200гр.90ст.

13.11.09
13:09

Ясно , а добре ли е да взимам от нея и какво точно ми помага ,че e “въглехидрат който се усвоява страшно бързо и вдига инсулина до небето”  ?

Мнението беше редактирано от Excess на 13.11.09 13:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1