13.11.09
09:52
Здравейте!
Днес си взех Instant Whey на Reflex, мисля, че съотношението цена/качество е доста добро при него. Вече десети ден пия Nitrix, надявам се след още десетина за започна да усещам ефекта(досега не съм пил азотен буустър).
В момента се чудя какво още да добавя. Целта ми е мускулна маса, с бърза обмяна на веществата съм.
Засега съм се спрял на CarbSlam, но не знам какви са му дневните дози. За по-нататък мисля да добавя и Slin Sane, отзивите в този форум за него сякаш са добри.
Удачна ли е тази комбинация ? Може ли да ми предложите нещо по-добро ? Благодаря предварително.
P.S. : Ако някой е ползвал Instant Whey 4.4 кг, може ли да ми каже дали в чувалчето има мерителна лъжичка? Че доста рових и не открих...
13.11.09
10:02
Със сигурност има мерителна лъжица, просто като е в чувал и се открива трудно. Относно Nitrix-a дано си си взел голямата разфасофка, че с малката нищо няма да усетиш. Относно Carbslam, дозите са според твойте нужди откъм въглехидрати на ден. Него може да го пиеш преди и след тренировка заедно с протеина. Щом си с бърз метаболизъм, трябва доооста хранене.. Успех.
13.11.09
11:53
Благодаря ти. От нитрикса нарочно взех голяма, след нея ще взема поне още 1 малка. От CarbSlam ще усетя ли нещо ако вземам по 120 грама на ден (2ь60), или е прекалено малко ?
А за Slin Sane какво може да кажете ? Някакви странични ефекти ?
13.11.09
12:57
Slin-Sane вече от никъде не можеш да го намериш, чака се новата му версия, появи ли се в България, веднага ще я има в www.silabg.com
13.11.09
13:43
Ех, жалко. А защо не може да се намери? Производителя ли е го спрял(поради каква причина)?
казано от Krum Semerdjiev на 13.11.09, 13:43:
Ех, жалко. А защо не може да се намери? Производителя ли е го спрял(поради каква причина)?
Защото се очаква нова версия, а на старата количествата са се изчерпали.
13.11.09
17:03
Защо не заложиш на нещо класическо и ефективно - креатин!
13.11.09
17:31
Може би ще го направя, засега това е най-силното нещо на което съм залагал :). Може би CellMass, бях доволен от него преди време.