Шестия ден на нвд

13.11.09
20:26

Здравейте спазвам нвд от 3 дни, и вече толкова ми се хапва някъв шоколад че реших да си напиша това което ще ям на шестия ден, и ако може да го коментирате, дали няма да е прекалено или може и още.

Ставане 10:00
До 13:00
шоколад милка(491kcal)(6,2Б)(57В)(26М)
Ябълка 1-2(те са доста малки такаче 2 се равняват на 1)(20В)
Някакво ядене с въглехидрати(до 100В)
2-3 филийки с фъстъчено масло(г/д 120В)
Плодово мляко

След 13:00
месо
Някакъв як плод(20В)
вафла някаква, вафла може ли сникърс?

и около 19:00-21:00
компот със сини сливи(около 30-40В)
месо
исками се и сладолед около 200-250гр да хапна поне(някой с по-малко В, като “Фамилията” примерно?

Храните ще са добре разпределени няма да се тъпкам на един път.

Темата беше редактирана от needweed на 13.11.09 20:27.

NE

13.11.09
21:41

всичко това ли възнамеряваш да изядеш в зареждащият си ден? :lol:

13.11.09
22:27

Един съвет ако веднъж седмично ще зареждаш, то направо не си гледай и подбирай храната - каквото дойде, макар че не съм привърженик но...

13.11.09
22:52

а да питам- има ли значение след зареждащия ден дали тренирам, или както дойде?

AP

14.11.09
01:30

Брато махни тия шоколади и фъстъчено’то масло. По добре си купи шоколад за диабетици за фъстъченто нямам думи.

14.11.09
02:49

Абе все пак си мисля, че трябва да се ограничава какви въглехидрати да приема.

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 14.11.09 02:51.

14.11.09
04:08

Извинявам се за спама,но като го прочетох този пост със сълзи съм се смяла...ти направо би и моя рекор по тъпчене...а и зареждащ ден в НЦД не означава да изядеш всички вафли и шоколади,които съществуват,ами да заредиш с повече въглехидрати от сорта на кафяв ориз,спагети,картофи е  ако не можеш без сладко може и нещо сладко,но не цял супермаркет ;) ...ако ме разбираш :)

14.11.09
06:55

Като му се яде да яде, какво толкова ...
Аз не мисля че тия диабетични шоколади са нещо по-различно, относно тренировките най-хубаво е ти сам да си прецениш би трябвало по пътя на логиката да имаш най-много енергия в този ден, или на следващия. Ти си прецени.
Но пак казвам щом на човека му се яде толкова и такива неща - давай света е твой :Д
Аз лично бих чеатвал със бъргъри и такива, защото вафла мура и шоколад не е нещо особено :)

Незнам,но ако се храниш само 3 пъти на ден не е хубаво,в зареждащ ден пък да не говорим там 5-7 хранения трябва да има,дано просто не си описал целия режим.Според мен това е малко кофти цяла седмица да не вдигаш инсулина и накрая в един ден да скочи до небесата с тва всичкото сладко.Моят съвет е щом толкова ти се иска сладко,нека да бъде сутрин малко след като станеш от сън и веднага след силовата тренировка(може и до 1гр/кг дори да бъде тука),тогава съчетаваш полезното с приятното и ефективното.Ако си момиче ок,те малко по-трудно издържат без сладко и те разбирам,ако си момче или просто си голям маниак на сладкото или просто не се храниш правилно,аз като бях на НВД си се хранех през 2,5-3,5 часа и от толкова храни почти не ми е минавало през ума за сладко,просто не съм оставал толкова гладен,единствено първите 1-2 седмици докато посвикна чувствах лек глад.

14.11.09
09:27

Малко се овлякох в писането на храните, защото никога не съм спазвал диета и за пръв път се ограничавам от към храната..та като помислих трезво няма смисъл да ям толкова,и не че толкова не издържам без шоколад, аз дори ям 1-2 пъти месечно, но просто явно от липсата на въглехидрати и тялото ми иска да запълни тази липса точно с шоколад... Иначе мисля да направя както ironfreak ми препоръча, няма да се ограничавам в яденето но просто няма и да гледам да избия за пропуснатото ядене.

apocalypse -какъв е проблема с това масло, аз до колкото разбрах може да се яде без проблеми на нвд, има протеин и от добрите мазнини, въглехидратите са малко.. какво не му харесваш?

14.11.09
09:30

Фъстъченото масло е идеално за НВД, но това горе си е здраво плюскане за един ден и то без почти никаква качествена храна. :)

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 14.11.09 09:31.

казано от Radi_boy_ на 14.11.09, 09:30:

Фъстъченото масло е идеално за НВД

Стига да е истинско!

14.11.09
09:51

Колко струва истинското 350гр?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1