Глутамин с фармацевтично качество ?

12.11.09
19:23

Здравейте, бих искал да обсъдим общият ни опит с глутамина.
От известно време сглобявам Gut rebuilding protocol за баща ми, като основен компонент е солидно количество глутамин около 1500 гр за 21 дни .Потърсих варианти, като качеството бе от първостепенно значение.Оказа се че такъв в България почти няма.

примерно този на PVL който харесах
‘’  GLT-3 е изключителната формула глутамин, първият фармацевтичен успех, съдържа аминокиселина, ненадминат в чистота и качество.
Нашият изключителен Л-Глутамин се получава вследствие на патентован процес на ферментация/изсушаване, който гарантира „изцяло свързана” молекула за максимална цялостност на продукта и стабилитет. Не всички глутамини на прах на пазара могат да предоставят това – повечето глутамин на пазара е химически синтезиран от миди и може да съдържа нежелани отрови като олово, арсен и живак. GLT-3 е резултат от изключително естествени процеси на ферментация, започващ от цвекло. Резултатът е реален, 100% чист, фармацевтично одобрен и използван за болнични цели, не съдържа аминокиселина. ‘

Този го няма в БГ ,кой да избера ?
Кой е с най-високо качество и биоактивност?
Кой не е  синтетичен от миди, без олово,арсен и живак ?

Набиха ми се на очи
GLU FM на Синтракс - обещаващ сериозно високо качество
Mhp Glutamine-sr - time released formula за 12 часа ,този не знам дали ще е от полза при зарастване на черва и хранопровод ,нека вносителите да ме осветят дали тази му способност е налична
Nutrabolics Glutabolic - глутаминова матрица с няколко различни негови форми,също не знам дали е подходящ,но изглежда обещаващ
И класиката и гарант за качество NOW - този е най-вероятния

Препоръчвам ти на НАУ както сам си се ориентирал. Глу фм също е много качествен глутамин, но за случая който си казал мисля, че НАУ е най-подходящ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1