Начини за обезкосмяване

MA

20.02.05
18:06

Търсих из форума подобни теми но нищо конкретно не можах да намера. Интересувам се от конкретни методи, които имат най-добро съотношение цена/качество. Няма смисъл да се говори за лазерна или фото-епилация тъй като това да доста скъпи методи. Някъде бях чул за някакъв специален сапун за ‘културисти’, който премахва космите като се изкъпеш с него....Най-разпросранени явно са продуктите от вида на Veet, но ми казаха че имало и други които вършели по-добра работа. Нека всеки да дане предложение за даден продукт тъй като незнам нищо по въпроса :(

20.02.05
18:37

да и на мене ми е интересно за тез сапуни за пръв път чувам :oops:
идеята за бръснача не ми допада особено, въпреки че като цена/качество кърти мивки :lol:

MA

20.02.05
18:43

Незнам как някой може да издържи да се бръсне целия. Да не говорим че отнема много време а пък ефекта не е така дълготраен както при другите методи. Кола маската е доста болезнена, има що-годе добър ефект но пък се получават доста обриви, които не са никак приятни. Някой друг да каже нещо по въпроса

21.02.05
11:15

Ами аз мога да кажа: пазете си космите, ваши са си, какво ви пречат

MA

21.02.05
15:05

А какво трябва да направим чв случай че не ги искаме????? Мисля че това имах предвид :wink:

21.02.05
15:40

Еми не съм запознат детайлно, предлагам да питате гаджета, приятелки и тем подобни индивиди от женски пол  :lol:

MA

21.02.05
18:09

Някой да има други предложения???

21.02.05
19:55

Кремовете съмчувал,че не са ефективни,топлата кола маска си трябва.

MA

21.02.05
21:48

Мен ми предлагаха някакъв спрей на Takky, поне така мисля че се пише, не бил скъп, някаде около 10 лева а бил доста ефикасен, в смисъл че поне е лесен за използване а ефека му е около 2 седмици което спрямо цената и употребата си е доста, доста добре. Някой да има някакви отзиви от този и други продукти???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1