Странно изправяне на пръсти при нормално ходене

ТС

14.11.09
07:32

Странно изправяне на пръсти при нормално ходене.Забелязали ли сте  , че някои хора като ходят и се изправят на пръсти(някои повече , някои по-малко), походката им е такава.На какво се дължи това ?,  и веднага се забелязва ,че прасците са им много развити  :bug: , особенно при по-едрите. :bug:

ПИ

14.11.09
10:30

Просто такава си е походката.

BU

14.11.09
11:35

На пети ли искаш да се изправят? :)

14.11.09
18:05

Да,на това му викам “прожуниращо” ходене.Аз имам същия проблем,но с времето почти свикнах да ходя нормално.По принцип хората вървят като първо стъпят на петата и постепенно спускат надолу стъпката,докато не стъпнат на “мекото зад пръстите”,а тези,които пружинират стъпят направо на цялата стъпка и завършват с повдигане все едно правят прасец.Представете си и манекенките да правят така :lol:  :-) .

BU

14.11.09
20:15

Боже,сериозно ли бе ?!?! ХАХАХАХААХАХХАХАХАХААХА

GO

14.11.09
21:05

Аз изобщо не разбрах защо се пуска тази тема,за лаф ли?
Понеже човека не пита за него или за близък а си пита дали сме забелязали?!??

NE

14.11.09
23:22

казано от gogata2427 на 14.11.09, 21:05:

Аз изобщо не разбрах защо се пуска тази тема,за лаф ли?
Понеже човека не пита за него или за близък а си пита дали сме забелязали?!??

може би човекът пита ,защото ако прасците на хората с подобна походка са развити от самия им начин на ходене,и той да опита да върви на пръсти..знам ли :lol: и на мен ми е леко странна тази тема :)

15.11.09
16:09

Според мен това е някакъв ген.До 10-11-ти клас съм ходил така и прасеца винаги ми е бил малък и краката ми бяха нещо като патладжан на клечка :lol: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1