14.11.09
18:08
Е немога да разбера, аз ли не съм в ред или какво ?
Моя приятел като си напомпи ръката му се вдига с 3, че и малко повече санта, а аз
моята кат я напомпя с 2 мм, а вдигам кат мамут 0.о
Още преди да почна с някви упражнения си я меря, след тренировката за ръце - 2 мм
стигал съм и до 3, но това беше само веднъж два пъти 0.0
А имам чувството, че ръката ми ще гръмне, но на размери си стои все така 0.0
Бихте ли ми обяснили защо така, и това добре или зле е ?
1.Ръката ти е малка и като тренираш не се напомпва много.
2.Ръката ти е голяма и постоянно изглежда напомпана - затова няма разлика по време на трен.
Оптимист или песимист си ? :)
казано от Владимир92 на 14.11.09, 18:20:
2.Ръката ти е голяма и постоянно изглежда напомпана - затова няма разлика по време на трен.
Реалист, фактите го говорят. :)
Ако усе6та6 напомпване и 4е си тренирал мускула добре,ако оба4е тренира6 и ни6то не усе6та6 ло6о...може да е от техника на изпълнение или като цяло на тренировка,интензивност...
15.11.09
01:04
казано от Владимир92 на 14.11.09, 18:20:
як комент :)
Aми какво да кажа, незнам :(
Ръката ми не е много голяма 40 и мм отгоре, не е и много малка 0.0
Правя ръце веднъж на седмица и пак същата работа а усещането е, че ше ми
гръмне ръката особено лявата, но и тя не дава разлика повече от 2 мм :S
15.11.09
07:08
Да ти имам проблемите :).
Че какво значение има колко е напомпана след тренировка, идеята на този спорт е по принцип да изглеждаш добре, а не преди ии след тренировка.
15.11.09
11:05
казано от Иван Шишманов на 15.11.09, 07:08:
Че какво значение има колко е напомпана след тренировка, идеята на този спорт е по принцип да изглеждаш добре, а не преди ии след тренировка.
И аз това повтарям на някой приятели ама те са си изградили мнение,че трябва да тренират и тогава да отиват на кафе(примерно)... >:(
казано от gogata2427 на 15.11.09, 11:05:
казано от Иван Шишманов на 15.11.09, 07:08:
И аз това повтарям на някой приятели ама те са си изградили мнение,че трябва да тренират и тогава да отиват на кафе(примерно)... >:(
хахахахахха хахахаххаха ахахаххахахах
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Е това не го бях виждал ! Няма такива изруди просто хахахахаххахахахахаххахаахха
Абе да си вземат една гиричка с тях иии едни мокри кърпички и нали като спаднат
да ходят в клозета да се помпят- ахахахаххахахах
15.11.09
11:33
И аз съм го пускал този бъзик,но с куфарчета,в които има сгъваеми лежанки и лостове, с дълъг шлифер и тъмни очила,тъкмо. :lol: