15.11.09
11:21
Здравейте може ли да ми кажете със 2500 калории дневно ( току що си сметнах едно примерно дневно меню) мога ли, ако не да свалям кила през зимата поне да се държа на сегашните килограми а те варират между 75-80кг ръста е 180-182см, :) 2 пъти седмично тичам по 30-40 минути също когато тичам клякам без тежест 3-4 серии по 20-30 повторения, прасец и разтягания и 4 пъти седмично бокс там се набирам и правя лицеви след тренировката. :) Благодаря ви предварително! :)
15.11.09
11:32
Можеш да си поддържаш,то повече зависи от къде идват тези калорий ;).
А може и да сваляш.
Калориите ми идват от овесени ядки, ориз пилешко, свинско, риба, сирене,кашкавал,извара,пълнозърнест хляб мед ям по 1 лъжичка всеки ден и на 2-3 от храненията ям плодове и зеленчуци ето какво ям примерно в един ден.
1во хранене:
100 грама овесени ядки в кофичка кисело мляко наи-често 0,1 масленост 3 белтъка и 1 жълтък филиика пълнозърнест хляб и супена лъжица мед може и някакъв плод
2ро хранене:
100 грама ориз (толко е преди да се свари) и 150-200 грама пилешко или свинско+някакъв плод или пък вместо ориз пълнозърнест хляб
3то хранене:
пълнозърнест хляб със сирене или кашкавал или някакво месо
4то хранене:
200 грама извара
Мнението беше редактирано от r0ck на 15.11.09 11:55.
15.11.09
14:47
Според мен храната е от една страна достатъчна за човек,който иска да сваля и е малко за основен период(примерно),но има хора из форума,които могат да кажат много повече за храната.
На мен ми се вижда добре,даже може да разнообразяваш,може да се изчистиш от плодове като бананите и ябълките,че имали повечко захар.. :P
Изчакай други мнения,защото не ми е тук силата. :lol:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 15.11.09 14:48.
Ясно, благодаря :) аз по скоро искам да свалям или поне да ги държа през зимата пък ако немога сега да свалям после ще свалям след 3 месеца някъде :)
15.11.09
15:06
казано от r0ck на 15.11.09, 14:59:
Ясно, благодаря :) аз по скоро искам да свалям или поне да ги държа през зимата пък ако немога сега да свалям после ще свалям след 3 месеца някъде :)
И аз не мога да свикна с мисълта,че сега ще кача няколко килограма,моят план също е от февруари или март да започвам чистене и оформяне на коремната преса,че да ме е по-малко срам на морето.. :coolgrin:
Работата е да не прекаляваш с храната,но и да не се ограничаваш,все пак не сме професионалисти а сме си обикновенни фитнес “маниаци” ;) .
зависи колко калории изразходваш през деня е мой... ко издразходваш 4000 калории примерно.. направи си извод