Interactive - Mammoth

13.11.09
20:18

Interactive - Mammoth .харесва ли ви този продукт ....

Темата беше редактирана от madcon на 14.11.09 07:12.

13.11.09
23:02

какво да мислим за протеинов бар?

14.11.09
09:17

Т’ва което ми харесва на мен е, че засища супер много,
доста повече от баровете на промакс примерно.

14.11.09
09:22

Мамут имат ужасяващ вкус не знам но в тях соята направо пращи ...
Бих ги пропуснал с радост, хф...

казано от Finish First на 14.11.09, 09:17:

Абе пич, то че мозъчните ти клетки са малко е едно, но какъв ти е интереса да атакуваш конкретен продукт на друг вносител при положение, че изобщо не става въпрос за него.И аз съм опитвал мамутите и по-големи боклуци от тях няма, яко соя.Ако повечето захар те засища радвам се за теб.

14.11.09
20:58

значи тоя мамут разтваряли се добре и има ли добър вкус .....моля за отговор и ако имате предложения за друг продук моля кажете ....

ВИ

14.11.09
21:12

Няма смисъл да спорите за вкус. Всеки е различен. Мен лично вафлата с фъстъци ми е една от любимите изобщо. Може би само ЕАС имат по-вкусна, но на някой може хич на да не му хареса. Просто си е индивудуално.
За гейнера, лично според мен вкуса е среден, ненатрапчив и е лесен за пиене. Гейнера е супер евтин и си заслужава.

14.11.09
22:08

казано от RogerF на 14.11.09, 09:25:

Абе пич, то че мозъчните ти клетки са малко е едно, но какъв ти е интереса да атакуваш конкретен продукт на друг вносител при положение, че изобщо не става въпрос за него.И аз съм опитвал мамутите и по-големи боклуци от тях няма, яко соя.Ако повечето захар те засища радвам се за теб.

Никой не атакувам, в един магазин се продават и двата продукта.
Мамута повече засища, а Промакса е по - сладък,
но за мен вкуса не е от значние. Ако искам сладко, ще ида в Лагуната.
А да и Лагуната надали я знаеш, при положение, че не излизаш от Студентски.. :lol:

казано от Finish First на 14.11.09, 22:08:

казано от RogerF на 14.11.09, 09:25:

Никой не атакувам, в един магазин се продават и двата продукта.
Мамута повече засища, а Промакса е по - сладък,
но за мен вкуса не е от значние. Ако искам сладко, ще ида в Лагуната.
А да и Лагуната надали я знаеш, при положение, че не излизаш от Студентски.. :lol:

Те хората са го казали.В балкана растат хора, в полето - тикви.

ПП:И да, ходил съм в Лагуната.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 14.11.09 22:16.

14.11.09
22:44

...

Това лагуната някакво модерно заведение ли е ? В което ходи само отбран елит... стига бе това е сладкарница... :)

без да се заяждам ама какво значение има кой в кое заведение ходи и по  какъв начин това определя коя вафла е по-добра?

15.11.09
09:55

казано от kao на 14.11.09, 22:44:

...

Това лагуната някакво модерно заведение ли е ? В което ходи само отбран елит... стига бе това е сладкарница... :)

Не, напротив. Имах предвид, че ако искам нещо сладко, ще отида там, а няма да си купя бар.
Иначе всеки сам избира за него с кой точно протеинов бар да си замести храненето.

15.11.09
11:34

пак вносители...взе да става банално навсякъде да си защитавате продуктите нали си имате теми ...

15.11.09
12:03

казано от Sentetic на 15.11.09, 11:34:

пак вносители...взе да става банално навсякъде да си защитавате продуктите нали си имате теми ...

То да те е страх да се изкажеш, все ще вземе някой вносител да ти каже,
че не си прав..

15.11.09
12:11

казано от Finish First на 15.11.09, 12:03:

То да те е страх да се изкажеш, все ще вземе някой вносител да ти каже,
че не си прав..

Spoiler alerts из форума навсякъде :lol:

15.11.09
12:11

На вас двамата какъв  ви е проблема? Мненията ми са пъти по-полезни отколкото на вас двамата взети заедно...

Малко се усещайте... форума е свободен и всеки може да си пише където поиска...

Да не коментираме че Finish First освен да препоръчва продуктите на БСН по форума друго не прави... но нека да не задълбаваме и да ти махаме прикритието ;) че ще се разсърдиш и ще ми се нахвърлиш... ;)

И да докато говорите глупости и не само вие двамата ще ви правя забележки. Преди всичко това е форум за фитнес и аз съм бил част от екипа на този саит и няма да позволя форума да се обръща на детски чат и арена на която дечица на 16 години да си чешат егото. И да си правят каквото си искат... когато почнете да допринасяте с нещо за развитието на сайта или форума може да си пишем пак... до тогава си трайкайте по-кротко ;)

Мнението беше редактирано от kao на 15.11.09 12:13.

Аз не виждам къде вносителите защитават продуктите си.Просто субекта Finish Last , отклони темата с нападки за продукт, за който въобще не ставаше въпрос, след което съвсем литна към звездите с изтъркани софийски заведения и разни други намеци.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 15.11.09 18:14.

На колегата нещо му става напоследък:
първо реши да махне Матрикса от някаква си въображаема карта
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41109/
Сега и едни от най популярните вафли в света като ги сравнява с модна Софииска сладкарница ...

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 15.11.09 19:02.

15.11.09
18:58

Не го нападайте човека. Абсолютно прав е в случая. Казвате, че това е отворен форум - нали така ? Е, защо тогава го нападате, че предпочита един продукт пред друг ?!

П.С. Иване, и аз предпочитам Синтата пред Матрикс. И междудругото на БГ пазара има за същите пари в пъъъъъъти по-добри вафли от Промаксите в момента ;)

Мнението беше редактирано от Владимир на 15.11.09 18:59.

15.11.09
19:06

Остави го Иван, метнали са му 2 мостри и вече ще хвали цял живот две марки.
И нека спрем най - накрая, че успамихме темата на човека.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 15.11.09 19:07.

15.11.09
19:56

ахххх аз само попитах за продукта ама всичко стана каша ....офффф

16.11.09
11:03

Mammoth Bar щоколад е доста добра,на мен лично ми харесва страшно много,но фастъка.... лично мое мнение мн е гаден.Има хора които само него ядът.Всеки има различен вкус,зависи какво наистина търсиш.Да,наистина доста засищат.Не са лоши,но ако търсиш вкус и нещо по-различно не са за теб.В момента на пазара има изобилие от протеинови десерти:-)Поразрови се и смятам,че ще намериш твоят:-)Успех !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1