Моят дневник

Темата е заключена.

15.11.09
17:31

Здравейте
Реших да си отворя дневник, че може да се случи по някаква щастлива случайност да вляза в правия път  :lol:
Предупреждавам, че ще се изумите какви неща ям, а на всичкото отгоре и в момента не мога да тренирам, но имам желание да го водя. :)

Ами да започнем от днес:

12 часа - 2 припечени филийки с кайма
3и30 ч - кюфте + половин филийка с лютеница
6 часа - чай с лимон и мед; около 100 грама салата с моркови и зеле; мъничко парченце кекс
вода - по-малко от литър  :P

:)

Добре дошла, бихме се радвали да споделиш повече данни за себе си. Възраст ( е не е хубаво да се пита жена, но все пак) тренировъчен стаж или опит със спорта, цел, настоящи мерки .

15.11.09
17:47

Ами, да. Значи 165 висока, 57-58кг, на 17г *blush* Ама обещавам, че ще съм сериозна!!!
До февруари не мога да тренирам :(
Целта е да изчистя мазнините до колкото се може, това на първо време. :) Килограми някъде около 54 си мисля, че ще е оптимално.
Най-дебели са ми корема, ханша и ръцете. После, да стегна малко дупето, че преди като бях дебела беше много голямо, сега пък стана много малко - шашава работа :D И да оформя ръцете и рамената - много ми харесва атлетичното тяло и направо си въздишам като видя някое такова момиче и си представям, че съм аз, хахаха.
Така, друго.. със спорта кой знае какъв опит нямам, но миналото лято за 3 месеца тренирах лека атлетика. Добре ми дойде, отслабнах 7 кг., доста се потих и морих, но даде резултат. Пак мисля да се върна към атлетиката след февруари, че даскалото ме зове. :) Какво правихме там - ами основното бягане със различни упражнения. Упражненията не са ми проблем, но много се изморявам докато бягам, повече от километър без да спра не мога, направо почвам да хлипам :D После в салона упражнения с тежести.
Мерките по последни данни от преди няколко дни са:
талия 77
ханш 94
бедро 58
прасец 38

Мнението беше редактирано от ellie09 на 15.11.09 17:49.

16.11.09
08:26

Здравей и yспех от мен:)
Каква е причината да не можеш да тренираш? И това включва ли всякакви физически натоварвания?
И ако наистина не можеш да извършваш никакво физическо натоварване, за да постигаш резyлтати ще трябва да бъдеш много внимателна с храната и да я вписваш редовно.

16.11.09
10:33

Добре дошла и от мен и успех с дневничето.Постоянство,воля и упорство май това са нужните качестава. ;-P Абе иска си заинатяване.... :)

16.11.09
16:27

казано от ralista на 16.11.09, 08:26:

Здравей и yспех от мен:)
Каква е причината да не можеш да тренираш? И това включва ли всякакви физически натоварвания?
И ако наистина не можеш да извършваш никакво физическо натоварване, за да постигаш резyлтати ще трябва да бъдеш много внимателна с храната и да я вписваш редовно.

Ами не, не е свързано с това. Ще кандидатствам извън България и в момента ходя на курсове, защото трябва да взема разни сертификати. Обикновено училището ми е до към 2и30 -3 часа и после на курсове иии... само събота и неделя, но тогава гледам да си почина. До края на февруари това ще е свършило и от там нататък съм свободна.

Днес:

12 часа - половин кисело мляко + 10 солети :D
2и30 - кюфте със малко задушени зеленчуци
4 часа - сладко жито; пипер (от манджа) + 2 филийки
след малко салата (морков, домат и кашкавал)
вода - една чаша за сега

Мнението беше редактирано от ellie09 на 16.11.09 16:39.

16.11.09
16:43

Леле мила водата трябва да се насилиш да пиеш по повече.Аз бях същата работа като теб,или пиех по една две чаши на ден а се е случвало да се хващам че изобщо не съм пила за цял ден.Беше ми много кофти докато свикна но инат.....сега по 2 литре си изпивам и не ми прави впечатление.Спомага за изхвърляне на токсините от организма......

16.11.09
16:45

Мда, знам. И на мен се е случвало с дни да не пия вода, по едно време даже ми се виеше свят, та докато се освяткам защо :D Сега отивам да изпия още една чаша... :)

16.11.09
18:28

Mдам, да питам нещо.
На какво може да се дължи това, че не мога да издържам да бягам на далечни разтояния? Рекорда ми без да се спра е 3 км, ама страшна работа беше, чак ми трепереха краката после :) Иначе по принцип 1,5 км бягах на леката атлетика. Не знам на какво може да се дължи. Краката ми почват да натежават и трябва да се спра просто. Имаше едно друго момиче, което се записа успоредно с мен, но след месец вече правеше по 20 обиколки, а аз ... по 2.. понякога 3, чак ме беше срам. :D

17.11.09
10:31

казано от ellie09 на 16.11.09, 18:28:

Mдам, да питам нещо.
На какво може да се дължи това, че не мога да издържам да бягам на далечни разтояния? . :D

Дължи се на това, че не бягаш на далечнии разстояния. Ако го правиш редовно ще издържаш все повече. За всичко се отнася. Решила да отслабнеш, ама само с решениета не става.Уроците не са причина да не спортуваш. Храненето също се оправя при добро желание. Все пак успех, но ще ти е доста трудно така да си постигнеш целта...

17.11.09
10:56

Здравейте и от мен и успех:-)Наистина ако си сериозна ще намираш време за спорт.Не пречи да съчетаваш ученето със спорта.Можеш да ходиш в залата и да въртиш колело като за начало и да четеш през това време.Лично аз си почивам по-време на тренировка,няма по хубаво чувство от това да излезнеш скапана от залата,а в същото време да усещаш как напрежението от тежката седмица се е изпарило:)Само ще ти кажа началото е много трудно,но успееш ли да свикнеш ще си номер 1:-)Някога бях 72 кг и си мечтаех за стегнато дупе и преса:-)Сега съм 61 кг лятото на 2 пъти поизкарах преса,но за съжаление съм в малък застой с тренировките:-)Има ли желание има и начини:)Успех от мен :) Бъди силна !

17.11.09
17:55

Че не намирам време за спорт, не значи, че съм несериозна, поне според мен. Не ми е по възможностите да стоя по 13 часа на крак без да се прибера в къщи. :) Както казах, в момента почти цялото ми време е заето с ученето за изпитите, които ще са февруари, а от там на татък ще имам време по цял ден да си свиркам. :) Надявам се да разбирате, че ако не успея да се подготвя в следващите 2-3 месеца всичко отива по дяволите с кандидатстването. ;) 3 месеца не са болка за умиране, поне храненето да успея да си оправя до тогава. :) Мерси за пожеланията за успех.

днес;
сутрин - 2 филийки с кашкавал и лютеница ( последните дни ям много хляб, к’во става?!...)
обед - супа леща
следобед - круша, морков, киви (не на веднъж) и една чаша сок *hihi*
вечер - пиле с печени картофи и салата от зеле и моркови

17.11.09
18:03

казано от ellie09 на 17.11.09, 17:55:

днес;
сутрин - 2 филийки с кашкавал и лютеница ( последните дни ям много хляб, к’во става?!...)
обед - супа леща
следобед - круша, морков, киви (не на веднъж) и една чаша сок *hihi*
вечер - пиле с печени картофи и салата от зеле и моркови

Куца ти храненето. Поразрови се из сайта. Не може цял ден да ядеш въглехидрати (и то крайно недостатъчно), а после и на вечеря; да не доставяш на тялото си протеин и мазнини - и като краен резултат да отслабнеш здравословно. Месо, яйца, риба, ядки...Когато ядеш въглехидрати, ги комбинирай с протеин. Увеличи мазнините.

18.11.09
17:37

Мда, тъкмо исках пари от наще да си напазарувам храна само за мене, иначе ям каквото ми сложат :)

та днеска много не ми се иска, ама като трябва...:
към 10 и 30 един бейкролс
към 4 и 30 пилешка супа с филийка с лютеница и кашкавал
течности - няма казвам, че ще се хванете за главата :D

24.11.09
09:48

Така е много лошо,когато трябва да хапваш това което е сложено на масата,минала съм по този път.Когато започнах да си купувам ме гледаха на кръв,страно защо ли?Моята храна не е по вкусна и хубава от тяхната..... ;-P а имаше подмятаня от рода на...манекенка няма да ми ставаш....ако си го решила не се пречупвай и си дръж на твоето.

25.11.09
16:16

ellie09 нещо спря да пишеш не се губи така:) Обясни на вашите,че искаш да промениш начина си на живот.Никой родител не би попречил на детето си да се равива добре:)Един съвет избягвай тези тестени продукти,замествай ги с яйца,грепфрути,извара,нискомалсено кисело мляко:)Има начини,ако мога да помагам ЛС на среща съм !:)Успех !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1