Изолат след тренировка

AT

15.11.09
20:15

Бърз въпрос - ако пия изолат след тренировка може ли да го пия с обезмаслено мляко или е по-добре да го пия с вода. Доколкото съм чувал млякото може да му забави действието, но предполагам, че ако то е обезмаслено ситуацията е различна.
Мерси за отговорите.
Сашо

Пий го с вода.Ако протеина е с хубав вкус и във вода ще е вкусен.Млякото като цяло не е подходящо след тренировка, не само заради мазнините.

ПП:И не забравяй бързите въглехидрати преди изолата.

AT

15.11.09
20:32

казано от RogerF на 15.11.09, 20:30:

Пий го с вода.Ако протеина е с хубав вкус и във вода ще е вкусен.Млякото като цяло не е подходящо след тренировка, не само заради мазнините.

ПП:И не забравяй бързите въглехидрати преди изолата.

OK -мерси.
Тях ги помня :)
Обикновено ям по един банан... надявам се е достатъчно.

Мнението беше редактирано от AT на 15.11.09 20:34.

AT

16.11.09
10:22

казано от HealthStore Консултант на 16.11.09, 08:27:

Няма нищо по-хубаво от изолат/суроватъчен/ след тренировка. Колкото по-малко са мазнините и въглехидратите в доза толкова по-добре.
Изчаквай по 40-50мин. след протеина преди да ядеш.
По-Здрави.

Ами нормално ям един банан веднага след тренировка... 20-25 мин по-късно протеин. 40-50 мин след протеина по-солидно ядене (въглехидрати (ориз обикновено) и месо (пилешко или телешко)). Надявам се, че така е добре.

16.11.09
12:57

Колеги, изолатът подходящ ли е за прием по всяко време на деня, или не? Примерно след ставане сутрин от сън удачен вариант ли ще е? А за преди лягане (тук приемаме, че нямаме казеин)?

По-здрави

AT

16.11.09
13:18

казано от HealthStore Консултант на 16.11.09, 12:52:

казано от AT на 16.11.09, 10:22:

казано от HealthStore Консултант на 16.11.09, 08:27:

Няма нищо по-хубаво от изолат/суроватъчен/ след тренировка. Колкото по-малко са мазнините и въглехидратите в доза толкова по-добре.
Изчаквай по 40-50мин. след протеина преди да ядеш.
По-Здрави.

Ами нормално ям един банан веднага след тренировка... 20-25 мин по-късно протеин. 40-50 мин след протеина по-солидно ядене (въглехидрати (ориз обикновено) и месо (пилешко или телешко)). Надявам се, че така е добре.

Чук е, и едни мултивитамини може да добавиш с това обилно хранене, а ако има и в тях ензими още по-добре. ;)

В кои мултивитамини на пазара има добавени ензими (digestive ензими ли се има предвид?)?

В EcoGreen Multi има доста добавени ензими и зелени храни, формулата всъщност е специално за това направена.До колкото се сещам и в Controlled Labs Orange Triad , имаше комплекс за усвояване на храната.

ПП:Тоя банан след тренировка можеш да го дуплицираш ;)

AT

16.11.09
15:10

казано от RogerF на 16.11.09, 13:26:

В EcoGreen Multi има доста добавени ензими и зелени храни, формулата всъщност е специално за това направена.До колкото се сещам и в Controlled Labs Orange Triad , имаше комплекс за усвояване на храната.

ПП:Тоя банан след тренировка можеш да го дуплицираш ;)

Ами аз засега пия AnimalPak, но съм си поръчал EcoGreen за след като го свърша.
Относно банана... ще го направя, но мисля, че скоро касиерките в супермаркета ще решат, че деволюирам... не, че ставам по космат, но с този rate на консумация на банани причината е или това, или че съм пазител на секцията на маймуните в зоопарка.

Не се притеснявай, бананите са хубаво нещо.Аз след тренировка хапвам два, понякога три.Просто един съдържа недостатъчно количество въглехидрати.

ПП:Няма да станеш горила споко.По твоята логика, касиерките във фантастико отдавна да ме смятаха за кокошка :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 16.11.09 17:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1