Kутия Вафли

20.02.05
20:47

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Как ще ми се отразят 25 вафли всеки ден на външния вид?
Моля пишете на кирилица! Превеждам мнението ви, да не се повтаря.
Mr_Muskul

20.02.05
22:35

Аз лично ще заприличам на сумист ако ги изяждам барабар с другата си храна... Няма да е лошо да напишеш какъв тип тяло имаш, на колко си години, колко висок и колко кг, на какъв (ако на някакъв) хранителен режим си и какви цели имаш. А и вафлите ги напиши какви са  :lol:

20.02.05
22:52

Ще напълнееш най-вероятно.

21.02.05
22:34

Ами имах за цел да кача килограми без химия.Пих само креатин.Стигнах до кутия и отгоре вафли “Боровец”.На такув режим бях 3 месеца горе-долу.Е ял съм и по 10-15,ама не по малко.Сега като трябва да ги спирам ми беше много зор.Ама ги спрях наскоро де.Бях 70кг сега съм 77 с креатина и вафлите и само в кола и пред компютър,такава ми е работата.на 29 години съм.Решил сум ако и това лято не се харесам след 2 години още максимум минавам на химия.Сега нямям плочки и имам малко паласки.
ПП А висок съм 176-177см

22.02.05
01:23

Ако още не си диабетик, по-добре спри. Аз лично мисля, че човек който се тъпче с дузини вафли и кола всеки ден с единствената цел да качи мазнини има сериозни психични проблеми, за съжаление обаче начинанието което си започнал ще доведе и до много сериозни (евентуално смъртоносни) резултати.

22.02.05
22:29

Ако не си запознат,диабет не се хваща от сладко.Изказал си се неподготвен един вид!

23.02.05
08:11

А ти ми четеш между редовете и ми тълкуваш думите както на теб ти е удобно. Качил си 7 килограма мазнини за 3 месеца (без натоварване и само от въглехидратен излишък това си качил, въобще не си въобразявай, че дори грам от тях са мсукули) което всеки лекар ще ти каже, че е сериозна предпоставка за Диабет тип 2. А както си я подкарал с тези вафли и “едвам ги спираш” като нищо може да се озовеш с кетоацитоза някой ден, която ще те свари неподготвен (един вид!) и ще лежиш в кома някой час/ден/завинаги.

23.02.05
14:45

защо не наблегнеш на картофите? хубав въглехидрат и с много висок гликемичен индекс (към 95 - колкото и белият хляб). а, да. ти каза - в колата и пред ПЦ =(
ми пържени картофи, варени картофи в някаква кутия за храна и т.н.
вафлите са лоша идея за твоите цели.

23.02.05
21:12

Пил съм креатин и съм тренирал по 3 пъти седмично поне,колкото мускули имам толкова,все пак ще е по добре от миналата година.Ти коко си висок на колко кг?

24.02.05
01:11

Виж, не искам да се заяждам, но идеята ми се стори толкова безумна, а освен всичко друго си убеден че това няма да ти навреди. За тренировките може би аз не съм прочел внимателно, но не видях да си писал нещо.

Не съм сигурен какво общо има с темата, но съм 184см 92кг.

JI

28.02.05
19:45

ххахаха това ме изпълни аз си мисля че прекалявам с вафлите и се омазнявам с по 3 на ден ти ми рупаш по кутия .чакай поспри се защо не наблегнеш на ориз и пилешко ами на вафлите ?

01.03.05
17:06

Абе само ще кажа, че приказката : “Белите отрови на нашето време: захар, сол и брашно” не е за подценяване. Както и “Дозата прави отровата”. Не искам да съм груб, но кутия или повече от 1-2 на ден си е чиста простотия... да не кажа нещо друго.  :?

03.03.05
21:45

Направо си е свинщина.

04.03.05
02:28

И след цялото писане в тази тема имше ли някакъв ефект или последния ти коментар беше просто някаква дооточнителна констатация?

04.03.05
03:37

Хаха яко смях в тая тема:) Човека работи към захарен комбинат - стига сте му завиждали:) Яж братле и по 4 кутии на ден, че току-виж те уволнили, пък си е 7-8 лева кутията хаха:) Че и не можел да ги откаже човека - аре докажете ми, че вафлите не са наркотик:) Ако трябва да съм сериозен ще ти кажа, че е по-добре да пушиш по кутия цигари вместо да изяждаш кутия вафли! Много по-здравословно е!

06.03.05
20:38

Боровец 2.20 за 21броя  Другите дето ги има ж МЕТРО са по около2.80 за 35броя. Не работя в захарен и по добре.

06.03.05
22:46

body

Тяло не се прави от вафли, това са празни калории :wink:

08.03.05
18:36

Вафли и фитнес нямат много общо, трупаш мазнини, не можеш и да се наядеш, абе въобще по-добре не! Трупането на маса няма да ти помогне, защото ще са основно мазнини! Прочети в сайта повече за диетите!!!

08.03.05
21:22

Хахаха тоя ма уби , абе човече то мускул от сладко не расте бе , се едно да си посадиш някакво дърво , да го поливаш с олио вместо вода и да очакваш да израстне.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1