Колко ви отне?

14.02.05
22:03

Интересно ми е колко време (приблизително) ви е отнело постигането на сносен релеф (не говоря за напълно изчистен, по-скоро нещо като 8%, че да може да се видят плочки евентуално)
Питам, понеже сега за първи път ще ми предстои такова начинание, та да знам кога да започна, та да имам резултати някъде към юни
Моля да отговаряте за първото чистене, което сте правили, защото доколкото знам после е по-лесно (но не съм сигурен)
Благодаря предварително

Добавен последния отговор :)
vanisher

14.02.05
23:54

Абе то може и за месец може и за 3 -4 относително е и зависи какво се прави (бягянето колко е) диетата също искаме ли да запазиме мускулната маса или не

15.02.05
09:45

Абе то наистина е относителна рабора,а и друг е въпроса че никога не съм слизал до 8% :oops: Слизал съм от 26 на 14% за около 1-1,5г.,без химии и дори без почти никакви добавки

15.02.05
10:07

Аз съм слизал на 7% измерени на машината в Джей Ка . Еми около 1 месец ми отне това слизане. То организма като знае какво трябва да прави не му трябва много време и си идва от стажа и опита. Лъженето на организма с всевазможните му трикове дават някви резултати, но след това организма си отмъщава такаче няма смисал от това. Митака примерно преди, като сваляше имаше идеята, че неспънето ще му гори мазнини и спеше по 3 часа на ден. Е работеше много здраво, но свали и мускули въпреки, че направи добър релеф и май силата му е останала ае бачкане си е. Но от такива екстрамлни работи ако са безмислени разбирасе, а не да ти е работа няма смисал.
по-здрави

15.02.05
21:09

Както вече и други отбелязаха всичко е много относително. Бих добавил че много зависи и от соматотипа - ако си ектоморф, сигурно ще ти е три пъти по-лесно и бързо.
Аз лично си правя сметката да сваля от 13-14%, колкото съм сега на 8%-9% за около 1-2 месеца, но предвиждам яко НВД /ако се наложи и кето/, здраво кардио, а освен това съм облагодетелстван с отличен мастен метаболизъм.

19.02.05
15:00

Значи за около 2 месеца не особено сериозно може да се постигне сносен релеф? Съгласни ли сте с мен?
П.С.: под не особено сериозно имам предвид това, че нямам възможност да спазвам строга диета, мога само да огранича въглехидратите; освен това като съм първа смяна не мога да стана преди 6 часа че да бягам - хем е рано, хем студено.

19.02.05
18:23

На мен досега никога не ми се е налагало ама след тази зима бая маса качих така че като се стопли времето съм пръв на стадиона
:wink:

19.02.05
23:34

Рано или късно се омазняваме независимо дали сме имали перфектната диета за нашето тяло ,така че все някога трябва да чистим ако искаме да се наричаме културисти

20.02.05
16:46

Има ли голямо отношение към степента на трудност на изчистването на мазнините факта че като цяло качвам сравнително лесно, но не чисто (т.е. съм близо до ендоморф, макар че един тест ме определи като чист мезоморф)

21.02.05
23:37

Типовете са относителни почти винаги са смесен тип рядко се открива точно даден тип.Наистина ектоморфите имат предимство при чистенето но пък ние имаме предимство при качването

22.02.05
19:15

Аз така и не можах да се определя какъв тип съм. Не намерих таблици за размерите на китка и глезен (доколкото знам те имат значение тук)
Ако наистина съм ендоморф (както си мисля) много трудно ли ще ми бъде чистенето и 2-3 месеца ще стигнат ли?

22.02.05
23:20

[quote author=“marzipan”]Аз така и не можах да се определя какъв тип съм. Не намерих таблици за размерите на китка и глезен (доколкото знам те имат значение тук)
Ако наистина съм ендоморф (както си мисля) много трудно ли ще ми бъде чистенето и 2-3 месеца ще стигнат ли?

Зависи от степента на (по скоро процента мазнина) който имаш ,но обикновено стигат да се постигне хубава фигура ако се спазват правилата

24.02.05
12:10

А има ли смисъл да чистя толкова много (в смисъл да отделя много време на чистене за да постигна нисък % мазнини) при положение че нямам много мускулна маса - ръката ми мазна е 35 см, докато корема ми е към 90
Или по-скоро да разчистя не толкова основно и да продължа за маса?

26.02.05
23:15

Да

JI

27.02.05
11:44

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Да

джорджио за кой от въпросите имаше предвид  :roll:

27.02.05
15:22

как ги изчислявате тия проценти ????

VA

27.02.05
21:11

[quote author=“StaRkY”]как ги изчислявате тия проценти ????

И на мен ми е страшно интересно да разбера!!!

28.02.05
23:55

[quote author=“JiVk0”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Да

джорджио за кой от въпросите имаше предвид  :roll:

На марципана на въпроса

01.03.05
22:19

Да, де, ама на кой от двата въпроса :)
Сега ще осатавя само единия. Мислите ли, че трябва да направя по-основно изчистване на мзнините, въпреки че няма да е готово набреме да си го показвам (релефа де...щестане някаде юни ако имам късмет) и въпреки че няма да остане кои знае колко след като изчистя?

01.03.05
23:07

[quote author=“marzipan”]Ако наистина съм ендоморф (както си мисля) много трудно ли ще ми бъде чистенето и 2-3 месеца ще стигнат ли?

Eй го на въпроса

05.03.05
21:20

Благодаря
Малко не съм разбрал преди  :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1