16.11.09
21:11
значи купих си от аптеката витамини на “Centrum”.Можете ли да ми кажете добри ли са и кога е най-удачно да ги пия.мерси :)
16.11.09
21:21
благодаря ;) :)
17.11.09
05:24
Центрум е по добре от никакви, но, ако спортуваш ще ти трябва нещо по сериозно.
И да по принцип се пият сутрин със закуска.
центрум бяха много добри преди години, сега не знам що ги прецакаха
между другото в чужбина все още са на ниво, само тук са зле
17.11.09
06:59
казано от Николаи на 16.11.09, 23:20:
изоб6то не биват според мен.Ина4е пии ги с храната задължително.
Защо не биват? Пил ли си? Ако да - колко време и как се почувства?
В българския език не съществуват букви ‘6’ и ‘4’. Вместо тях се ползват ‘Ш’, ‘Щ’ и ‘Ч’.
Въпрос на уважение към хората в този форум.
Всъщност виждам, че и името не можеш да си напишеш правилно... зарежи...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.11.09 07:01.
17.11.09
10:35
Определено не са подходящи за спортуващи хора.Познавам и доста хора на които не им действат добре.Започни да ги пиеш с храната и виж как ще се чувстваш,но моят съвет е другият път заложи на някоя американска марка.
http://www6.netrition.com/champion_wn_multi_vitamin.html
Тези според мен са много добри, не съм ги пробвал но смятам!
17.11.09
13:35
Ако си мъж и спортуваш и ако искаш яки витамини:Adam/OptiMen/Animal Pak…Аз в момента пия по-обикновени витаминки Universal-Daily Formula 22лв-100 хапа ,доволен съм и мисля ,че са по-добри от центрума
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 17.11.09 13:36.
17.11.09
13:40
ок,мерси много ;) :p
Може ли някой да ми отговори на доста тъпя ми въпрос- каква е точно целта на витамините, храната не е ли достатъчна, и кои витамини препоръчвате?
казано от needweed на 21.11.09, 22:17:
Може ли някой да ми отговори на доста тъпя ми въпрос- каква е точно целта на витамините, храната не е ли достатъчна, и кои витамини препоръчвате?
Помагат за възстановяването от тренировките, отпадналост... По-горе са ти описали какви ако не спортуваш - някоя “Daily Formula” или ако спортуваш някои по-добри - Adam/Universal/...
Мнението беше редактирано от King на 21.11.09 23:27.
22.11.09
10:35
Витамините спомагат за възтановяване на организма.Набават ти липсващите витамини,които не си си набавил от храната.Дават ти повече тонус.Карат те да не се чувстваш толкова уморен и тялото ти се чувства доста по пълноценно.
22.11.09
16:36
казано от needweed на 21.11.09, 22:17:
Информация за същността и ролята на всеки от витамините в човешкия метаболизъм можеш да намериш лесно в интернет. Тази група хранителни добавки компенсират по-високите нужди от витамини, свързани с дадено физиологично състояние - едностранчиво хранене, интензивно физическо натоварване, болести и възстановяване след тях и т.н.