14.02.05
22:11
Ами здравейте първо форуми си го бивя и мисля да ми дадете ясна представа за въпроса ми.Та на 14 години съм около 55 кг висок сам 1.70,78 не съм сигурен колко съм точно но около 1.70-80.Нали си представята как изглеждам с тези килограми и с такава височина та питам да ходя ли на фитнес и дали фитнеса ще подобри фигурата ми в посока килограми и мусколи :) ?
В всички случаи ще спечелиш но не бива да се хварляш на многото килограми просто си тренирай фитнес така да се каже с повечеповторения и с по леки тежести за да се подържа някакъв тонус и да оформиш тяло, по късно може да мислиш за повече маса ако искаш
15.02.05
08:56
ако почнеш сега със фитнеса, ще направиш на тялото си много добра услуга. имам предвид, че началните(не бързаш за никъде - поне 5-6 месеца) базови упражнения, редовно и с малко кг, ще заздравят ставите и ще укрепнат тялото като цяло. това после ще е една отлична основа да натрупаш мускули качествено и да се предпазиш от контузии!!!
бегом към залата и преди да изготвиш програма, ОБЕЗАТЕЛНО ПИТАЙ ТУК !!! :wink:
22.02.05
10:13
Батка ако искаш да почнеш да тренираш ? ПОчВАЙ !!! Ама както каза дягоргио-АСТОР почни с малко килограми за постгане на желания от теб релеф и след известен период от време когато решиш че си го направил тоя релеф почни да праиш за маса !!! И най-важното е храненето и аеробиката!!
Модерирано от Eclipse
Моля, ползвайте Кирилица в постовете си!