17.11.09
13:55
Добър ден. Преди месец-два имах проблеми с китката при изпълнението на упражнения за бицепс. Най-вече при скотово и сгъване на щанга. Няма значение дали е права или крива. Сега тези болки се появи отново. Преди просто намалих килограмите, но сега ако ги намаля просто няма да имам прогрес. Някакви съвети? С мехлем ли да мажа ръката или да си закупя някакъв накитник или както там се казва..?
Изкопах и една снимка от нета, за да покажа къде е.
Темата беше редактирана от TheRunawy на 17.11.09 13:56.
казано от TheRunawy на 17.11.09, 13:55:
Добър ден. Преди месец-два имах проблеми с китката при изпълнението на упражнения за бицепс. Най-вече при скотово и сгъване на щанга. Няма значение дали е права или крива. Сега тези болки се появи отново. Преди просто намалих килограмите, но сега ако ги намаля просто няма да имам прогрес. Някакви съвети? С мехлем ли да мажа ръката или да си закупя някакъв накитник или както там се казва..?
Изкопах и една снимка от нета, за да покажа къде е.
БЕЗ ЗАЛА ДОКАТО НЕ ОТШУМИ! ПОСЛУШАЙ МЕ!
Уоу, това не е вариант. Ако трябва ще заменя всякакъв вид щанги и ще тренирам само с дъмбели, но така няма да стане. :)
17.11.09
14:31
Накитника трябва да свърши работа. Моите ръкавици са с накитник.
казано от TheRunawy на 17.11.09, 13:59:
Уоу, това не е вариант. Ако трябва ще заменя всякакъв вид щанги и ще тренирам само с дъмбели, но така няма да стане. :)
OK! Ти си решаваш! Обаче според мен е по-добре 10-15 дена без зала вместо 5-6 месеца с голяма вероятност от повторения и т.н. години. Късмет ти пожелавам и дано скоро не отвориш тема с оплаквания от сорта на поду ми се китката; много ме боли; не мога да я движа; какво да правя, да ходя ли на лекар?
казано от p17bull на 17.11.09, 14:31:
Накитника трябва да свърши работа. Моите ръкавици са с накитник.
Мерси. :)
Много често си контузвах китките преди, особено при ‘’обръщане’‘. Бих заменил залата с лостове на твое място, докато отшуми.