Болки в китки

17.11.09
13:55

Добър ден. Преди месец-два имах проблеми с китката при изпълнението на упражнения за бицепс. Най-вече при скотово и сгъване на щанга. Няма значение дали е права или крива. Сега тези болки се появи отново. Преди просто намалих килограмите, но сега ако ги намаля просто няма да имам прогрес. Някакви съвети? С мехлем ли да мажа ръката или да си закупя някакъв накитник или както там се казва..?
Изкопах и една снимка от нета, за да покажа къде е.

Темата беше редактирана от TheRunawy на 17.11.09 13:56.

17.11.09
13:57

казано от TheRunawy на 17.11.09, 13:55:

Добър ден. Преди месец-два имах проблеми с китката при изпълнението на упражнения за бицепс. Най-вече при скотово и сгъване на щанга. Няма значение дали е права или крива. Сега тези болки се появи отново. Преди просто намалих килограмите, но сега ако ги намаля просто няма да имам прогрес. Някакви съвети? С мехлем ли да мажа ръката или да си закупя някакъв накитник или както там се казва..?
Изкопах и една снимка от нета, за да покажа къде е.

БЕЗ ЗАЛА ДОКАТО НЕ ОТШУМИ! ПОСЛУШАЙ МЕ!

17.11.09
13:59

Уоу, това не е вариант. Ако трябва ще заменя всякакъв вид щанги и ще тренирам само с дъмбели, но така няма да стане. :)

ПИ

17.11.09
14:31

Накитника трябва да свърши работа. Моите ръкавици са с накитник.

17.11.09
15:07

казано от TheRunawy на 17.11.09, 13:59:

Уоу, това не е вариант. Ако трябва ще заменя всякакъв вид щанги и ще тренирам само с дъмбели, но така няма да стане. :)

OK! Ти си решаваш! Обаче според мен е по-добре 10-15 дена без зала вместо 5-6 месеца с голяма вероятност от повторения и т.н. години. Късмет ти пожелавам и дано скоро не отвориш тема с оплаквания от сорта на поду ми се китката; много ме боли; не мога да я движа; какво да правя, да ходя ли на лекар?

17.11.09
16:24

казано от p17bull на 17.11.09, 14:31:

Накитника трябва да свърши работа. Моите ръкавици са с накитник.

Мерси. :)

17.11.09
16:25

Много често си контузвах китките преди, особено при ‘’обръщане’‘. Бих заменил залата с лостове на твое място, докато отшуми.

17.11.09
16:27

Един месец ще тренирам само с дъмбели за бицепс и след това ще видя как ще са. ;) При други натоварвания нямам никакви проблеми. Мерси и на теб. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1