Прием на гейнър

17.11.09
14:20

Никога не бих си взел гейнър, защото мисля, че не си заслужава да даваш пари за шепа въглехидрати. В момента обаче разполагам с 1кг. Става дума за Мега Масс 3000 на Унивърсъл. Ето и проблема: на кутията пише да се приемат 3 лъжици (180гр). Да обаче аз имам мерителна лъжица от протеин, която съм сигурен, че е 30гр. и най-интересното е че съвпада почти изцяло с тази на гейнъра.(2-3мм разлика имат във височината и вече нз коя от къде е щото ги умесих :Д) Значи като сложа 3 лъжици ще стане най много 100гр. Има някакво разминаване, ако ме разбирате. Гейнъра е отворен и е възможно авера дето ми го даде да си е сложил друга лъжичка, знам ли?
БТВ иначе сега се върнах от тренировка и разбърках в 500-600мл вода 6х30гр. Лелеееееееееее... Еб*ти оргазма дето получих. Сладкоооооооо малеееее накрая ми накърти и се издух...

Темата беше редактирана от VEGATA на 17.11.09 14:21.

GO

17.11.09
14:59

Ползвай тази от гайнъра ;) .
И 600мл вода са многичко ;) . Поне според мен,де.

Идвало ли ти е на ум, че гейнърът и протеинът може да имат различна плътност? Нали знаеш за кило вълна и кило олово приказката?

17.11.09
15:12

казано от Oranje на 17.11.09, 15:01:

Идвало ли ти е на ум, че гейнърът и протеинът може да имат различна плътност? Нали знаеш за кило вълна и кило олово приказката?

Малък ми е стажа в залата, пък с добавките да не говоря и не ми е идвало на ум честно да ти кажа, обаче е доста логично!(хахаха)
500-600мл много ама ми стана супер гъсто и сладко! Аз съм объркал дозата 100%! Сложил съм доста повече, ама карай поне както казах се изкефих много на тая течност!(хахахаха)

GO

17.11.09
15:20

То поста на Oranje май,че беше за мен ама.. :lol:

Аз знам,че е с по-голяма гъстота..
Ама найстина май,че водата е повечко.. :)

17.11.09
15:27

казано от gogata2427 на 17.11.09, 15:20:

То поста на Oranje май,че беше за мен ама.. :lol:

Аз знам,че е с по-голяма гъстота..
Ама найстина май,че водата е повечко.. :)

Не бе за мен е :Д иначе нямаше да дава пример с оловото и вълната!

Мнението беше редактирано от VEGATA на 17.11.09 15:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1