Бягане (анкета)

17.11.09
15:15

Тъй като знам че всички тук спортуваме, малко или много, искам да разбера приблизително каква част от хората бягат - кой за здраве, кой за отслабване...  Ако има редовни, напишете по колко километра и за колко време бягате.
Аз лично бягам по 5км, 1 или 2 пъти в седмицата, за около 35-40 мин.
Успехи

17.11.09
15:50

Лятото 2 пъти седмично, зимата не ми е много комфортно и често пропускам. Имам 2 маршрута - 5 и 8 км измерено с GPS и се стремя всеки път да подобрявам времето. Обмислям да ходя и на тартанова писта и да правя спринтове за разнообразие.

Пролетта и лятото бягам 2-3 пъти седмично за здраве,за кардио.Зимата яхвам велотоергуметъра.

17.11.09
18:33

Бягах, после спрях, после пак почнах...сега пак мързелувам.
Мързеливо копеле съм :(
Но съм се убедил колко положителни неща донася постоянното бягане.

17.11.09
18:48

Доста са. Аз лятото бягам, а зимата предимно велоергометър, но целогодишно някакво кардио има, независимо от режима. Иначе зависи от режима дали са 1-2 тренировките или са 3-4. В момента правя 4-5 кардио тренировки, но наистина заради времето не ми е удобно да бягам.

Мнението беше редактирано от Giovane на 17.11.09 18:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1