17.11.09
16:26
Днес се замислих , че веднъж седмично както аз тренирам е малко за лежанка . Вие какво мислите .
17.11.09
16:50
Зависи,примерно по предишната ми програма лежанката беше веднъж седмично,но беше много здрава нейната тренировка...
Един приятел я пусна на два пъти в седмица,но няма особен ефект,предполагам заради яденето му.. :lol:
Пробвай,изчакай и други мнения ;) .
17.11.09
18:48
Един пич във фитнеса правеше 3 пъти седмично лежанка и 3 вида лежанки на тренировка , даже някои ги повтаряше в една и съща тренировка . Нито дигаше много , нито изглеждаше добре . Скоро не съм и го виждал . Предполагам , че се е отказал .
казано от drebniq на 17.11.09, 16:26:
Днес се замислих , че веднъж седмично както аз тренирам е малко за лежанка . Вие какво мислите .
А целта ти е? Ще ставаш легаджия ли? Тогава е малко, да.
19.11.09
06:19
казано от drebniq на 17.11.09, 16:26:
Днес се замислих, че веднъж седмично (както аз тренирам) е малко за лежанка. Вие какво мислите.
Една качествена и солидна тренировка за гърди веднъж седмично е съвсем достатъчна.
19.11.09
08:40
всичко зависи от това какво искаш да постигнеш-маса или релеф и от там вече да се прецени колко тренировки са ти необходими-една или две,но мисля,че една здрава тренировка както ти е написъл КОЛЬО е напълно достатъчно на седмица,иначе ако не можеш да възтановиш мускола и го претовариш той спира да расте!!! :)