17.11.09
16:35
възможно ли е приемането и на двете неща едновременно?
17.11.09
17:28
Да, аз съм ги съчетавал. Добра е комбинацията. Ако селмаса няма да ти спука бюджета е малко по-добър вариант от моното.
питам защото на монохидрата пише да не се приема с кофеин, а пък NX-a съдържа такъв...малко объркващо
25.11.09
12:23
Не може да се приемат 2-те добавки на едно
25.11.09
12:43
Няма смисъл да приемаш креатин и нокс:-)В нокса си има достатъчно креатин и е така съчетан,че нищо да не му липсва,като за предтренировъчен продукт.Иначе най-добре ще е,ако бюджета наистина ти го позволява,да го съчетаеш със Cellmass:)
казано от BodyArt Консултант на 25.11.09, 12:43:
Няма смисъл да приемаш креатин и нокс:-)В нокса си има достатъчно креатин
Не разбрах.Защо му е СеллМас(което е креатин нали?) при положение,че в НОКСА си има креатин ?
25.11.09
12:58
казано от tra^la^la на 25.11.09, 12:48:
казано от BodyArt Консултант на 25.11.09, 12:43:
Няма смисъл да приемаш креатин и нокс:-)В нокса си има достатъчно креатин
Не разбрах.Защо му е СеллМас(което е креатин нали?) при положение,че в НОКСА си има креатин ?
Не се изразих правилно,няма смисал да приема монохидрат чист.Cellmass си е пак съчетание от креатин,глутамин,фосфати бета аланин.Просто ако иска момчето да е пълен стака казвам кое би било добре.До колкото аз разбрах той иска да ги приема заедно,което няма мн смисал,може да му блокират бъбреците,ако взима заедно наведнъж нокс и креатин.В Cellmass-a и No-xplode си има точна дозировка.За това смятам,че няма смисъл да си прави експерименти.Или едното или другото.А за Cellmass споменах като допълнение.
06.04.10
19:45
No-explode + съроватъчен протейн?
Четох в един сайт за добавки че 1 час след приема на No-еxplode не трябвало да се взима протейн? Кога тогава да пия креатина и протейна? До сега си пиех протейна преди и след тренировока, а сега как да ги наместя нещата като разполагам и с No-explode?