Няколко въпроса за определени хранения

17.11.09
18:19

Надявам се мястото на темата да и е тук ,ако ли не моля да бъде преместена.

Та въпросите са :

1- В храненето което е преди трен. (16:00ч.) може ли да е яйца 6 белтъка(варени или на омлет) + крема сирене+ малко ядки или пилешко + крема сирене + малко ядки (по принцип ям месо+ ориз ама има 1 ден в който немога да хапвам това всеки път)

2-Имам едно хапване в 10:30 (тогава съм на училище) и в това хранене има Доза протеин-суроватка (с вода) + 2 банана (И тука ако може да ми кажете с какъв дръг Въглехидрат мога да заместя бананите  ,че малко ми омръзнаха.)

Много ви благодаря

казано от k1r1I на 17.11.09, 18:19:

1 - В храненето което е преди трен. (16:00ч.) може ли да е яйца 6 белтъка (варени или на омлет) + крема сирене+ малко ядки или пилешко + крема сирене + малко ядки (по принцип ям месо+ ориз ама има 1 ден в който не_мога да хапвам това всеки път)

А трябва ли всеки ден да е едно и също?

2 - Имам едно хапване в 10:30 (тогава съм на училище) и в това хранене има Доза протеин-суроватка (с вода) + 2 банана (И тука ако може да ми кажете с какъв друг въглехидрат мога да заместя бананите, че малко ми омръзнаха.)

Бананите можеш да разнообразиш с... друг плод, например. Ябълка, слива, круша, портокал...

18.11.09
04:41

казано от Кольо Пияндето на 17.11.09, 21:04:

1 - В храненето което е преди трен. (16:00ч.) може ли да е яйца 6 белтъка (варени или на омлет) + крема сирене+ малко ядки или пилешко + крема сирене + малко ядки (по принцип ям месо+ ориз ама има 1 ден в който не_мога да хапвам това всеки път)

Еми не  не трябва всеки път да е едно и също даже ще се радвам ако ми предложите с какво друго мога да разнообразя храненето преди тренировка ще съм много благодарен

18.11.09
08:45

казано от k1r1I на 18.11.09, 04:41:

Еми не  не трябва всеки път да е едно и също даже ще се радвам ако ми предложите с какво друго мога да разнообразя храненето преди тренировка ще съм много благодарен

Аз мисля, че на това крема сирене не му е много мястото там- преди тренировка, заради мазнините, но това си е мое мнение де; но нищо не ти преди тренировка да вземеш доза суроватъчна пудра и една ябълка например; или тези 6 белтъка с овесени ядки примерно.

18.11.09
09:44

казано от Yo на 18.11.09, 08:45:

казано от k1r1I на 18.11.09, 04:41:

Аз мисля, че на това крема сирене не му е много мястото там- преди тренировка, заради мазнините, но това си е мое мнение де; но нищо не ти преди тренировка да вземеш доза суроватъчна пудра и една ябълка например; или тези 6 белтъка с овесени ядки примерно.

А пък според мен трябва да е точно обратното - сиренето и яйцата да са цели и 2-3ч преди тренировка ;)
Докато един суроватъчен протеин какво ще му даде ? белтъчини ??? за какво са му ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1