Animal Pak + Syntrax Nectar?

16.11.09
09:52

Здравейте! Искам да Ви задам следния въпрос: На 16 години съм, 173см, 73кг, стаж в залата година и половина. Бях почивка известно време и сега е време да се върна обратно към усилените тренировки. Мисля 1-2 седмици да карам по-леко без добавките, но след това да взимам горепосочените добавки. Въпросът ми е може ли да ги комбинирам тези две добавки и още по важното има ли смисъл да се комбинират? Ако можете да ми предложите нещо по-добро, отворен съм за вашите предложения. :) Не желая на този етап да взимам кретин, бустери, и каквито и да е стимуланти. До сега съм изпил само 1 кофа протеин от Syntrax-a и бях доволен. Благодря предвартелно за отзивите! :)
ПС: Не знам дали е в правилния раздел :(

Темата беше редактирана от Rado93 на 16.11.09 09:57.

16.11.09
10:51

Комбинирай смело! То едното е витамини а другото протеинче което се взима около тренировките, ама чак да е кофа :) те тия не бяха ли по 2лб?

16.11.09
10:56

Nectar е много добър избор,щом си го пил вече сам знаеш.Моят съвет е да пробваш някои от Мултивитамините на NOW,мисля че са по-добър вариант от Animal Pack,марката NOW предлагат най-голяма гама от витамини и антиоксиданти,всякакви Health продукти.Според мен ADAM Men’s Vitamins или Daily Vitamins ще са много добра добавка към Nectar.

16.11.09
12:17

Pocko, да 2 ЛБ са, но пък e и достатъчно голям, за да не може да се нарече кутиика :)
Bodyart, ще се поразровя за витамините на NOW, но съм чувал много положителни мнения ЗА ПАК-А на Universal :)

16.11.09
13:18

казано от Rado93 на 16.11.09, 12:17:

Pocko, да 2 ЛБ са, но пък e и достатъчно голям, за да не може да се нарече кутиика :)
Bodyart, ще се поразровя за витамините на NOW, но съм чувал много положителни мнения ЗА ПАК-А на Universal :)

Отзивите са добри да.Просто давам мнение:)Определено едно време бяха по-положителни мненията за ПАК-А,сега има доста по-голям избор:)Затова не бързай,избери най-доброто .

Анимал Пакът са най-силните витамини на пазара, но на този етап и твоето ниво не мисля, че имаш нужда от такива огромни дозировки.Можеш да се ориентираш към нещо по - слабо.Моят фаворит са NOW АДАM, доста силни и все пак не са прекалили.

За протеина няма просто да коментирам.Това е най-доброто на пазара, ако можеш да си го позволиш, купувай ;)

16.11.09
14:56

Вместо за витамини си дай парите за едни аминокиселини,доста по-добър ефект ще имат върху теб :smirk:

16.11.09
16:13

Определено си направил много добър избор! Един от наи-добрите протеини(да не кажа наи-добрия) и един от наи-добрите Пакове(да не кажа наи-добрия) !

16.11.09
20:37

казано от Rado93 на 16.11.09, 12:17:

Значи не си виждал 10лб или 25лб :) Какъв вкус си пил?
Иначе аз сега пия NOW Adam и съм доволен, много добра цена и добре дозирани. За мен пак-а е изхвърляне иначе няма спор - добър е, но аз бих избрал Orange TRIad.

ЕД

16.11.09
22:01

Animal Pak откровено не са за тебе! По-подходящи са витамини като ON Opti-Men, AST Multi Pro 32x, MHP Activate Sport или Orange Triad CL

17.11.09
10:10

Много отговори, много нещо. Благодаря Ви!
LGP, моля те обоснови се. :)
pocko, вярно е, че не съм виждал, иначе съм пил зелена ябълка и не беше зле. :)
HealthStore, чак сега сядам, за това и сега ти отговарям. Наясно съм как да ги пия или поне така си мисля... Мисля да ги пия 30-40 мин преди тренировка, а протеина само вечер в тренировъчни, и сутрин и вечер в нетренировъчни.
Днес и вчера си говорих с доста хора, получих добри отзиви и за 2та суплемента, казаха ми, че пака е силен, но мога да го пия стига да е само преди тренировка. Чакам вшите отговори отностно това дали ще ги пия добре? :)

ЕД

17.11.09
11:14

На 16 години си, не си масивен и ще пиеш най-мощният витаминен пак на пазара... Незнам колко точно ще усвояваш, но със сигурност ще изхвърляш повече от половината!

LU

17.11.09
11:57

и на колко години трбва да си за да пиеш анимал пак ?

17.11.09
12:23

Аз залагам на Вит-мин 100 на Нау. Малко съм резервиран спрямо прием на тези количества витамини (в анимал-а) на 16 години. Не казвам, че са вредни или каквото и да било, просто незнам дали на твоя организъм са му необхпдими в такива количества. Разгледай каталога на NOW, от тях по-добри няма.

17.11.09
20:08

LGP, масивен съм и то не малко... да не кажа, че съм и мазен.

Мнението беше редактирано от Rado93 на 17.11.09 20:23.

18.11.09
09:00

Аз съм на 18,с половин година стаж(горе-долу) и нищо друго освен добри впечатления имам от Пак-а!

18.11.09
09:23

казано от IvanIv на 18.11.09, 09:00:

Аз съм на 18,с половин година стаж(горе-долу) и нищо друго освен добри впечатления имам от Пак-а!

А те са понеже пак-а са витамини да имаш впечатление от тях:
Трябва да си на много малко калории и или да имаш много не качествено хранене. ?

AT

18.11.09
13:05

казано от Rado93 на 17.11.09, 10:10:

Много отговори, много нещо. Благодаря Ви!
LGP, моля те обоснови се. :)
pocko, вярно е, че не съм виждал, иначе съм пил зелена ябълка и не беше зле. :)
HealthStore, чак сега сядам, за това и сега ти отговарям. Наясно съм как да ги пия или поне така си мисля... Мисля да ги пия 30-40 мин преди тренировка, а протеина само вечер в тренировъчни, и сутрин и вечер в нетренировъчни.
Днес и вчера си говорих с доста хора, получих добри отзиви и за 2та суплемента, казаха ми, че пака е силен, но мога да го пия стига да е само преди тренировка. Чакам вшите отговори отностно това дали ще ги пия добре? :)

Препоръчвам ти да пиеш Пак-а сутрин заедно с храна. Поне при мен определено дразни стомаха ако го пия на гладно.
30-40 мин преди тренировка не е добра идея.

Също... и за това не съм съвсем сигурен, така, че ако някои има по-добра информация да ме поправи, не знам дали трябва да пиеш Нектара така. Не е ли по-добре да се пие сутрин всеки ден, а в дните, когато тренираш да го пиеш и след тренировка?

Мнението беше редактирано от AT на 18.11.09 13:22.

Изолат се пие сутрин на гладно и след тренировка.Само тогава може да се усетят предимствата му.

19.11.09
20:00

Health Store консултант, чакам включване от теб. Иначе за сега: Протеина, сутрин на гладно и след тренировка, а в не тренировъчен? Животното..?

Ми в нетренировъчните дни пак сутрин на гладно.Можеш да го пиеш и между някое от храненията, да кажем следобяд.Но аз освен двата момента, които ти споменах не виждам смисъл от приема на изолат по друго време.

20.11.09
10:16

Благодаря, на всички за отговорите! До 1 седмица ще си купя Syntrax Nectar + Animal Pak и ще ги пия, протеина сутрин преди закуска и след тренировка, или през деня, а пак-а сутрин след закуска само в тренировъчен ден. Още 1 път благодаря Ви!!!
@Health Store, не мога да си позволя да взема 2та протеина + пак-а... Надявам се и така да даде резултат с усилените тренировки. :)

Мнението беше редактирано от Rado93 на 20.11.09 10:19.

20.11.09
13:16

Малко време трябва и ще даде резултат.Наблягай на тренките и яденето и ще усетиш след дни резултат:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1