18.11.09
12:13
Писна ми от гадното BCAA на оптимум и мисля да тествам какво имат да предложат Controlled Labs (взимал съм Scivation Xtend и бях доста доволен, Purple Wraath е с подобен профил като изключим липсата на глутамин), с две думи въпросът ми е - пробвал ли е някой вече InTrain в комбинация с Wraath, мисля си например: 1 доза Wraath преди тренировка, 1-2 дози InTrain по време и 1 доза Wraath след. Глутаминът е ясен - продуктите на Syntrax нямат нужда от коментаp. ^^
Оп, също така все още съм в период на чистене, но тези 5гр въглехидрати в InTrain не ми изглеждат плашещи, или?
Мерси!
Темата беше редактирана от Камен Каменов на 18.11.09 12:17.
18.11.09
14:31
Тези въглехидрати са от Waxy Maize Starch, не се притеснявай няма да се превърнат в мазнини.Иначе схемата трябва да е така, преди тренировка - PW и глутамин,по време - PiT, след - pw,глутамин и протеин.Глутамина може още да го пиеш сутрин на гладно и след тренировка, зависи разбира се каква ти е схемата като цяло и по колко грама мислиш да пиеш.Всъщност сега като се замисля има най-различни комбинации с тези продукти.
Иначе аз пробвах една мостра Purple In Train и ме удари здраво.Бета аланина определено се усеща.Не знам дали продукта дава ефект от първата доза или е било плацебо, но останах доволен от разликата ;)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.11.09 14:32.
18.11.09
14:47
Ами глутамина го пия в момента 5гр преди 5гр след тренировка :=) В нетренировъчен не го пия.. но в този нов цикъл правя сутрин винаги кардио на гладно в нетренировъчен ден и там пак го пия .. така че общо взето всеки ден. Той ми е ясен :)
Въпросът ми главно е - има ли смисъл от InTrain, да не стане прекалено много в комбинация с Wraath, че имат някои единтични съставки.
18.11.09
14:56
Аз също ще пробвам тази комбинация скоро, но си мисля, че InTrain е по-скоро козметичен продукт, т.е. не попада в списъка ми със задължителните суплементи. В твоя случай даже бих го отказал за сметка на повече глутамин. 10 гр дневно и то само в тренировъчни дни не ми звучи достатъчно.
Пих глутамина на Syntrax и този на Now, първият беше май по-скъп, а при положение, че се гони бюджет (поне според мен), може да се ориентираш и към други алтернативи.
18.11.09
15:03
Ами има промоция Purple + GLU FM и излиза 500гр GLU 60 лева, на primaForce е 45 лева 400гр, което е същото, а е пълен ташак - не мисля, че може да се сравнява с NOW или Syntrax ^^ Иначе като цяло не питам от финансова гледна точка кое е по-добре, ами като ефект, а и е все тая дали ще пия още една доза Purple по време на тренировката вместо една InTrain, все едно съм си взел 2 кутии Purple =)
Мерси за предложението, мисля да увелича глутамина на 15-20гр дневно. Засега нямам нетренировъчни. Иначе лекарката ми препоръча да редувам витамини с ЙОД с такива без.. а всички мултивитамини (Opti-men, Orange Triad, Adam etc) съдържат, така че може би комплекса от витамини и минерали в InTrain донякъде ще ги замести =)
Иначе съм съгласен, че си е глезотийка до някъде.. За мен Протеин, БЦАА, Глутамин са единствените задължителни =)
Да, много примамливо предложение е :)
healthstore.bg/Комбинирани/За-Сила-и-Маса/Purple-Wraath-1084-г-+-Glu-FM-500-г.html?keyword=purple+glu
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 18.11.09 15:17.
18.11.09
15:10
Не знаех за тези магически промоции, има резон в такъв случай. Аз пиех глутамина в 3 дози по време на тренировъчен ден и 2 в нетренировъчен (съответно сутрин, след тренировка и преди лягане) - по 10 гр на доза. Може да е ефективен и в по-малки дози, при мен не беше така.