EST Methyl mass и Slin Sane???

18.11.09
00:08

Искам да попитам дали е удачна таЗи комбинация за покачване на мускулна маса,или ако не е,със какво да комбинирам Methyl mass-a за да имам най добър ефект?Като държа да отбележа,че наблягам сериозно на храната и на протеина като цяло :) На 25 години съм,82 кг. 190 см,ходя на фитнес вече 4-та година.(това като малко инфо) ;) А също според вас дали съм се насочил към правилните продукти за тази цел? Благодаря предварително

СБ

18.11.09
04:13

Methyl Mass може да го комбинираш с още някой продукт на ЕST - Plasmatic или NO XTREME, таща ше усилиш ефекта на Метил Масс и ще стоиш много дълго време твърд и напомпан.

18.11.09
05:10

Сила! Благодаря за бърЗИя ти отговор! А колкото за останалата част от стака на EST и ефекта от него съм наясно,но мен ме интересува конкретно за комбинацията на methyl mass-a със slin-a,като смятам,че напомпване бих получил и само от methyl-a,или съм в грешка?!Като цяло дали е удачна комбинацията им,дали биха ме дръпнали,че съм в лош застой?! :( Храня се и тренирам здраво,сила имам,но работя само нощни смени и това безсъние направо ме мачка тотално,и стоя един и същ!?

18.11.09
09:49

Methyl Mass ще ти дава напомпване и фокус по време на тренировките, Slin-Sane ще ти дава също напомпване и твърдост, но и покачване на мускулна маса заради повишеното усвояване на храната. Добра комбинация са и със сигурност ще те изкарат от застой при добър хранителен режим.

18.11.09
18:52

:) Благодаря ти Сашо! Ей това вече е приказка,значи ще я пробвам тази комбинация, но първо трябва да събера малко парички и след това ще кажа дали има ефект от тях. Сега остава само въпроса за Slin Sane-a кога,как и по колко да пия на ден,по 1 или 2 при положение,че 2 от тренировките ми през седмицата са след нощни смени( лягам в 8:30 и ставам в 13:30,че тогава кога и по колко да пия,може ли да ми дадеш съвет ?

СБ

18.11.09
19:46

ОЧаквайте скоро новата версия на Slin-Sane. Сашо-Якия веднага ще ви информира като я има налична и ще може да я купувате на воля от СИЛА БГ ;-)

18.11.09
19:55

Аз разбрах от производителя,че до 3 седмици трябва да е тук :)

18.11.09
19:59

Мили божееее...ще се пръсна от вълнение и очакване до тогава!!! :))))) А с какво ще е по добър от този който е на разположение в момента?

18.11.09
20:37

казано от alexandrov_84 на 18.11.09, 19:59:

Мили божееее...ще се пръсна от вълнение и очакване до тогава!!! :))))) А с какво ще е по добър от този който е на разположение в момента?

На разположение в момента няма от седмици :)
С какво ще бъде по-добър новият? - Нека да кажем, че ще 2-3 пъти по-силен и ефективен благодарение на увеличената двойно стандартизация на съставките(билките) + добавена 3та съставка за мега ПЪМП. 100% Натурален продукт, уникален по рода си.Повече инфо след 2 седмици.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.11.09 20:38.

18.11.09
20:41

До тогава вече ще има парички и ще се поръчва ...то е ясно :) Дано го дочакаме :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1