17.11.09
20:07
Здравейте. Отново ми е трудно да поставя заглавие на моя тема но с това е свързано :Д Та по темата има най-различни видове но от какво зависят те моят е доста голям за размерът на тялото и понякога ми харесва по широки рамене (нз дали е пряко свързано с гръдният кош) и по голяма обиколка за гръб но ме дразнят 2 неща. Първото е разстоянието между гърдите някои имат някои не някои повече баща ми например му е много и каза че му е в следствие на боледуване мойто не е много но все пак не ми харесва казва ли са ми че плуването и кофичките помагат но според мен си е и от ширината на гръдният ми кош другото което мразя е където са коремните мускули под гърдите където истинските ребра се свързват с хрущял за гръдната кост ми е някак си по изпъкнало и като ми е по малък корема и те се виждат директно ако имах шкембе нямаше да се виждат но кой би искал пупа. Съжалявам ,че пиша толкова много но който е заинтересован и знае нещо нека да сподели. Благодаря ви!
Темата беше редактирана от Preslav на 17.11.09 20:09.
Големият гръден кош е голямо предимство, ако искаш да изглеждаш масивен. Просто разширява фигурата отвсякъде, нещо, за което се иска да натрупаш доста мускулна маса. А може би предимството на по-скоромното телосложение откъм гръден кош и костна система като цяло, е, че мускулатурата изглежда някак по-изящна и компактна, по-концентрирана.
Въпрос на вкус.
Това какъв ти е гръдния ко6 ни6то об6то няма с това как изглежда6…”изя6тността” идва от симетрията и процента подкожни мазнини.Това 4е има6 голям гръден ко6 неозна4ава 4е 6те изглежда6 голям и неизя6тен,а това 4е има6 малак съ6то не озна4ава 4е неможе да си голям и “мазен”
казано от Николаи на 18.11.09, 11:55:
Това какъв ти е гръдния ко6 ни6то об6то няма с това как изглежда6…”изя6тността” идва от симетрията и процента подкожни мазнини.Това 4е има6 голям гръден ко6 неозна4ава 4е 6те изглежда6 голям и неизя6тен,а това 4е има6 малак съ6то не озна4ава 4е неможе да си голям и “мазен”
Ооооо повярвай ми, в много голяма грешка си :D :D :D
Точно големината на гръдния кош те прави масивен ;)
В началото супер се нервех щот някък си голям бях горе и каквото и да облека по-шероко
то ми се спуска надоло и ме прави дебел и стои смешно ...
Ама наскоро кат почнах да обличам еластични фанели направо си се кефя
на гръдния кош ...
1-во, че ми прави гърдите по-масивни (а те са ми изоставаща част ..)
2-ро, гърба ми изглежда на по-голям
3-то, целия изглеждам горе на голям
4-то, гърдите ми са доста по-напред от корема, който е доста мазен а така се прикрива ...
а кат го свия направо ....
————————————
//Редакция:
Много, много истории имам за разказване, но ще ги спестя и ще ви дам само изводите до които съм стигнал !
Колкото и релефен да си, никога релефа ти няма да се покаже през тениската
+ това незнам как един релефен човек ще те накара да изпиташ респект като го видиш на улицата
примерно ? Мен лично и кат се съблече няма да ме накара да изпитам респект :D
Дукато масата си е маса !
Само като видиш един огромен мамут пред тебе, ади са надъхай да му скочиш :D
Просто изпитваш страх само като го видиш :)
Ся ще почнете да вадите теории от хиляда и една нощ, но
ефект от тях няма да има !
Извода е категоричен
Масата си е маса, а масата + релеф нещо неземно ;)
Мнението беше редактирано от Casi0 на 18.11.09 20:21.
казано от Voyager на 18.11.09, 20:14:
Така е, но ти придава специфичност на фигурата.
Само кат си без тениска ... иначе не :}
На мен проблема ми е че отпред прекалено мн се виждат долните ребра и са по-напред ако имам шкембе няма да се виждат но искам друг вариант :Д
Мене големите безформени мамути са ми леко нелепи, а ако си балък, колкото и да си голям, респект никога няма да можеш да спечелиш. Верно е смешно момченца с 30 ръка да викат, че са релефни и да казват, че не им трябва маса, щото изглеждали достатъчно здрави. Но трябва да има баланс. Тялото трябва да излъчва мощ и сила, енергия, жизненост, а не да стои като балон с вода. И да, релефът може да личи и през дрехите, дори дълъг ръкав. Просто трябва да имаш достатъчно маса. А иначе - за мене идеалното тяло е това на спортните гимнастици. Леки са, но мускулите им стоят големи и напомпани. Съвършено развити... и много ниски :D
Аз съм 179см и 65 кг ръката ми е 33 гръбна обиколка 109 талия 74 сигурно ако кача още някой кг отпред на корем и гърди може и да не се виждат тези долните издатини.
казано от Preslav на 18.11.09, 20:36:
На мен проблема ми е че отпред прекалено мн се виждат долните ребра и са по-напред ако имам шкембе няма да се виждат но искам друг вариант :Д
И аз сам така.. и нз дали има решение но се опитвам да направя гърдите по големи че да изпъкнат над долнитие ребра
казано от Casi0 на 18.11.09, 20:13:
Точно големината на гръдния кош те прави масивен wink
В началото супер се нервех щот някък си голям бях горе и каквото и да облека по-шероко
на гръдния кош ...
А само да те питам дали не си намерил друго решение :Д Понеже аз си се нося с изсулени дънки и ако тръгна с еластичен потник мисля че няма да изглеждам мн добре :Д
Мнението беше редактирано от djedai на 19.11.09 15:34.
казано от djedai на 19.11.09, 15:23:
казано от Preslav на 18.11.09, 20:36:
И аз сам така.. и нз дали има решение но се опитвам да направя гърдите по големи че да изпъкнат над долнитие ребра
казано от Casi0 на 18.11.09, 20:13:
Точно големината на гръдния кош те прави масивен wink
на гръдния кош ...А само да те питам дали не си намерил друго решение :Д Понеже аз си се нося с изсулени дънки и ако тръгна с еластичен потник мисля че няма да изглеждам мн добре :Д
Ами не за съжаление :S
И на мен долните ребра са ми по-напред от корема ...
и нали ти казвам ако не се облека стегнато изглежда, че все едно имам корем :D
поне аз като се гледам добивам такова впечатление :)
По-прибрани дрехи и тва е :)
Другото решение е направо без дрехи :P