18.11.09
23:40
Здравейте!
Някой да е ползвал Hemo Rage Black на Nutrex? Доста интересен ми се струва продукта, а не срещам мнения за него в форума и се чудя дали само на мен ми е интересен, а всъщност не струва или просто не е ставало въпрос за него? Ще се радвам ако споделите мнения относно този продукт. Също ми е интересно дали няма да се комбинира по-добре с Green Magnitude от White Flood?
19.11.09
04:27
Ако си решил да го комбинираш ,го направи с Green Magnitude, Cellmass, Storm или SizeOn. Hemorage е адски тъпкан с енергетици и ако вкараш още един подобен продукт, може да имаш леки проблеми.
19.11.09
08:11
казано от Конан на 18.11.09, 23:40:
Здравейте!
Някой да е ползвал Hemo Rage Black на Nutrex? Доста интересен ми се струва продукта, а не срещам мнения за него в форума и се чудя дали само на мен ми е интересен, а всъщност не струва или просто не е ставало въпрос за него? Ще се радвам ако споделите мнения относно този продукт. Също ми е интересно дали няма да се комбинира по-добре с Green Magnitude от White Flood?
Доста добри неща съм срещал за него, от едни вносители са обещали да го вкараш на доста ниска цена и мисля да го пробвам, нещо по - различно най - накрая. По чуждите форуми го хвалят..
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 19.11.09 10:11.
казано от Сила БГ на 19.11.09, 04:27:
Ако си решил да го комбинираш ,го направи с Green Magnitude, Cellmass, Storm или SizeOn. Hemorage е адски тъпкан с енергетици и ако вкараш още един подобен продукт, може да имаш леки проблеми.
Това ми беше последния въпрос дали добре ще се комбинира с Green Magnitude на мястото на White Flood тъй като гледам, че и Hemo Rage има креатин в него. Също така в евентуален стак Green Magnitude + Hemo Rage ще има ли смисъл и от GlycerGrow?
Мнението беше редактирано от Конан на 19.11.09 11:23.