18.11.09
21:07
Тренирам от 1 година в зала.Но от 2 месеца ходя на кикс бокс.И си говорихме компания това онова..И единия приятел ми вика ти ходиш на зала да качиш маса в ръцете,гърдите и ходиш и на бокс там скачаш това онова си топиш масата.. Искам да знам това някаква тъпотия ли е или и има грам умисъл в твърдението му ?
П.С Знам само,че залата те вдървява, а в кикс бокса( всички други боини спортове) ставаш по жизнен,по гъвкав по бърз.
Благодаря,предварително на всички обърнали ми внимание!
Не ти трябва фитнес да те ударвя е ваздух да нямяш прави кръгове по 4 5 кръга примерно 10 упражнения сяко го праиш по 30 секунди колкото повторения напраиш 10 сек почивка между упражненията 2 мин между кръгове СИЛА ИЗДРАЖЛИВОС ВЪЗДУХ по добре комбинираи тава с кик бокса и бая релеф се фата от те тренировки :)
Работата с тежести е неизменна част от програмата на всеки спортист.
Просто разликата идва от вида тренировка, повторенията, интензивността, почивката и т.н., които са по-различни от класическите за ММ.
Точно за това му казах аз тренирам борба правим крагови както ги казах и му дадох идея :)
19.11.09
20:15
казано от WessVall на 19.11.09, 15:32:
Точно за това му казах аз тренирам борба правим крагови както ги казах и му дадох идея :)
аз се притеснявам да не стана некъв хърбав.. шото повечето ся са некви хърбави с плочки и се мислят за много големи...
казано от burgaskiq_ на 19.11.09, 20:15:
аз се притеснявам да не стана некъв хърбав.. шото повечето ся са некви хърбави с плочки и се мислят за много големи...
Така е, едно приятелче беше 61 килограма, и след като започна да се занимава с кик-бокс свали до 53, и сега е толкова. Доста е слаб и хърбав, но поне има добър релеф, и гаджето му го харесва... :lol:
20.11.09
17:34
казано от burgaskiq_ на 19.11.09, 20:15:
не са ли?
аз се притеснявам да не стана некъв хърбав.. шото повечето ся са некви хърбави с плочки и се мислят за много големи.......
А точно такав трябва да си може и да си по як но не прави други програми освен това крагово ама тези слабите ко фанат 1 45 50 санта рака само с краката ши го перат :D