Фитнес съчетан с плуване

18.11.09
16:44

Значи ходя на фитнес от близо месец и половина и сам качил 5 кг от тогава.. сега сам 1,80м/71кг на 16 години.Мисалта ми е че ходя на плуване 2 пъти седмично (сряда и петък) и на фитнес в останлите дни (без неделя) Планът ми е следният изкаврам о6те 1-2 месеца в фитнеса и спирам, после ще ходя 5-6 пъти седмично на плуване за няколко месеца и после пак да ходя и на двете с програма за релеф и да изчистя мазнините понеже искам да стана жилав а не тежак за да мога да се насладя на баскетбола без да сам хилав

Удачно ли е и приемам всякаква критика относно планат ми (не сам сигурен дали след като спра фитнеса след 1 месец най-жероятно е нуйно да го почвам пак)

18.11.09
20:56

Добре,но ако качваш повече маса трябва и да я поддържаш ;-) .

19.11.09
15:26

казано от Cholesterol.monster на 18.11.09, 20:56:

Добре,но ако качваш повече маса трябва и да я поддържаш ;-) .

Какво да правя че да потдържам например 76 кг (след време) и същевремменно да ходя често на плуване (за да смъкна корема)

19.11.09
17:24

Ти ако си мислиш че ще ходиш на плуване 5 6 пъти в седмицата и ще качваш или ще подържаш килограми без здрава храна си се объркал ;) иначе ако ходиш 2 пъти на плуване и 3 пъти на фитнес според мен е добре

19.11.09
18:28

Ами минимум 1-2 пъти седмично на фитнес,но може и на лостове.

Мнението беше редактирано от Претренирвам на 19.11.09 18:38.

20.11.09
16:12

А дали да не спра фитнеса кам февруари, да ходя кам 3-4 пъти седмично на плyване и да тренирам у дома понеже имам една щанга около 25кг. И aко може искам да питам каква програма да ползвам например: на 1 вс мускули после 2 дена почивка ?

и колко повторения или докато не ми откаже мусукула

20.11.09
19:53

Ако само си се оформил до сега с фитнеса според мен и само с плуване ще успяваш да поддържаш.С тази щанга ще трябва да тренираш за издръжливост май,а + нея прави и упр. със собствено тегло и повторенията няма да са малко,но ти си ги прецени...ако тренираш до отказ ще трябва и повече време за почивка :) .

20.11.09
20:51

казано от Cholesterol.monster на 20.11.09, 19:53:

Ако само си се оформил до сега с фитнеса според мен и само с плуване ще успяваш да поддържаш.С тази щанга ще трябва да тренираш за издръжливост май,а + нея прави и упр. със собствено тегло и повторенията няма да са малко,но ти си ги прецени...ако тренираш до отказ ще трябва и повече време за почивка :) .

Ами имам форма горе долу но до пролетта би трябвало да сам вече добре :) Само нз колко кг горе долу да потдържам.. искам умерена маса и релеф.

мерси мн за помоща :)

Кое за теб е по-важно , плуването или визията?

21.11.09
07:40

казано от RogerF на 20.11.09, 21:08:

Кое за теб е по-важно , плуването или визията?

Ами аз се занимавам непрофесионално с плуване и сега сам в началото така че няма мн ефект върху килограмите. Мисля 4е визията ми е по важна, във фитнеса трупам мускули обаче и корема ми доста расте. Това е една от причините да тръгна на плуване, понеже е една доста добра кардио тренировка. :)

21.11.09
15:03

:D:D Аз знам че не е от фитнеса обаче ж училище няма как да се нахраня и като свърша фитнеса кам 3 и се прибера ям много и тои се разширява стомаха няма как. Пак при плуването измарянето не е толкова голямо, после не се чувствам пребит а се чуствам някакси по лек :D

21.11.09
15:34

Ако след плуване не се чустваш пребит, значи на никакво плуване не си ходил.

22.11.09
06:10

Краката ми са умалели естествено, но не сам целия изпотен като след бягане и не ме болят краката, ако бягам ме боли кокала който се намира пред прасеца все едно е син. Пак и сам в началото сега се уча да плувам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1