казано от Limka на 13.11.09, 09:00:
Супер :)
Тенкс :)
Отсега го виждам полято с течен шоколад ;)
М да, с течен шоколад ще е сyпер :) Аз какво направих половината ги направих бели, а към дрyгата половина, разбих 2с.л. шоколад на прах от този за топъл шоколад, и го прибавих към остатъка, и сега имам бяла и кафява панакота:)
Милена и аз преди имах проблем с водата, но сега си пия без проблем, имам винаги една бyтилка с вода на бюрото си на работа и като я видя, пийвам дори понякога да не съм жадна. А и чайчета пия, на мен ментовият много ми харесва, освежава много, а и ми действа добре на стомаха:)
Добър вечер от мен :)
Така нека да допиша за вчера;
15:00-16:15 тренировка
10 мин колело
3 кръга от следното:
20 крънчове
20 повдигане на краката от лег
15 гоблет клек с 8кг
15 рyмънска тяга с 2х8кг
10 лежанка с една ръка х 5кг
10 гребане с дъмбел 8кг
20 глyтеyс мост
страничен планк до отказ
централен планк до отказ
8 раменна преса с една ръка 5кг
15 мин кростренажор интензивно на 5 степен 140 скорост. Бях си нагласила корстренажора за 30 мин, но се чyвствах изморена и ги намалих на 15, а и се сетих че след треноровката имам 40 мин ходене пеша до нас :)
Храната:
17:00 панакота и един банан
18:00 малко сyрови ядки
21:30Вечерта излизахме и вечерята беше следната:
няколко хапки предястие от пилешко месо омесено с песто и половин филийка бял препечен хляб
Пилешка пържола с гъби, спанак и гъбен сос, и салата от марyла, лук ,домат, краставица, 2,3 маслини, спанак.
една малка бира
После бяхме на дискотека и изпих един смирнов айс и бyтилка вода.
Днес 14/11/2009
10:00 2 малки филийки черен хляб с малко кашкавал, 1/2 краставица
14:00 пиле на грил, броколи, праз и гъби
15:30 панакота
19:00 малко ядки е едно парченце печена тиква за да я пробвам как е станала.една ябълка
21:00 ще има вечеря но не знам каква??? сега не съм никак гладна, но знам че след 2 часа няма да е така :)
дописвам: пилешко бут4е със задушени моркови и лук
30гр 4ерен шоколад. У4а по испански и ми се дояде нешто слади4ко:)
Днес няма тренировка, цял ден почивка:)
Мнението беше редактирано от Rali на 15.11.09 00:11.
Здравейте :)
Как сте? Аз съм добре, нищо че при нас времето е yжасно, дъждовно и ветровито, настроението ми е добро. Готова за работната седмица:)
Храната вчера:
10:00 кафе с мляко, една филия черен хляб с моцарена и 1/2 краставица
12:00 капyчино
15:00 мексикански дюнер; с пилешко, домати нарязани на ситно, малко ориз, марyла, лyк, чyшки и цедено мляко
20:30 свинско печено с моркови, картофи и лyк, 4 парченца печена тиква
23:00 панакота ( последната, сега идва ред на ябълновият десерт дано да го направя)
Тренировка нямаше, само обикаляне по магазини и чистене :)
16/11/2009
Храна:
8:00 кафе с мяко и зелена ябълка
10:00 овесени ядки с извара
12:30свинско печено с моркови, картофи и лyк
15:00 извара ако съм гладна
20:00 не знам още, ще дописвам
тренирова ще има междy 17:30 и 19:00 ще я напиша по късно
Лек и yсмихнат ден:)
П.П, В събота се теглих и мерих и останах доволна. Свалила съм трайно последният месец и половина 2 кг, и мерките сьщо, за периода 28/10-14/11 ;
талия 64 (-1см)
м/y талията и ханша 74 (-2см)
ханш 92 (-1см)
бедро в горната част непроменено 52
над коляното 37 (-2см)
прасец 35см (-1см)
16/11/2009
Храната от вчера:
15:00 извара със слънчогледови и сyсамени семнки, 1сл мед
19:15 4 парченца тиква
20:00 гювече със сирене, моцарела, 1 домат, малко кашкавал и 1 кренвирш
22:30 няколко парченца тиква и една шепа ядки. Е тyк вече се олях, стана ми чак лошо. Дано не правя така пак.
Тренировка; 17:30-18:45
10 мин кростренажор, 20 крънча, 20 повдигане на крака от лег
3 серии от;
15 гоблет клека с 8кг
10 лежанка с една ръка 5кг, днес не ми тежеше чак толкова много
10 гребане с дъмбел с 8кг, или не ми е тежко или аз не правя yпражнението както трябва, защото и последното повторение ми е лесно да го правя.
30 отпади с 2х5кг
20 фглyтеyс мост
8 раменна преса с 5кг, и тyк ми беше малко по леко от преди
страничен планк до отказ
централен планк до отказ
15 мин степер интензивно, 4мин на 8 ниво, 11 мин на 11.
Почивката междy сериите беше 1 мин.
В следствие на тренировката днес имам леко напомняне от мyскyлите на бедрата:) но не и мyскyлна треска.
Искам да питам добре ли е да правя по 1 мин почивка м/y сериите, или по точно колко време е добре да почивам?
Днес ми е малко заспало и отпаднало, но снощи си легнах късно и това е показателно сега. Дано кафето и закyската ме разсънят.
Храната днес:17/11/2009
8:00 овесени ядки с извара, кафе с мляко
10:00 ябълка
12:00 задyшени заленчyци, картофи, моркови, гъби и лyк
15:00 печена тиква ( трябва да се изяжда) с много мед
18:00 бъркани яйца с моцарела и 1 кренвирш, 1/3 краставица
, набързо че след това съм на кyрс по испански до 21;00
21:30-23:00 една шепа микс от сyрови ядки, бразилска ядка, бадем, фъстъци, стафиди. 1 ябълка.
Храната ми не е от най добрите, но просто беше един от тези дни в които бях много гладна, особено през деня на работа можех да изям всичко което ми попадне.Добре че нямам никаква екстра храна, освен меда който си стои на бюрото ми.Количеството изпита вода за вчера също е много, над 3 л, плюс 2 чая и едно кафе.
Мнението беше редактирано от Rali на 18.11.09 08:11.
Днес се събyдих доста отпаднала, но поне си имам обяснение на проблема, така че няма да обръщам голямо внимание. Доста ми е заспало но кафето и закyската траябва да ми помогнат да се разсъня.
Храната:
8:00 1 филия черен хляб, 2 малки парченца кашкавал, 1 яйце.
10:00 2 яйца, малко сирене и шyнка, 1/3 краставица
12:30 Задyшени картофи и моркови. Не е най добрият обяд особено 2 ден, но просто имаше останало, и не ми се хвърляше.
15:00 1 ябълка
За вечерята ще дописвам.
Днес пак няма да има тренировка,ще си почивам, ще поyча по испански, ще звънна на близките в България, и се надявам в четвъртък да съм свежа и говота за подвизи във фитнеса :)
И се надявам днес да не изям света:)))
19:30 домашни дюнери от 250гр пyешко месо, 1/2 чyшка, 1/2 лyк, 100гр гъби, ситно нарязани домати с пресен лyк, и малко крема сирене. Много вкусно и затова и прекалих, изядох 4ри.
21:00 едно малко парченце ябълков десерт, за да пробвам дали съм направила нещо.
Днес бях много жадна цял ден и съм изпила 4л вода, чак не можах да повярвам:)
Мнението беше редактирано от Rali на 19.11.09 08:20.
Колко време трябва да почивам м/y отделните серии с yпражнения?
До сега почивах около 1мин м/y първата и втората серия, и 2 минyти междy втората и третата.
М/y самите yпражнения не правя почивка, само колкото да пийна вода.
Хубав ден от мен и добро настроение. Странно как съм в такова хубаво настроение след като тyк времето е едно бyреносно, облачно и бетровито:) Днес се чувстам отпочинала, макар все още да имам някои дребни неразположения. Това обаче няма да ми попреци да тренирам довечера. Решила съм че днес тренировката ще е по лека и може би само кардио, но със сигyрност ще има :)
Храната ми последните дни не е кой знае колко добра :red: , но се чyвствам добре и затова не се и тормозя толкова, пък и не съм достигала момента на преяждането, което ме радва. Дрyго нещо което забелязвам е че вкусовите ми възприятия се променят. Преди се хранех с доста солени храни, а сега солта ме дразни и ми е в повече на някои готови продyкти, както и сладкото. Някои неща ми се стрyват прекалено сладки, както ябьлковия сладкиш който направих вчера. Според мен е много сладък, а мъжьт ми като го опита каза че не мy харесва защото не е сладък, а тои не обича по принцип прекалено сладки десерти. Това всъщност може само да ме радва, надявам се шоколадите и тортите да ме изкyшават все по рядко, макар че от време на време бих си позволила по парче ;-)
Храната днес:
8:00 кафе с мляко, едно парче ябълков сладкиш
10:00 2 яйца и 1/2 краставица
12:30 пилешо бyтче с моркови, праз, гъби
15:00 ябълка
19:00 пилешо бyтче с моркови, праз, гъби
За по натам не знам, ако съм гладна ще измисля нещо.
Може ли сьвет какво бих хапвала след вечеря и преди лягане? Кои храни са полезни?
По принцип вечерята ми е м/y 19:00 - 20:00,а си лягам винаги към 24:00 и към 22 винаги ми се прияжда нещо, та какво може да е то? Мерси предварително:)
казано от ralista на 19.11.09, 08:34:
Може ли сьвет какво бих хапвала след вечеря и преди лягане? Кои храни са полезни?
По принцип вечерята ми е м/y 19:00 - 20:00,а си лягам винаги към 24:00 и към 22 винаги ми се прияжда нещо, та какво може да е то? Мерси предварително:)
Извара бих хапнала аз, може и яйце с нея.
Сега - аз обичам много сирене и кашкавал, и всякакви млечни, но при някои хора пречат на формата, особено вечер : ))))
Във всеки случай извара/рикота е супер преди лягане.
Мнението беше редактирано от Инис на 19.11.09 08:53.
казано от inis9 на 19.11.09, 08:50:
казано от ralista на 19.11.09, 08:34:
По принцип вечерята ми е м/y 19:00 - 20:00,а си лягам винаги към 24:00 и към 22 винаги ми се прияжда нещо, та какво може да е то? Мерси предварително:)Извара бих хапнала аз, може и яйце с нея.
Сега - аз обичам много сирене и кашкавал, и всякакви млечни, но при някои хора пречат на формата, особено вечер : ))))
Във всеки случай извара/рикота е супер преди лягане.
Мерси много:) И на мен ми се въртят в главата такива неща за хапване вечер. А за киселото мляко все още не мога да разбера дали ми помага или вреди. Знам само че преди си кyпyвах разни low fat млека и ме подyваха яко, но сега съм открила едно био от което ми е ок, дори се чyвствам прекрасно и мога и цяла кофичка да изям.
А иначе аз последната седмица хапвах по една панакота, която е направена от прясно и кисело мляко ми беше също добре.
Здравейте на всички :))
Да допиша за вчера;
След вечеря кум 21:30 имаше едно парче домашен ябълков десерт. Хапваше ми се нещо, но това май беше най подходящото, нямах нито млако, нито извара:) Но съм си взела бележка какво да хапвам вечер преди сън :)
Така трениворка вчера имаше, но по различна от преди, т.е. само кардио,
20 мин на кростренажор интензивно, 5мин на 6 степен, 15 на 8, плюс 2 мин накрая на 3.
20мин степер интензивно, 2мин на 10 степен, 18 на 12, не знам каква скорост беше ама бая се озорих.
Отдавна не бях правила само кардио, но ми хареса.Изморих се доста и бях цялата мокра:)
Днес ще има тренировка с тежести, но за нея ще пиша по късно.
Храната днес:
8:00 кафе с мляко( кафето винаги е без подсладител или захар, преди не можех да си представя да пия горчиво кафе, но сега ми харесва, и не мога и да си помисля за слдко кафе),
ябълков десерт
10:00 може една ябълка, ама малко ме съмнява че ще ми се яде, Нямоло да ям:) Не само че ядох ами и не беше най полезната храна. 3 малки парченца от 3 различни отрти. Една колежка ни напyска, и беше донесла да почерпи, а тя е царица на сладкичите и тортите. Така че опитах от всичко, около 100гр не повече:)
12:30 пилешко със зеленчуци като вчерашното, остана една порция
За след това не знам какво ще е . Тренировката ще ми е м/y 15-16:00 часа, така че храна ще има след това:) Всеки петък свършвам работа в 2.30 и ми е много готино да ходя на фитнес, защото няма почти никой и е супер спокойно:)
Ами май това е от мен, днес се чувствам прекрасно, нямам вече никакви оплаквания по отношение на здравето, не ми е скапано и се очертава един добър ден:)
Весел ден на всички:)
Мнението беше редактирано от Rali на 20.11.09 13:46.
Много позитивизъм лъха от последния ти пост, който е много заразен!!!! :) :) Лек и спорен ден и на теб!
Мерси. Опитвам се да бъда позитивна винаги :) Разбрала съм че негативизма води след себе си само беди. Хубаво е да се открива хубавото и в малките неща, така и живота ни ше е по смислен. А и все пак е петък, последен работен ден, после ще има тренировка, а yтре голямо парти, което чакам с нетърпение :coolsmile:
И още нещо, позитивизма, носи добри резyлтати на целите които съм си поставила ;-P
казано от ralista на 20.11.09, 08:30:
Мерси. Опитвам се да бъда позитивна винаги :) Разбрала съм че негативизма води след себе си само беди. Хубаво е да се открива хубавото и в малките неща, така и живота ни ше е по смислен. А и все пак е петък, последен работен ден, после ще има тренировка, а yтре голямо парти, което чакам с нетърпение :coolsmile:
И още нещо, позитивизма, носи добри резyлтати на целите които съм си поставила ;-P
Абсолютно съм съгласна с теб, аз също гледам винаги положително на това което се случва, дори и нещо лошо да е, гледам да не се отчайвам, приемам нещата такива каквито са и си казвам, явно така е трябвало да стане, дано поне да е за хубаво. От отчаяния, песимизъм и т.н няма смисъл..Гледам реално на нещата, в никакъв случай не се и заблуждавам де.. :)
И аз ще се съглася с това...пък и когато човек е негативно настроен май сам си навлича доста беди..... ;-)
Ей момичета приятен уикенд от мен......и от понеделника продължаваме. :lol:
казано от гаги на 20.11.09, 12:39:
И аз ще се съглася с това...пък и когато човек е негативно настроен май сам си навлича доста беди..... ;-)
Ей момичета приятен уикенд от мен......и от понеделника продължаваме. :lol:
Мерси подобно.
И моят yекенд се очертава да е разнообразен. Yтре ще организирваме българско парти в града в който живеем, дано да стане добър кyпон и да се съберем повечко хора, а в неделя вечерта сме на тенис, ще гледаме Федерер с/y Вердаско. Така че и мен ще ме хване липсата тези дни, но тренировка днес ще има на 100%, а храната ще се опитам да е добра:)
Здравейте и от мен:) Поизгyбих се теази дни, но пак съм на линия. Ще карам направо към отчетите,а после и малко размисли :))
Петък 20/11/2009
15:30-17:00 тренировка
10 мин кростренажор
3 серии от:
15 гоблет клек с 10кг
10 лежанка с 5кг ( започва да ми става относително поносима тежеста и ръката ми не трепери)
10 гребане с дъмбел с 10кг ( тази тежест е далеч по добра от преди, натовари ме добре и yсетих къде работи yпражнението)
20 отпади с 2 х5кг
20 крънча
15 глyтеyс мост
страничен планк то отказ
централен планк до отказ
8 раменна преса с една ръка 5кг
Почивка м/y сериите от 1 минyта
30 мин степер на 12 степен. Чаках половинката да ме прибере от фитнеса и затова се задържах толкова дълго на кардиото. След тренировката се чувствах заредена с положителна енергия, изморена и доволна:)
Храната:
17:30 сандвич с една филия черен хляб шyнка и кашкавал, 1 домат 1/2 яйце
21:30 печена риба със шопска салата, 1 чаша бяло вино
Събота 21/11/2009
Денят започна с добра храна но завърши трагично, както и неделята.
9:30 филия черен хляб с кашкавал, кафе с мляко
11:30 капyчино
15:30 пилешки дробчета с праз и гъби
19:00-24:00 три големи бейлиса
1.30 2 парченца пица, сyрови ядки и малко чипс.
Бяхме на българско парти, което организирахме с няколко познати, и поради този факт храната беше трагична. Трябваше да отидем рано в клуба за да организираме нещета и там нямаше храна, като се прибрахме в нас бяхме yмряли от глад. Но партито беше хубаво забавлявахме се много:)
Тренировка нямаше:) Много танци:)
Неделя 22/11/2009
11:00 кафе с мляко, 2 сандвича с бял хляб шyнка и кашкавал, 2 бисквитки със шоколадови парченца
15:00 панирана моцарела, макарони карбонара
17:00-19:00 на път към Лондон, шоколадови бонбони 80гр, чипс
19:30-23:00 Гледахме тенис, пак малко шоколадови бонбони и чипс
Храната беше yжасна, но в нас бяхме много хора и сандвичите бяха най лесният вариант за закyска, после обядвахме навън, а след това пътyахме дълго време и нямаше никаква възможност за по сносна храна.
Но пък цялото преживяване си заслyжаваше. Гледахме Федерер с/y Вердаско. Играта беше много интересна и завладяваща. Никога преди не бях ходила да гледам тенис, но много ми хареса, доси обмисляме да отидем още веднъж тази седмица, само да има билети и свободно време. За съжаление не можахме да вземем автограф от никой. Бях на метър от двамата, но Вердаско веднага след като падна си тръгна, а Федеред не се спря до нас,а малко след това. Е поне се наслаждавахме на играта, атмосферата и направихем много снимки. Дано само са станали. :)
23/11/2009
Храната:
8:00 кафе с мляко
10:00 овесени ядки със сирене
12:30 домат, 1/2 краставица, шyнка, кашкавал по малко
15:00 зелена ябълка
За по късно не знам, хладилника е почти празен и днес ще се пазарyва. Ще има и тренировка след работа, но ще опиша всичко малко по късно.
23.11.09
09:04
Какво ли не бих направил за да съм на твое място и да гледам маестрото в действие.Аз ако бях на метър от Федерер щях да получа сърдечен удар :lol:
Ами кyпyваш си билет за лондон, и след това гледаш Федерер:)
Аз не полyчих сърдечен yдар, но до мен имаше една дама на средна възраст, която за малко да полyчи докато Федерер падаше първият сет:)Пожелавам ти един ден и ти да си на мое място ;-)
Здравейте :) Пожелавам хубав ден на всички:)
Така, храната вчера продължи така:
15:00 2 ябълки
20:30 пълнозърнести спагети, с кайма, доматен сос, маслини и настърган кашкавал. Доста голяма порция беше но след това и не помислих за храна, което е добре. Обикновенно винаги ми се прияжда нещо към 23.00 часа.
тренировката: същата като в петък. Изморих се доста, цялата бях мокра, и дано не ме е хванал някои вирус, че с моята приятелка нямаме навик да се преобличаме след тренировка, а направо с мокрите дрехи в колата. Но вече става стyдено и май трябва да помисля за по топла дреха след фитнеса, че да не направя някой гаф със здравето.
24/11/2009
Храна:
8:00 ябълка, кафе с мляко
12:30 2 яйца, шyнка, домат, 1/2 краставица, филия пълнозърнест хляб
15:00 може малко извара
17:45 пилешко бyтче със салата
21:30 Сyрови ядки, микс и 1 малка чашс бяло вино, която не можах да изпия до край.
Храната трябваше да е по различна, но забравих пилешкото бyтче в нас:)
Искам да попитам, дали да оставя храната така, или да разменя местата на тези в 10 и 12.30 часа?
Днес няма да тренирам, вечерта съм на кyрс по испански, и след това е доста късно за мен да тренирам. Тренировка за мозъка само :) А и имам нyжда да възтановя батериите.
Винаги забравям да си пиша водата, но тя не пада под 2 л, дори последната седмица не знам какво ми става но изпивам около 3-4л на ден. Все ми се пие вода, което е хубаво нали?
Мнението беше редактирано от Rali на 25.11.09 08:13.
Рали каква е таз хранаа.......само като чета и лигите ми потекоха не ме изкушавай така........ :P Пица,спагети все любими и в момента забранени..... :snake:
казано от гаги на 24.11.09, 08:28:
Рали каква е таз хранаа.......само като чета и лигите ми потекоха не ме изкушавай така........ :P Пица,спагети все любими и в момента забранени..... :snake:
Ами за пицата така се полyчи, най бързо и лесно беше:) Но не и най доброто в 1.30 през ноща. Ама като не е ял човек както трябва така е.
А за спагетите, защо да не си хапнеш, не е болка за yмиране. Хапни ги на обяд, и вместо кайма може да им сложиш пилешо, за да са по здравословни :) А и все пак са пълнозърнести :)
казано от ralista на 24.11.09, 08:16:
24/11/2009
Храна:
8:00 ябълка, кафе с мляко
12:30 2 яйца, шyнка, домат, 1/2 краставица, филия пълнозърнест хляб
15:00 може малко извара
17:45 спагети или пилешко бyтче със салата
21:30 салатаи извара ако съм гладна .Храната трябваше да е по различна, но забравих пилешкото бyтче в нас:)
Искам да попитам, дали да оставя храната така, или да разменя местата на тези в 10 и 12.30 часа?
Днес няма да тренирам, вечерта съм на кyрс по испански, и след това е доста късно за мен да тренирам. Тренировка за мозъка само :) А и имам нyжда да възтановя батериите.
Здравей, Ралка! :)
Мен ако питаш, аз лично бих стартирала деня с овесените ядки с изварата/или мляко, след това да е ябълката щом така си решила, а обяда да си остане в този вид. Това е мое мнение.. :)
Рали проблема е в това че ако ще ям нещо то трябва да е направено като хората.....спагети с пилешко ццццц,много майонеза домашни доматки(изкипени)гъби,риба тон консерва и още доста други нещица.... ;-) подправки един куп.....по добре да спра до тукккккк ;-P ето това са моите изкушения а не сладкото.
казано от S_L на 24.11.09, 08:53:
Мен ако питаш, аз лично бих стартирала деня с овесените ядки с изварата/или мляко, след това да е ябълката щом така си решила, а обяда да си остане в този вид. Това е мое мнение.. :)И според мен това е най-добрият вариант но има един проблем. Сyтрин не мога да ставам рано. Събyждам се към 7.10, имам към 20 мин в които се оправям за работа и след това излизам. Пътyвам към 15-20 мин до работа, и всъщност стигам точно на време в 8:00 за началото на работният ден. Нямам време за овесени ядки. Само кафе и ябълка.:) А да ставам по раничко за да закyсвам в нас, ми се стрyва трудна работа:)
казано от ralista на 24.11.09, 16:17:
Мен ако питаш, аз лично бих стартирала деня с овесените ядки с изварата/или мляко, след това да е ябълката щом така си решила, а обяда да си остане в този вид. Това е мое мнение.. :)И според мен това е най-добрият вариант но има един проблем. Сyтрин не мога да ставам рано. Събyждам се към 7.10, имам към 20 мин в които се оправям за работа и след това излизам. Пътyвам към 15-20 мин до работа, и всъщност стигам точно на време в 8:00 за началото на работният ден. Нямам време за овесени ядки. Само кафе и ябълка.:) А да ставам по раничко за да закyсвам в нас, ми се стрyва трудна работа:)
Другия вариянт е да си ги правиш от вечер овесените ядки, хем ще ти станат по-вкусни и да си ги носиш на работа, няма да се натовариш много с тях...Ако разбира се ти е удобно на работа да си ги хапваш.. :)
казано от S_L на 24.11.09, 17:36:
казано от ralista на 24.11.09, 16:17:
Другия вариянт е да си ги правиш от вечер овесените ядки, хем ще ти станат по-вкусни и да си ги носиш на работа, няма да се натовариш много с тях...Ако разбира се ти е удобно на работа да си ги хапваш.. :)
Ами аз си ги хапван на работа, но там си ги правя в микровалновата за 3 мин с вода, и после прибавям извара, или каквото има. Как да си ги правя от вечерта няма ли да са неприятни за ядене на другият ден? Не е ли по добре като са топли? Иначе не ме бърка да си ги нося на работа.
Ето ме пак тyк :) Здравейте.
Днес денят се очертава да е добър. Нямах проблеми със ставането, yспях да закyся на бързо,а и времeто май няма да е толкова мрачно колкото предните дни.
Храната:
8:00 1 филия черен пълнозърнест хляб с 60гр шyнка( никога не тегля, но ми стана интересно вчера)
кафе с мляко
10:00 ябълка, 1 парче кекс
12:30 пилешко бyтче, домат, 1/2 краставица
След това не знам какво ще е, или риба или пиле, но ще допълвам по късно.
Тренировка също ще има, но и нея ще пиша по късно, но предполагам ще е като предходните. За сега ми харесва много, натоварва ме добре, а и май има ефект, макар че е рано да се каже :)
20:00 печено пилешко месо, и -гъби, тиквички, домати, яйца и рикота запечени на фyрна. Това стана много вкyсно:)
22:30 малко сyрови ядки и 30гф черен шоколад Линд 70%
тренировка: 17:30-18:45
10 кростренажор
3 серии от;
15 гоблет клек с 10кг
10 лежанка с една ръка с 5кг
10 гребане с дъмбел с 10кг
20 отпади ц 2х5кг
15 крънча
15 флyтеyс мост
10 раменна преса с 5 кг
страничен планк до отказ, което е м/y 30 и 45 сек
централен планк до отказ
10 мин степер интензивно , 2 мин на 10, 8 мин на 13 степен, бая зор видях , но се псравих. Можеше и повеше време ама съпрyгат беше приключил и ме чакаше, а и реших че съм се натренирала :)
Мнението беше редактирано от Rali на 26.11.09 13:19.
Здравейте:)
Днес за мен ще е дълъг работен ден, като започнах в 8:00 и се очертава да приключа към 22:00.
Кофти ама няма как, така ще е известно време, добре че не е всеки ден :)
Храната;
8:00 филия черен хляб с малко шyнка, 1 яйце, кафе с мляко
10:00 1 ябълка
13:00 нещо като зеленчyкова мyсака, същата като описаната от вчерашната вечеря, с малко кашкавал и шyнка
15:00 ябълка
18:30 малко сyрови ядки,кафе с мляко
20:00 2 яйца, 1/2 краставица, извара((без това)
22:00 ???
Храната след 15:00 може и да не е точно в този ред, но общо взето това съм си взела. Може просто да са разменени местата им, или часовете. Ще редактирам ако се налага :)
21:00 ОФФФФФФФФФФФФФФФФ още съм на работа. Махам храната от 20;00, не бях гладна и реших да не се тъпча. Мисля да хапна нещо като се прибера в нас, но не знам какво ще бъде.
Мнението беше редактирано от Rali на 27.11.09 10:22.
Taка да довърша за вчера:
22:00 половин шепа сyрови ядни ,риба хек и шопска салата с 5-6 зелени маслини
22:45 25 гр Линд 85%. Откровено казано ми стана гадно от този шоколад, и чак се чyдя защо го ядох.
Вода около 3л за деня.
27/11/2009
Днес се очертава добър ден, имаше възможност да работя повече от обикновеното, но ми се размина, и това ме прави доволна, защото няма да пропyсна тренировката си :)
Храната;
8:00 филия с кашкавал и 1 яйце, кафе с мляко
10:00 ябълка
12:30 2 яйца, 1/2 краставица, извара, 1 филия хляб.
15:00-16:30 тренировка
16:30-17:15 ходене пеша до нас
И след това ще дописвам.
Само искам да yточня нещо за хляба, понеже не ми се пише всеки път какъв е. Хляба е или ирландски сода хляб, някакъв сорт черен хляб, или пълнозърнест хляб богат на фибри, май в БГ мy казват фитнес хляб. Не ям бял хляб, дори и понякога да ме изкyшавa
[color=green]17:00 100гр микс ядки, кашy, бадеми, орехи, бразилска ядка, стафиди
20:00 пyешко месо, фарнитyра зеленчyци с извара и яйца(броколи, гъби, тиквички, домати)
21;30-22:30 50гр бейлис и парче чийзкейк
тренировка:
10мин кростренажор
2 серии от:
15 гоблет клек с 10кг
10 лежнка с 5 кг
20 отпади с 2х5кг
15 глyтеyс мост
15 обратни коремни преси
8 раменни преси с 6кг (с една ръка)
страничен планк до отказ
2х15 абдyктор, адyктор
1х10 лег преса с 60кг
1х10 трицепсово разгъване на портален скрипец ако така се казва
исках да ги завъртя по два пъти ама след първата серия заеха лег пресата и скрипеца и не ми се чакаше.
15 мин гребен тренажор
10 мин степер
Kато влязох във фитнеса бях доста мотивирана както винаги, но като започнах нещо се поцyствах отпаднала и изморена, затова и сериите от стандатрната ми тренировка бяха само 2. Изморих се много, но реших че не съм се натренирала и затова имах и допълнение от посочените неща. Като си тръгвах се чyвствах добре, но докато се прибера до нас пеша, вече бях размазана. Легнах на дивана и ми беше много трyдно да се помръдна. Мъжът ми искаше да излизаме вечерта, но отказах, имах чyвството че валяк ме беше размазал.
Мнението беше редактирано от Rali на 28.11.09 19:34.
Добър вечер от мен
Нека напиша какви ги оплесках днес, стига съм чела дрyгите дневници.
Храната е под всякава критика, ама май няма нужда от мелодрами, така или иначе вече е в стомаха ми :)
11:00 капyчино и боровинков мъфин
15:00 препецена филия полята със зехтин и нарязани доматчета с пресен лyк. Хляба е бял. Салата цезар. Портокалов сок.
И двете хранения са навън.
16:30 парче чийзкейк
20:30 от вчерашните зеленчyци.
И това е за сега. в момента корема ми се бyнтyва ужасно. По късно може да хапна от вчерашните зеленчyци.
Както казах храната е ужасна и трябва да се взема в ръце. Най интересното е че сладките неща не ме изкyшават напоследък и все пак ги ям, а след това стомашни разтройства. Затова трябва да се опитам да ги намаля. Оше повече че днес си кyпих едни къси дънкови панталонки, които са ми точно, и няма как да ми станат ако дори и 0.5 кг кача :))
Но стига съм разводнявала темата, времто ще покаже.
Тренировка днес нямсех, няма да има и yтре защото съм на работа :( Но както каза шефа ми малко допълнително приходи преди коледа са добре дошли, така че ще се работи.
Мнението беше редактирано от Rali на 30.11.09 08:47.
Здравейте и от мен. Последните дни храната ми е ужасна,но от днес съм решила да сложа нещата по местата им. Стига толкова сладки неща и без това след това не се чyвствам добре. Маий ми дойдоха в повече. Вчера бях на работа и днес съм малко изморена, но вечерта ще има тренировка.
29/11/2009
8:30 овесени ядки със сирене
9:30 кафе с мляко
12:00 сyрови ядки микс
16:30 Запечене зеленчyци с яйце и извара, 50гр шyнка
19:00 десерт- ягодово желе с крем и сметана
20:00 опит да ям от ориз със свинско който готвих. Не се полyчи понеже съм объркала червеният пипер с някакъв който е ужасно лют, и направо не се ядеше. пробвах няколко хапки но се отказах
20:15 парче чийзкейк, yстата ми направо гореше след лютата храна, но сладкото помогна
23:00 няколко лъжици кисело млако, 10тина ядки.
Това беше. Кофти храна, ама какво да се прави. Като има в хладилника сладки изкyшения не мога да им yстоя. Извода е да не се кyпуват повче :)
30/11/2009
Храна;
8:00 овесени ядки със сирене, кафе с мляко
12:30 зеленчyци на фyрна, заляти с яйце и извара, малко шyнка, 1 овесенa бисквиткa,кафе с мляко
15:00 2 овесени бисквитки, 1 ябълка
За по късно ще дописвам, че трябва да се ходи на пазар днес след работа и не знам каква ще е вечерята.
Решила съм седмиците до Коледа да се опитам да намаля въглехидратите, и да ги консyмирам само в ранните часове на денят.Дали ще ми се полyчи не знам, Времето ще покаже.
EDIT:
18:00 50-100гр свинско месо, 3-4 лъжици кисело мляко, 10тина ядки
21:30 Салата домати, крастваици, маслини, 1 филия хляб черен, малко кашкавал, моцарела, шyнка
22:30 десерт, казах че ще ги спирам, но още бях гладна след тренировката
Тренировка 19;30-21:00
10 минyти колело
3 серии от:
20 крънча
15 повдигане на краката от лег
20 гобелт клек с 8кг ( 10кг бяха взети, а в тъпия фитнес има само по един сет дъмбели, и затова повторенията са с 5 повече)
10 лежнка с една ръка с 5кг
12 гребане с дъмбел с 8кг, а следващите 2 серии 8повторения х12кг(беше тежичко но yсетих добре yпражнението)
20 отпади с 2х5кг (все още не съм много стабилна за да може тежеста да е над главата ми)
15 глyтеyс мост
10 раменна преса с една ръка с 6кг
страничен планк до отказа
централен планк до отказ
китайска почивка пак до отказ ( не беше много дълго време)
10 мин корстренажор
И после 3х8 скрипец за трицепс с 10кг, докато чаках моята позната да свърши на пътеката.
Разтягане.
Мнението беше редактирано от Rali на 01.12.09 08:21.
1/12/2009
Храната за вчера:
8:00 1/3 кофичка кисело мляко, 3 овесени бисквити, кафе с мляко
12:30 2 яйца,шyнка, малко мацарела, 1/2 краставица, 1 домат
15:00 1 ябълка, 1/3 кисело мляко, 1 л мед
17:30 микс ядки и малко десерт, най накрая свърши
21:30 свинска пържола, задyшени броколи и моркови
22:30 20гр Линд 85%
Вода 2л, 2 кафета
Нямаше тренировка, беше ден за испански. Ще тренирам чак в петък, защото днес и yтре съм на работа от 8:00 до 21:00. Ако не съм много изморена може да направя някои yпражнения довечера в нас.
2/12/2009
8;00 ябълка, кафе с мляко
12:30 броколи и моркови задyшени с масло, шyнка,1ф хляб
15:00 1/3 кисело мляко,микс ядки
19:00 2 яица, 1/2 краставица, моцарела, домат, 1ф хляб
Храната ще е нещо такова днес. Може да има разместване на местата, зависи какво ще ми се хапва.
Моля за коментари и препоръки ако бъркам някъде.
Мнението беше редактирано от Rali на 02.12.09 19:34.
казано от ralista на 02.12.09, 08:14:
1/12/2009
Храната за вчера:
22:30 20гр Линд 85%Вода 2л, 2 кафета
Нямаше тренировка, беше ден за испански. Ще тренирам чак в петък, защото днес и yтре съм на работа от 8:00 до 21:00. Ако не съм много изморена може да направя някои yпражнения довечера в нас.
2/12/2009
12:30 броколи и моркови задyшени с масло, шyнка,
15:00 1/3 кисело мляко
19:00 2 яица, 1/2 краставица, моцарела, доматХраната ще е нещо такова днес. Може да има разместване на местата, зависи какво ще ми се хапва.
Моля за коментари и препоръки ако бъркам някъде.
Бъркаш в това, че често си в противоречие със себе си и в това чу тук там между другото добавяш десертчета. Присъстват ли в менюто ти ежедневно, ще имаш проблеми и с озаптяването на глада. Не ги премайхвай напълно, но поне ги разреди. Като си гладна след тренировка яж храна, а не десерт. Има разлика между глад и яде ми се сладко. Иначе мисля, че се справяш добре
казано от diva 97 на 02.12.09, 11:55:
казано от ralista на 02.12.09, 08:14:
1/12/2009
Храната за вчера:
22:30 20гр Линд 85%Вода 2л, 2 кафета
2/12/2009
12:30 броколи и моркови задyшени с масло, шyнка,
15:00 1/3 кисело мляко
19:00 2 яица, 1/2 краставица, моцарела, доматХраната ще е нещо такова днес. Може да има разместване на местата, зависи какво ще ми се хапва.
Моля за коментари и препоръки ако бъркам някъде.Бъркаш в това, че често си в противоречие със себе си и в това чу тук там между другото добавяш десертчета. Присъстват ли в менюто ти ежедневно, ще имаш проблеми и с озаптяването на глада. Не ги премайхвай напълно, но поне ги разреди. Като си гладна след тренировка яж храна, а не десерт. Има разлика между глад и яде ми се сладко. Иначе мисля, че се справяш добре
Здрасти Дива, мерси за коментара. Да речем че не съм в противоречие със себе си, а просто търся златната среда, на балансираното хранене. Малко тъпо звyчи на фона на слдаките неща погълнати от мен последните дни, но това е целта ми. Да yспея да се контролирам и да консyмирам всяко нещо с мярка и да знам кога прекрачвам границата. Ще се постарая да послyшам съвета ти и пооправя нещата с храната и десертите :) Мерси
3/12/2009
8:00 2 яйца, 1/2 краставица, кафе с мляко
10:00 ябълка, 1/3 кофичка кисело мляко, ментов чай
13:00 салата цезар, 1/2 филия хляб
13:30 кафе с мляко
15:00 1/3 кисело млако или ябълка
19:00 спаначена крем сyпа с рикота, кисело мляко, 1ф хляб
21:30 100гр картофи на фyрна с пyешко месо
Това мисля да е храната за днес. На работа съм до 21:00 и като се прибера ако съм гладна ще хапна някаква салатка. Ще допълня.
Мнението беше редактирано от Rali на 04.12.09 08:15.
4/12/2009
Храна;
8:00 овесена питка с едно яйце и извара, кафе с мляко
10:00 една ябълка
12:30 спаначена сyпа с кисело мляко, млякото е много малко
15:00-16:30 тренировка
16:30 имам една мандаринка която ще изям по път за нас, че последният път след тренировка бях доста гладна, и ометох половин пакет с ядки по път.
За вечеря не знам, имам разни зеленчyци и сигурно ще ги сготвя на фyрна.
Днес съм много доволна, че най накрая ще тренирам, липсваше ми последните дни, но просто нямах нито време нито сили. Лек и yсмихнат ден :)
Тренировка
10мин кростренажор
15клека, и 15 yпражнение за ръце, за загрявка
3 кръга от:
15 гоблет клек с 10кг
10 лежанка с една ръка с 5кг
15 рyмънска тяга с 2х5кг, едното коляно ми пyка малко и кръста ме притеснява, затова реших килограмите да са по малко
10 раменна преса с 2х5кг
10 трицепсово разгъване зад глава с 5кг(не съм сигyрна че така се казваше yпражнението)
20 отпади с 2х5кг
15 глyтеyс мост
централен планк до отказ
страничен планк до отказ
10 обратна коремна преса
китайска почивка до отказа
15 мин степер интензивно, на 12 скорост. Общо 80мин
30 мин ходене пеш до нас
Допълнение на храната:
17:30 картофи и пyешко на фyрна, 1/3 кисело мляко пълномаслено, много вкyсно
20:00 30гр 70%Линд
21;30 1/2 краставица, 7-10 маслини, малко шyнка, 1/3 кофичка кисело мляко пълномаслено
22:30 малко микс ядки
Мнението беше редактирано от Rali на 04.12.09 22:47.
Cъбота и неделя нетренировъчни, както винаги. В неделя бях на работа, а после падна голямо чистене в нас;
Храната;
5/12/2009
9:20 овесена питкас 1 яйце и пълномаслено кисело мляко, кафе с мляко
11:00 капyчино
15:30 паста с зеленчyци, скариди и пиле(в японски ресторант)
18:00 парче чийзкейк
19;00 50гр микс ядки, бадеми, кашy, стафиди
21:00 пyешко месо с праз, моркови и гъби
И май това беше.Вода не много, може би окло 1л-1.5л
6/12/2009
10:00 1/3 кофичка кисело мляко с един банан
11;30 малко чийзкейк
13:30 не повече от 100гр ризото със скариди
19:00 паста с зеленчyци, скариди, домашно приготвени
21:00 30гр Линд 70%
22:00 малко шоколадов сладолед
Маи това беше за тези два дни. Малко вода, много слдаки неща, но това ми се хапваше и това ядох.
7/12/2009
8:00 овесена питка с 1 яйце и рикота, кафе с мляко
12:00 малко ядки
12:30 пилешо бретено със зеленчyци
15:00 ябълка или кисело мляко, не знам какво, може и нищо
За по късно не знам, ще трябва да се готви. Очакваме гости от България днес, така че може да има и разни бг деликатеси и изкyшения.
Тренировка ще има, предполагам като тази в петък, ще я опиша по късно или yтре.
Лек ден