21.11.09
08:53
Здравейте на всички!Факт е,че колкото пъти имам нужда от помощ във фитнеса,толкова пъти съм я получил от тук :) .Качвах,качвах маса,но последните 2 месеца съчетах липса на тренировки с много лошо хранене и сланините са на лице.190 сантиметра съм висок,93 килограма на 17 години .Искам да сваля поне 8-10 кила.Започнах в началото на тази седмица хранителен режим.Отрязах сладко,хляб и въобще всякъкви храни с високо въглихидрано съдържание.Та направо на въпроса.Искам да вземам някоя добавка.Течен L-carnitine на Universal гледах,че е около 50 лева!След като попрочетох раздела срещнах много добри отзиви и за fat burner-a Fyre който е 95 лева 120 капсули.Заслужава ли си 45-те лева отгоре за Fyre?Какви са предимствата на Fat burner-a пред L-carnitine?
21.11.09
10:05
По принцип може да ги съчетаеш, Fyre e един от добрите и доказали се фетбърнари на пазара, за 8-10 кила с един Л-Карнитин няма да минеш. По - добре се насочи към Fyre, ще ти свърши работа, а 45-те лева отгоре са оправдани със сигурност. Но преди всички, си изготви една диета, може и някое НВД, но не орязвай чак на 0 въглехидратите. Направи 6 хранения през 2-3 часа, във всяко да имаш протеин, а въглехидратите само в първото или най - много и във второто хранене. Сложи и няколко кардио тренировки в отделен ден или в деня заедно след силовата тренировка.
казано от Finish First на 21.11.09, 10:05:
По принцип може да ги съчетаеш, Fyre e един от добрите и доказали се фетбърнари на пазара, за 8-10 кила с един Л-Карнитин няма да минеш. По - добре се насочи към Fyre, ще ти свърши работа, а 45-те лева отгоре са оправдани със сигурност. Но преди всички, си изготви една диета, може и някое НВД, но не орязвай чак на 0 въглехидратите. Направи 6 хранения през 2-3 часа, във всяко да имаш протеин, а въглехидратите само в първото или най - много и във второто хранене. Сложи и няколко кардио тренировки в отделен ден или в деня заедно след силовата тренировка.
Сега покрай Коледа ще събера повече пари и ще ям като по учебник.Риба,пилешко,пуешко :) .За сега цялата работа е малко спартанска-извари,сирена,яйца и т.н. :) .Ем ок мерси-щом толкова хора го препоръчаха явно ще е Fyre-пък след време ще пиша какъв е резултата :)