19.11.09
19:14
Можете да ми видите дневника в подписа... там ще видите повече неща за мене. Накратко тежа 56 кила и искам да кача 10 кила, маса. Ходя на фитнес от няколко седмици. Най-често ям месо, ориз, картофи, яйца, мляко. В дневника съм писал какво ядох вчера и днеска. И ми казаха, че режима ми “не струва”... Затова пиша! Дайте някакъв съвет какво да приемам. Например утре ангажиментите са ми: Сутринта в 9 на фитнес, от 13 на училище до 19… Ако можете да ми изготвите една примерна програма, каквато вие бихте изпълнили ако трябваше да качвате? Като закуска, след тренировката, на обяд, на училище, за вечеря... и аз оттам да си правя изводи. А ако можете и да дадете линк където мога да прочета малко повече за всички тези въглехидрати, белтъчини и мазнини, кое за какво служи на организма и просто да видя от кое трябва да приемам повече, за да качвам.
За това, което искаш хората плащат ПАРИ на професионални инструктори. Никой няма да седне да ти прави режим. Направи си сам, постни го и ще ти се помогне.
19.11.09
19:57
Ами за утре например бих ял нещо такова:
Сутринта за закуска: сандвичи, варени яйца, кисело мляко
След тренировката: Един банан като се връщам и може би нещо сладко от магазина.
За обяд: Един омлет със 5-7 яйца и салам, заедно със мляко или сирене.
На училище: Пица, вафли, ябълки или квото падне
За вечеря: Свинско с ориз, с мляко
казано от korpusito на 19.11.09, 19:48:
За това, което искаш хората плащат ПАРИ на професионални инструктори. Никой няма да седне да ти прави режим. Направи си сам, постни го и ще ти се помогне.
Още малко и пари...
Почни отначало да ядеш каквото и да е,няма значение че нещо си е примерно е по-мазно от друго.Това ще ти е режима отначало-да се хранеш редовно независимо с какво,като естествено лека полека вкарвай месо,яйца,мляко,овес,ориз и т.н.И така лека полека хем ще свикнеш да се хранеш с качествени храни,хем ще качиш някой друг килограм.И не очаквай резултати от днес за утре.
19.11.09
20:41
казано от IvanIv на 19.11.09, 20:09:
казано от korpusito на 19.11.09, 19:48:
Още малко и пари...
Почни отначало да ядеш каквото и да е,няма значение че нещо си е примерно е по-мазно от друго.Това ще ти е режима отначало-да се хранеш редовно независимо с какво,като естествено лека полека вкарвай месо,яйца,мляко,овес,ориз и т.н.И така лека полека хем ще свикнеш да се хранеш с качествени храни,хем ще качиш някой друг килограм.И не очаквай резултати от днес за утре.
Пфф... страшен съвет.. Почни да се храниш с боклуци и лека-полека почни да ядеш качествена храна .. хаха
Така сега малко по-сериозно. Наблягай на качествените източници на протеин като :месо,яйца,мляко,извара .. белтъци:ориз,картофи и тн. и полезни мазнини от сурови ядки. Храни се 5-6 пъти дневно на сравнително равни порции. Темата е много обширна. Разрови се във форума.
А добре де човек като в живота си се е хранил само с боклуци,според теб дали ще е възможно да си промени режима и хранителни навици за 1 ден?