Искам да кача маса, какво да приемам?

19.11.09
19:14

Можете да ми видите дневника в подписа... там ще видите повече неща за мене. Накратко тежа 56 кила и искам да кача 10 кила, маса. Ходя на фитнес от няколко седмици. Най-често ям месо, ориз, картофи, яйца, мляко. В дневника съм писал какво ядох вчера и днеска. И ми казаха, че режима ми “не струва”... Затова пиша! Дайте някакъв съвет какво да приемам. Например утре ангажиментите са ми: Сутринта в 9 на фитнес, от 13 на училище до 19… Ако можете да ми изготвите една примерна програма, каквато вие бихте изпълнили ако трябваше да качвате? Като закуска, след тренировката, на обяд, на училище, за вечеря... и аз оттам да си правя изводи. А ако можете и да дадете линк където мога да прочета малко повече за всички тези въглехидрати, белтъчини и мазнини, кое за какво служи на организма и просто да видя от кое трябва да приемам повече, за да качвам.

19.11.09
19:48

За това, което искаш хората плащат ПАРИ на професионални инструктори. Никой няма да седне да ти прави режим. Направи си сам, постни го и ще ти се помогне.

19.11.09
19:57

Ами за утре например бих ял нещо такова:

Сутринта за закуска: сандвичи, варени яйца, кисело мляко
След тренировката: Един банан като се връщам и може би нещо сладко от магазина.
За обяд: Един омлет със 5-7 яйца и салам, заедно със мляко или сирене.
На училище: Пица, вафли, ябълки или квото падне
За вечеря: Свинско с ориз, с мляко

19.11.09
20:09

казано от korpusito на 19.11.09, 19:48:

За това, което искаш хората плащат ПАРИ на професионални инструктори. Никой няма да седне да ти прави режим. Направи си сам, постни го и ще ти се помогне.

Още малко и пари...

Почни отначало да ядеш каквото и да е,няма значение че нещо си е примерно е по-мазно от друго.Това ще ти е режима отначало-да се хранеш редовно независимо с какво,като естествено лека полека вкарвай месо,яйца,мляко,овес,ориз и т.н.И така лека полека хем ще свикнеш да се хранеш с качествени храни,хем ще качиш някой друг килограм.И не очаквай резултати от днес за утре.

19.11.09
20:41

казано от IvanIv на 19.11.09, 20:09:

казано от korpusito на 19.11.09, 19:48:

Още малко и пари...

Почни отначало да ядеш каквото и да е,няма значение че нещо си е примерно е по-мазно от друго.Това ще ти е режима отначало-да се хранеш редовно независимо с какво,като естествено лека полека вкарвай месо,яйца,мляко,овес,ориз и т.н.И така лека полека хем ще свикнеш да се хранеш с качествени храни,хем ще качиш някой друг килограм.И не очаквай резултати от днес за утре.

Пфф... страшен съвет.. Почни да се храниш с боклуци и лека-полека почни да ядеш качествена храна .. хаха

Така сега малко по-сериозно. Наблягай на качествените източници на протеин като :месо,яйца,мляко,извара .. белтъци:ориз,картофи и тн. и полезни мазнини от сурови ядки. Храни се 5-6 пъти дневно на сравнително равни порции. Темата е много обширна. Разрови се във форума.

21.11.09
12:18

А добре де човек като в живота си се е хранил само с боклуци,според теб дали ще е възможно да си промени режима и хранителни навици за 1 ден?

21.11.09
13:26

Аз смятам,че по-бавната смяна на режима е гаранция за по-голямо постоянство.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1