21.11.09
12:33
Здравейте ! Искам да постигна дълбок релеф ! На 18 години съм , висок съм 176 см. , тежа 85-86 кг. и тренирам от година и половина ! За този период от време съм качил 20 кг мускулна маса , без никакви добавки и хранителен режим (лесно ми се “лепи”) .Реших да спра с покачването , защото става грозно . От 2 месеца тренирам за релеф , но истината е че не съм много наясно . Тренирам 5 пъти в седмицата , правя 5 пъти велоергометър , по 15 мин. след тренировка , по 2 мускулни групи на ден , като 3 от дните тях правя и корем . Всички упражнения ги правя с повече повторения , но не мога да се оправя с храненето , защото досега никога не ми се е налагало да се съобразявам какво ям . Искам да попитам дали има възможност вместо да си правя хранителен режим , просто да се огранича в яденето , или да ям 2 пъти на ден , но каквото искам . Да добавя , че ръката ми е 42 и като цяло съм релефен (не съм от най-кльощавите) , имам 6 плочки като последните не са толкова добре оформени , затова искам да се изцедя до максимум ! Ще съм благодарен ако ме просветлите .
Хммм,професионалните културисти със стероиди трудно качват толкова чиста маса,а ти без нищо(за това няма да спорим).
Тренировката ти е Ок,но релефа идва с правилно хранене,без него и по 24ч да въртиш резултатите ще са малки.
Колко дълбок релеф искаш?Реално трудно можеш да подържаш постоянно перфектна форма.