22.11.09
00:18
Искам да попитам имам болка при допир в лакъта и по то4но кадето се разделя лакъта на две в згънато положение какво да правя благодаря предварително
Темата беше редактирана от kolumbieca_7777 на 22.11.09 00:20.
22.11.09
02:51
Здравей. Дай си почивка. Седмица,две,три,а може и повечко време ако е нужно. По време на почивката и след нея,може да се мажиш на мястото където те боли с гел ибупрофен. Също така си вземи препарат със съдържание на: глюкозамин,хондроитин и мсм. Такъв например е : Animal Flex. Добре е да го комбинираш с омега 3 и желязо. След тренировка може да изпиеш един аспирин с 500 мг витамин C или само витамин C. Аспирина има противовъзпалително действие. Като се почувстваш възстановен и решиш да започнеш с тренировките ти препоръчвам отначало да не правиш френска преса за трицепс. Незнам точно при кое упражнение те боли вътрешната част на лакъта,но по принцип се получават травми на-често при тренировка на трицепс. Също може и при бицепсово сгъване с щанга. Загрявай добре преди тренировка. Прави упражненията правилно,чисто,бавно и концентрирано без да лашкаш. Надявам се да съм ти бил от полза. Успех.
Абе хора, моля ви се да обръщате повече внимание на това как пишете.Правите ненормално много и наистина смешни правописни грешки.Отнася се поне за горните два поста.
Мнението беше редактирано от nomad232 на 22.11.09 06:32.
22.11.09
13:53
казано от nomad232 на 22.11.09, 06:31:
Абе хора, моля ви се да обръщате повече внимание на това как пишете.Правите ненормално много и наистина смешни правописни грешки.Отнася се поне за горните два поста.
Мисля,че няма правописни грешки и поне това,което виждам в двата поста е в рамките на приличното. Писано е на кирилица и ако има някаква правописна грешка,то не мисля.че е неразбираемо и толкова важно. Има си форуми и теми за Български език и правопис :)
И мен ме болеше там в продължение на 2 месеца (вече).. Мазах какво ли не.. NeoX гел, Фастум гел, Диклак 5%, и ище едно жълто мазало, някакво домашно.. :)
И това не е всичко.... ;d пих Coxtral 1 месец и като,че ли ми мина .. сега се усеща лека болка при натиск, когато натискам двете ръце една в друга, сега пия само omega-3 т.нар. Рибено масло :)
Обаче разликата е, че при мен са и двата лакътя, а при теб единия, да не си го травмирал нещо.. защото причината при мен беше... незнам не помня да съм се удрил и нещо подобно мисля, че от претоварване стана така, защото аз започнах да тренирам и на 3-тата седмица ме заболяха лактите :)
Надявам се да оздравееш по - бързо от мен и да не е нещо по - лошо :)